gdp77 Φεβρουάριος 4, 2014 #61 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 Πόσες ώρες memtest βγάζεις [MENTION=6344]1600[/MENTION] ?Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
thzou Φεβρουάριος 4, 2014 Author #62 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 το ειχα βαλει κανένα 5ωρο+ αν θυμάμαι καλα, δεν ειχα υπομονή για παραπάνω. δεν ειναι αρκετο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thzou Φεβρουάριος 5, 2014 Author #63 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 τελικά παιδιά , υπαρχει καποιο συμπερασμα που βγαζετε απο το hw monitor τπτ τα ρευματα και τετοια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Φεβρουάριος 5, 2014 #64 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 τελικά παιδιά , υπαρχει καποιο συμπερασμα που βγαζετε απο το hw monitor τπτ τα ρευματα και τετοια?Aφού έχεις δοκιμάσει τα πάντα, ακού και την περίπτωσή μου, και δεν χάνεις τίποτα να το τσεκάρεις...Έχω λοιπόν μια Asrock Ζ77 Pro-m καινούργια 10 ημερών, στείνω πάνω της το καινούργιο μου pc το Σ/Κ που μας πέρασε!Την Κυριακή λοιπόν αρχίζω να τρώω στην μάπα 2 με 3 restarts και μετά να στρώνει το πράγμα...Κάπου έχει στο bios μια λειτουργία για humidity κάπως έτσι, που την έχω δει μόνο στις Asrock, εκει λοιπόν αν είναι τικαρισμένο όταν αισθανθεί υγρασία κάνει restart μέχρι να την αποβάλει ( να ζεσταθεί ρε παιδί μου )!!!Μόλις μετα από ψάξιμο εχτές τελικά το ξετίκαρα και έβαλα το κουτί πάνω στο γραφείο όλα σταμάτησαν.Οπότε δεν ψάνεις λίγο στο bios μπας και έχει κάτι ανάλογο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 5, 2014 #65 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 Ξανα έκανε restart απο 30 Ιανουαρίου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thzou Φεβρουάριος 6, 2014 Author #66 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2014 θα τσεκάρω και για το humidity . όχι [MENTION=21984]fatalara[/MENTION] δεν έκανε rr απο τότε το χω σχεδον ολη μέρα ανοιχτο(απο το τελευταιο rr , εχω default ρυθμισεις bios). αν δεις πιο πανω ειχα φαει μονο ενα crash( όταν εβαλα τις μνημες 1600 και ετρεξα prime.) χωρις bsod , απλα περιμενα 5λεπτα δεν εκανε τπτ και το εκανα rr. (πιστευω δεν εκανε rr επειδη εχουμε κλείσει εκεινο το system failure autorestart) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thzou Φεβρουάριος 6, 2014 Author #67 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2014 δεν βρήκα κάτι για humidity , οποτε το αποκλείουμε αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
thzou Μάρτιος 4, 2014 Author #68 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2014 επανέρχομαι στο θέμα. αγορασα προσφατα μια 7870 ghz και την εβαλα πριν καμια ωρα. ενω λειτουργουσαν ολα τελεια για κανενα μισάωρο παω να εγκαταστησω ενα παιχνιδι και crasharei το μηχανημα και ξεκιναει απανωτά RR . χωρις καν να μπαινει στα windows . καταφερα μπήκα στο bios και έβλεπε 8 gb απο τα 12 gb μνημες που εχω εγκατεστημένα, και στα slot τα δυο εγραφε none. βγάζω τις μνήμες απο αυτα τα slot και δουλεύει τώρα με 8 gb οπως πριν.Καμιά βοήθεια?! μητρικη ή μνήμες? ίσως προβλημα με την καρτα? Γιατι με την gt450 που ειχα πριν δουλευα με 12 gb χωρις κανενα rr(τουλαχιστον απο τοτε που σταματησαν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάρτιος 6, 2014 #69 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 Βάλε το τελευταίο bios. Το τροφοδοτικό είναι δυνατό για την 7870; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thzou Μάρτιος 6, 2014 Author #70 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 έχω το τελευταίο bios. το τροφοδοτικό είναι 1000w coolermaster. έβαλα ξανα την παλια κάρτα και δουλευε μια χαρά. ξανα βάζω την 7870 μπαινει στα windows βλεποντας και τα 12 gb και τρωω BSOD. και ελεγε κατι για atikmdag.sys. αλλα απο τοτε οταν εχω πανω ολα τα dimms τρωωει 3 rr στην αρχη και βλεπει μονο τα 8gb. to bios και τα windows 7 ultimate δειχνουν 8 gb (οταν ειναι και τα 12 πάνω.) το cpu z δείχνει 12 gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
thzou Μάρτιος 6, 2014 Author #71 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 fixed. πείραξα κατι στο bios ,overclock mode : απο auto το εκανα optimised. ενα max payload pcie size apo 128 sta 256.ειναι σταθερο εδω και μισή ωρα κοντά . και επαιξα και 20 λεπτά crysis 3 .στην τυχη το εκανα. δεν ξερω αν πειραξα κατι που μπορει να βλάψει το pc . παρακαλω επιβεβαιώστε.EDIT: όχι τελικα δεν εγινε , σταματησε μετά απο λίγο , crashare χωρις rr. με κωδικο στον dr debug 02. που δεν αντιστοιχεί σε τπτ. συμφωνα με το βιβλιαρακι της μητρικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thzou Μάρτιος 19, 2014 Author #72 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 Καλησπέρα και πάλι ξαναγυρίζω στο θέμα ,εχω να πω ότι το έφτιαξα. σημερα ξαναασχολήθηκα και ανέβασα το voltage sto north bridge (IOH voltage) . απο Αυτο το εκανα 1.145V και δουλεύουν ολα πένα και τα 12 gb πάνω . P.S υπαρχει περίπτωση να πάθει τπτ η μητρικη με αυτο που εκανα ?(αν και δεν νομιζω καθως ειχε min 1.110V max 1.495V εκει στα settings του ΙΟΗ voltage) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Μάρτιος 19, 2014 #73 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 sorry για το off topic αλλα ο τιτλος ειναι παραπλανητικος, αφου δε βρισκομαστε ουτε σε θρησκευτικη σελιδα ουτε σε σελιδα αστρολογων ωστε να πρεπει ντε και καλα να θεωρουμε τα θαυματα ως κατι φυσιολογικο (η τεσπα υπαρκτο) Μηπως το "αγνωστη αιτια" θα ηταν προτιμοτερο, αφου στον πραγματικο, υπαρκτο, φυσικο κοσμο υπαρχει παντα αιτια και αιτιατο? off topic τελος, απλα ως υλιστης, σκεπτικιστης, υπαρξιστης στα πλαισια της Καρτεσιανης λογικης, αθεος και τεχνολογιαρης εννοιωσα πως επρεπε να το διευκρινισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
thzou Μάρτιος 19, 2014 Author #74 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 χαχαχαχα εχεις απόλυτο δικιο φιλε μου , πάντως με εκανες και γελασα.Λοιπόν τα ξαναέβαλα όλα στο Autο, εκτός του IOH/ICH PCI-E Voltage : 1.58V(1.56V standard )(ενα κλικ πάνω το εκανα) είναι stable εδω και 3 ωρες++ .σκεφτηκα ίσως δεν επαρκει to voltage στον controller (γιατι ,αφου μολις εβαλα μια πιο δυνατη καρτα, το παθαίνω αυτο, ενω πριν δεν ειχα καποιο προβλημα?). P.S. βρηκα και αυτο :IOH/ICH PCI-E Voltage - This is the voltage the board gives to PCI/PCI-E devices. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Μάρτιος 20, 2014 #75 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 φίλε κοίτα το καλώδιο τροφοδοσίας ηλεκτρικής ενέργειας στο τροφοδοτικό εάν είναι στη θέση του . και εγω το ίδια είχα πάθει και μετά από ένα δίωρο είδα ότι το καλώδιο του τροφοδοτικού δεν ήταν καλά σεταρισμένο στη θέση του. κοίτα το καλώδιο τροφοδοσίας εάν έχει κουμπώσει στο τροφοδοτικό καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.