Jump to content

Αγορά τηλεόρασης που να "αντέχει" ενισχυτή και ηχεία

mhche

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Λοιπόν θέλω μια τηλεόραση 32", δεν νομίζω με τα λεφτά που διαθέτω να παίζει μεγαλύτερη, έως 300ευρώ το πολύ πολύ. Το θέμα μου είναι οτι θέλω να την συνδέσω με έναν ενισχυτή και δύο ηχεία (μεγάλα, άλλο θέμα αυτό είναι audio spectrum αρκετά παλιά και δεν έχω καταφέρει να βρω πληροφορίες, υποθέτω είναι το λιγότερο 30watt), και όπως είναι λογικό δεν θα θελα να την κάψω.

Υπάρχει κάποια τηλεόραση που να "αντέχει" ή ρώταω χαζομάρες;

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.

Δεν εχει να κάνει ,οποια θες παρε.

Όλες βγάζουν συνηθως μια έξοδο ήχου ,ειτε με rca ειτε με οπτική .

Απλα κοιτα αν συνδεεται όπως τη θες.

Δε "ζορίζεται " σε κατι η tv αν τη συνδέσεις σε ενισχυτή ,στα @@ της βασικά ...

sent from mobile

Δεν εχει να κάνει ,οποια θες παρε.

Όλες βγάζουν συνηθως μια έξοδο ήχου ,ειτε με rca ειτε με οπτική .

Απλα κοιτα αν συνδεεται όπως τη θες.

Δε "ζορίζεται " σε κατι η tv αν τη συνδέσεις σε ενισχυτή ,στα @@ της βασικά ...

sent from mobile

Βασικά πάνω κάτω τέτοια απάντηση περίμενα απλά ήθελα να είμαι σίγουρος γιατί απο τηλεοράσεις δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Και τώρα που τα έχω συνδεδέμενα στον υπολογιστή μου "πυροβολάνε" μερικές φορές αλλά είναι απ'το καλώδιο σίγουρα, πάλι άλλο θέμα.

Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.

Δεν εχεις θέμα όλες οι τηλεοράσεις έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν με ενισχυτή κ ηχεία όσα watt γουστάρεις. ;)

Συνηθισμένοι τρόποι σύνδεσης

a)με κάποιο σκαρτ out που σου δίνει έξοδο rca

B)η αν έχει απευθείας rca out η τηλεόραση

Διορθώστε αν κάνω λάθος γιατί πάνε κ κάτι χρόνια :-)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Δεν εχεις θέμα όλες οι τηλεοράσεις έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν με ενισχυτή κ ηχεία όσα watt γουστάρεις. ;)

Συνηθισμένοι τρόποι σύνδεσης

a)με κάποιο σκαρτ out που σου δίνει έξοδο rca

B)η αν έχει απευθείας rca out η τηλεόραση

Διορθώστε αν κάνω λάθος γιατί πάνε κ κάτι χρόνια :-)

Σίγουρα μπορω με mini jack to RCΑ, όπως το χω και τώρα με τον υπολογιστή αλλά μου κάνει "θέματα" γιαυτό είπα να ρωτήσω μπας και παίζει ρόλο η τηλεόραση, δηλαδή κάποια που να χει καλύτερη κάρτα ήχου/έξοδο ήχου, δεν ξέρω πως να το πω ώστε να πάρω καθαρό ήχο και όχι όπως τώρα.

Γενικά τα jack αν ειναι φτηνιάρικα (που σχεδόν παντα ειναι) τείνουν να βγάζουν στατικούς θορύβους καμια φορά ,αν τη συνδέσεις rca με rca λογικά δε θα εχεις θέμα ,με scart σε rca σίγουρα δουλεύει αλλα και τα scart δεν ειναι οτι καλύτερο ,κουνιούνται εύκολα και φεύγουν απο τη θέση τους και έχεις πάλι τα χρατσα-χρουτσα.

Το ιδανικό ειναι με optical που οι πιο πολλες τηλεοράσεις βγάζουν ,αλλα δεν ξέρω αν ο ενισχυτής σου θα εχει .

Edit

Ο χαλια ήχος που εχεις τώρα εχει να κάνει με την καρτα ήχου στο pc σου ,σε αυτο το θέμα δεν ξέρω τι παιζει με τις τηλεοράσεις.

sent from mobile

Με Jack είναι λίγο παράδοξο γιατί ακυρώνει τον ηχο απο τα ηχεία της tv..

Ενω με όλες τις υπόλοιπες λύσεις θα έχεις ήχο όπου θέλεις χωρίς να βγάζεις κ να βάζεις καλώδια ;-)

Γενικά τα jack αν ειναι φτηνιάρικα (που σχεδόν παντα ειναι) τείνουν να βγάζουν στατικούς θορύβους καμια φορά ,αν τη συνδέσεις rca με rca λογικά δε θα εχεις θέμα ,με scart σε rca σίγουρα δουλεύει αλλα και τα scart δεν ειναι οτι καλύτερο ,κουνιούνται εύκολα και φεύγουν απο τη θέση τους και έχεις πάλι τα χρατσα-χρουτσα.

Το ιδανικό ειναι με optical που οι πιο πολλες τηλεοράσεις βγάζουν ,αλλα δεν ξέρω αν ο ενισχυτής σου θα εχει .

Edit

Ο χαλια ήχος που εχεις τώρα εχει να κάνει με την καρτα ήχου στο pc σου ,σε αυτο το θέμα δεν ξέρω τι παιζει με τις τηλεοράσεις.

sent from mobile

Σίγουρα οφείλεται στην κάρτα ήχου τώρα, αλλά επιπλέον το Mini jack που εχω έχει καλώδιο rca ενω η σύνδεση του ενισχυτή μου είναι rc και για να "μονώσω" το άλλο καλώδιο έχω συνδέσει ένα jack to jack απ'αυτό στην είσοδο των ακουστικών του ενισχυτή και έτσι φτιάχνει ο ήχος, και χαλάει μόνο όταν παίζει το καλώδιο. Ξέφυγα.

Οπότε το συμπέρασμα είναι οτι η τηλεόραση δεν παίζει ρόλο.Πάμε παρακάτω υπάρχει κάποια πρόταση έχως 300ευρώ;

Με Jack είναι λίγο παράδοξο γιατί ακυρώνει τον ηχο απο τα ηχεία της tv..

Ενω με όλες τις υπόλοιπες λύσεις θα έχεις ήχο όπου θέλεις χωρίς να βγάζεις κ να βάζεις καλώδια ;-)

Σωστά ναι,αφού το λύσαμε και αυτό πάμε σε κάποια πρόταση έως 300ευρώ;

Πολύ καλή σε αυτα τα χρήματα ίσως η καλύτερη επιλογή.

Έτσι πιστεύω και εγώ, το μόνο που δεν μ αρέσει είναι οτι δεν έχει θύρα rca.Αλλά και πάλι πρόκειτε για πολύ καλή επιλογή.

Edit: Απ'οτι έψαξα και είδα και σήμερα δεν λένε και τα καλύτερα λόγια για την εν λόγο, δεν ξέρω το γιατί βέβαια. H F5300 που προτείνεις μάλλον παίζει να ναι η καλύτερη. Πιστεύω σε λίγη ώρα θα κατασταλάξω :p

Δεν Γνωρίζω κάτι παραπάνω να σου πω ...

Απλα απο όσο το έψαξα θεωρώ πως αυτά είναι τα τοπ σε αυτή την τιμή. .

Απο εκεί κ πέρα οι διαφορές θεωρώ πως είναι άπειροελάχιστες στις εν λόγο τηλεοράσεις. ..

Λοιπόν ας κάνω ένα "update" μπας και απαντήσει και κανένας άλλος. Είχα πει έως 300ευρώ, ας πω μαξ 350 γιατί είδα μέχρι εκεί υπάρχουν καλές επιλογές.

Στα 350 μία smart με ενσωματωμένο wifi ποια θα προτείνατε εσείς;

Εγώ πιστεύω αυτή Samsung UE32F5500

Αλλά μπορεί να υπάρχει και κάποια καλύτερη lg ίσως γιατί πέρα από samsung,lg ϊσως και panasonic,toshiba δεν παίζουν άλλες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.