Jump to content

Πρόταση Η/Υ για:Autocad, Civiltech, 4M Kenak Gcad

syban

Recommended Posts

Και όμως εκανα

Έλα τώρα... :no:Μηχανικοί είμαστε. Όχι γενική πρόταση. PC parts και κόστος εννοώ, να ξέρει ο άνθρωπος που θα κινηθεί κατά την γνώμη σου.

Επειδη ολοι μηχανικοι ειμαστε..

Δεν εχει νοημα να σκασει 3Κ σε ενα PC εκτος αν κανει Rendering κτλ.

Παρε κατι νορμαλ με SSD και ξεκουραστη μεγαλη οθονη, και τα υπολοιπα μισα $$ κρατηστε τα για κατι αλλο(Laptop,Σουβλακια ktl).

Θα ετοιμασω κατι κ θα στειλω σε 10,

Για τα σουβλάκια επαυξάνω! :clap:

Αν και σου προτεινω να αγορασεις απο εξω και για πιο φτηνα,και για να γλυτωσεις το ΦΠΑ,και για να μην αντιμετωπισεις θεματα με ελληνικα μαγαζια..

Εγω κατι τετοιο θα επαιρνα..

post-1392-1416078115,959_thumb.png

post-1392-1416078116,1483_thumb.png

1.203,19 χωρις

1.431,79 με.

http://www.computeruniverse.net/en/

Οι ελ. Επαγγελματίες δεν πληρωνουν ΦΠΑ

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν και σου προτεινω να αγορασεις απο εξω και για πιο φτηνα,και για να γλυτωσεις το ΦΠΑ,και για να μην αντιμετωπισεις θεματα με ελληνικα μαγαζια..

Εγω κατι τετοιο θα επαιρνα..

[ATTACH]60477[/ATTACH]

[ATTACH]60478[/ATTACH]

1.203,19 χωρις

1.431,79 με.

computeruniverse Online Shop | Technik und Elektronik g

Περίπου αυτό είναι το σύστημα που πρότεινε ο syban στην αρχή. Καμμία αντίρρηση. Αντί του 4770κ μπορεί να μπεί και ο 4820κ από το LGA 2011. Μπορεί να βρεθεί και ακόμα φθηνότερη λύση αν δεν είναι πρώτη προτεραιότητα το rendering, όπως ο i7 4670k και μια ακόμα φθηνότερη κάρτα γραφικών. Απλά, με 3Κ μπορείς να βάλεις πολύ καλύτερα πράγματα επάνω με ορίζοντα σίγουρα την 5ετία. Και εμένα το σύστημα που πρότεινα περίπου1600€ βγαίνει με ΦΠΑ, χωρίς οθόνη βέβαια.

Η πρότασή μου βασικά έχει και το στοιχείο της μελλοντικής προοπτικής. Το 2011 socket πρόκειται μέσα στο 2014 να αντικατασταθεί με το 2011-3. Τα δυνατά τσιπάκια του socket 2011 θα πωλούνται σε 2-3 χρόνια χώμα. Γενικά, αυτήν θεωρώ καλή κίνηση για το σήμερα, γιατί οι απαιτήσεις των προγραμμάτων πάνε προς τα πάνω και κανείς δεν ξέρει τι θα χρειάζεται για να τα τρέξεις σωστά στο μέλλον.

Απλά, με 3Κ μπορείς να βάλεις πολύ καλύτερα πράγματα επάνω με ορίζοντα σίγουρα την 5ετία. Και εμένα το σύστημα που πρότεινα περίπου1600€ βγαίνει με ΦΠΑ, χωρίς οθόνη βέβαια.

Ειμαι της αποψης οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως παλια. Το hardware που μας ειναι διαθεσιμο ειναι υπεραρκετο για να βγαλλεις και 5ετια στα προγραμματα που αναφερεις παραπανω. Επισης ...Τι εννοεις πολυ καλυτερα πραγματα?Ποιος ειναι αυτος που θα βγει και θα πει οτι η ASUS των 300e ειναι καλυτερη απο την Asrock των 150? ή αυτος που δεν εχει ιδεα ή αυτος που κανει extreme OC...

Πιστευω να με πιανεις..

Η πρότασή μου βασικά έχει και το στοιχείο της μελλοντικής προοπτικής. Το 2011 socket πρόκειται μέσα στο 2014 να αντικατασταθεί με το 2011-3. Τα δυνατά τσιπάκια του socket 2011 θα πωλούνται σε 2-3 χρόνια χώμα. Γενικά, αυτήν θεωρώ καλή κίνηση για το σήμερα, γιατί οι απαιτήσεις των προγραμμάτων πάνε προς τα πάνω και κανείς δεν ξέρει τι θα χρειάζεται για να τα τρέξεις σωστά στο μέλλον.

Ναι και τι θα κερδιζεις ακριβως? ενα ~10% σε επιδοσεις και αν..ε και?πουλα αυτο το μηχανημα που εχεις παρει τωρα βαλλε και τα αλλα 1500 και παρε κατι πιο καινουργιο ΑΝ το εχεις αναγκη.

Ειδη εχεις SSD,gold rated psu,καλο κουτι,καλο CPU..ΔΕΝ χρειαζεσαι τπτ αλλο. Δεν μπορεις να γλυτωσεις κοστος μελοντικα με το να σκας 3Κ τωρα (για την συγκεκριμενη χρηση παντα).Προφανως κ αν εκανες Rendering θα σου ελεγα ναι..

Σας ευχαριστώ όλους, έστειλα μάλιστα όλη την συζήτηση στον άνθρωπο μαζί με τις προτάσεις να δει και να αποφασίσει. :T:

Έλα τώρα... :no:Μηχανικοί είμαστε. Όχι γενική πρόταση. PC parts και κόστος εννοώ, να ξέρει ο άνθρωπος που θα κινηθεί κατά την γνώμη σου.

Κατσε γιατι μου την ειπανε :Ρ

κουτι 38,90

BITFENIX MERC BETA BLACK - - CASES -

PSU 129.90

ENERMAX ERV550AWT-G REVOLUTION87+ PC POWER SUPPLY 550W - -

mb 92.23

ASUS P8H77-M PRO - -

CPU 267

INTEL CORE I7-3770 3.40GHZ LGA1155 - BOX - - CPU -

RAM 78.90

KINGSTON KHX16C9B1BK2/8 8GB (2X4GB) DDR3 1600MHZ HYPERX BLACK SERIES DUAL CHANNEL KIT - RAM -

GPU 51.90

ASUS HD6450-SL-2GD3-L 2GB DDR3 PCI-E RETAIL - -

HDD 88.50+124.90

SAMSUNG MZ-7TE120BW 840 EVO SERIES SSD 120GB 2.5'' SATA3 - -

WESTERN DIGITAL WD30EFRX 3TB RED NAS SATA3 - -

monitor 688.00

Samsung SyncMaster S27A850D

Συνολο 1560,23 με ΦΠΑ

o 3ΤΒ red χρειάζεται για την αποθήκευση τι ακριβώς πράγματος? έχω 8 χρόνια γραφείο και τα mp3 στον υπολογιστή είναι πιο πολλά από τα αρχεία των μελετών που έχω κάνει...

σ2011 επεξργαστης με σ1155 μητρικη ειναι καλη πρωτοτυπια.

Το συνηθες ειναι να προτεινουν σ2011 επεξεργαστη με σ1150 μητρικη :p

Προφανως τιποτα απο τα δυο δε μπορει να υλοποιηθει..(απλα εχουν προταθει και τα 2 ..πλεον)

o 3ΤΒ red χρειάζεται για την αποθήκευση τι ακριβώς πράγματος? έχω 8 χρόνια γραφείο και τα mp3 στον υπολογιστή είναι πιο πολλά από τα αρχεία των μελετών που έχω κάνει...

Είναι της μοδος, εβαλαν και οι προηγουμενοι

σ2011 επεξργαστης με σ1155 μητρικη ειναι καλη πρωτοτυπια.

Το συνηθες ειναι να προτεινουν σ2011 επεξεργαστη με σ1150 μητρικη :p

Προφανως τιποτα απο τα δυο δε μπορει να υλοποιηθει..(απλα εχουν προταθει και τα 2 ..πλεον)

Ο δαιμων του τυπογραφείου, το σωστο

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.558354

(διορθωθηκε)

η τιμη παραμενει το ιδιο αλμυρη στα 267

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.