Jump to content

ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΙΑ AMD 8350

Darap21

Recommended Posts

Δεν είπα ότι δε παίζουν. Αλλά το τι έχει κάνει στο pc του, με το τι μπορεί να πάρει βάση γνώσεων/εξοπλισμού μίλησα.

Απλά σαν χρήστης δεν είναι extreme και φάνηκε. Οπότε πεταμένα λεφτά θα είναι οτιδήποτε παραπάνω.

Τί ερώτηση είναι αυτή; Για ποιο θεμα αν αξίζεί; Για gaming; Για rendering; Για matlab; Γιa τί;

Αμα είναι για gaming όχι δεν αξίζει να δώσεις ένα κάρο λεφτά για 2-3 fps παραπάνω απο εκεί που είσαι τώρα.

Κύρια απασχολήσει στο pc μου είναι παιχνίδια & ιντερνετ..μετά ασχολούμαι και με Photshop,ταινίες τραγούδια..Κοίτα εαν είναι να πάρω αυτον τον i7 έχω να πουλήσω μια κάρτα γραφικών,τον AMD 8350 & την MB άρα τα έβγαλα τα λεφτα μου...:p

Αξίζει αυτός???

μια χαρα εισαι φιλε με τον amd βαλτου νερακι αν ξερεις να το κανεις ? αλλιως απο κανα φιλο που ξερει ασε την μητρικη που εχεις καρτα εισαι μια χαρα εδω εχει καποια watercooling kit watercooling kit - Υδρόψυξη | Skroutz.gr η εδω eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής και ο φιλος θα στο ανεβασει 4,6 η 4,7 η 4,8 και εισαι τζετ οχι οτι δεν εισαι τωρα .... αν σου την βαρεσε και ακους οτι με intel θα εισαι ετσι και γιουβετσι θα πας σε αυτον Intel Core i7-4930K Box | Skroutz.gr και σ'αυτο το Socket: 2011 και φυσικα αλλη μητρικη κοντα στο 750ε περιπου cpu+μητρικη για να πεις οτι εχεις καλυτερο απο οτι εισαι τωρα αυτα :big_boss:

Φίλε Μάκη σε ευχαριστώ...Βλέπω έχεις και εσύ την CPU με εμένα..άρα κάτι θα ξέρεις...:) Θα ψαχτώ μπας και ξέρει κανείς απο να μου βάλει ύδωρ :p

Και μάλλον θα πάρω τον Asus Crosshair V Formula-Z τον εβαλα στο μάτι...:p

πάντως η μητρική που έχεις είναι καλή δεν υστερεί σε κάτι το που θα δικαιολογούσε την αλλαγή , μην περιμένεις να δεις κάποια διαφορα στις επιδόσεις του pc με την CVFZ

τώρα αν το θέμα είναι ότι σου έχει κάτσει αυτή στο μάτι λόγο χρωμάτων είναι καθαρά δικη σου επιλογή αν θέλεις να δώσεις χρήματα για αυτόν τον λόγο

αυτός ήταν ένας από τους λόγους που την άλλαξα και εγώ, βεβαια η προηγουμενη που είχα ήταν κατώτερη της UD3 που έχεις (ήταν 4+1), αν είχα την UD3 δεν ξέρω αν θα την άλλαζα με CFVZ μονο για την χρωματική διαφορα

καλύτερα να δώσεις τα χρήματα για μια καλή αέρoψήκτρα πχ Thermalright [silverArrow SB-E η για custom watercooling σε cpu και vga

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.