sotiris Οκτώβριος 21, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tr4wanfs Οκτώβριος 26, 2004 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Και δω τα ίδια... Ασπρίλα από τις πρώτες μέρες... και με απιονισμένο νεράκι... Δοκίμασα το εξής: *Γέμισα* το κύκλωμα με Viakal :devil: και συμπλήρωσα με νερό. Το άφησα κανένα 2ωρο (ήμουνα τρομερά ανυπόμονος, το ξέρω) και μετά το άδειασα σε κουβά. Το πώς ήταν το υγρό πριν το άδειασμα φαλινεται στην φωτό (ΤΡΕΛΑ ΑΛΑΤΑ). Συνέδεσα με μάνικα την είσοδο του ψυγείου με τη βρύση του μπαλκονιού και ξέπλυνα το κύκλωμα. ’δειασα 5-6 κουβάδες μέχρι να βγει καθαρό νεράκι χωρίς σαπουνάδες. Τελικά, έβαλα στο κύκλωμα την καινούρια μου Εheim 1250 :P (πολύ μ@μ@τη!). Το αποτέλεσμα: οι σωλήνες έχασαν σημαντικό μέρος της ασπρίλας τους. Υποθέτω ότι αν το άφηνα καμιά νύχτα θα έβλεπα μεγάλη διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Οκτώβριος 26, 2004 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 μια απορια ωραια viakal αλλα αμα το μπλοκ εχει plexy καπακι?μηπως ειναι πολυ δυνατο το βιακαλ για plexy?στις οδηγιες της asetek λεει να αποφευγεται η χλωρινη για καθαρισμοκαι αν θυμαμαι καλα το βιακαλ εχει και χλωρινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
tr4wanfs Οκτώβριος 26, 2004 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Δεν έχω μπλοκ με πλέξυ καπάκι :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Οκτώβριος 26, 2004 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 και εγώ με βιακάλ καθάρισα τους σωλήνες αλλά τα tygon τα έκανε λίγο πιο μαλακά με αποτέλεσμα να ψιλοτσακίζουνε ενώ κανονικά τα tygon δεν τσακίζουνε σε καμιά περίπτωση .Το βιακάλ τα έκανε να χάσουνε την ελαστκότητά τους με αποτέλεσμα να μαλακώσουνε αρκετά γιαυτό προσοχή.Ευτυχώς είχα σε λίγα σημεία tygon στο σύστημα υδρόψηξής μου στο υπόλοιπο είχα σωλήνα από αυτόν που βάζουνε στους θερμοσίφονες διαφανή που δεν καταλαβαίνει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.