Blinky Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2014 Ψαχνω μια αθορυβη ψυκτρα για AMD FM1 socket. Ο επεξεργαστης ειναι 3870k, αλλα δεν προκειται να γινει καθολου overclocking, θα ειναι συστημα κοπελας-ασχετης. Οποτε θελω απλα κατι φτηνο μεχρι 10 ευρω επειδη δεν υπαρχει η stock ψυκτρα, και μια που θα αγοραστει κατι αλλο, ας ειναι αθορυβο, μονο αυτο!Ακουω προτασεις για κατι δοκιμασμενο γιατι σε τοσο χαμηλο επιπεδο τιμης δεν υπαρχουν reviews και γενικα οι αποψεις σε customer reviews καταστηματων ειναι οτι να'ναι...αλλος λεει οτι χτυπαει 80 βαθμους και αλλος οτι τα σπαει, αντε βγαλε ακρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 30, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Αθορυβη και σχετικα αποδοτικη σε τετοια χρηματα κομματακι δυσκολο. Τετραπυρηνος επεξεργαστης με καρτα γραφικων μεσα του ειναι Δεν ετυχε σε τοσο χαμηλο κοστος χρηματων να ειχα καποια οπωτε να μην σε παρω στο λαιμο μου. Ανεβασε λιγο τον πηχη των χρηματων πχ αυτη η αυτη.Και οι 2 μπορεις να τις πεις νορμαλ μιας και δεν θελουν ξηλωμα μητρικες και retention . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιανουάριος 30, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Αν ειναι να παω στο 20ρικο, τοτε παιζουν και πολυ καλες ψυκτρες στα μεταχειρησμενα....απλα η κοπελα εχει πολυ πιεσμενο budget, και ακομα και η stock amd αν υπηρχε αυτη θα εμπαινε....απλα δεν υπαρχει γι'αυτο και λεω αν ειναι για καποια αλλη, να ειναι και σχετικα αθορυβη αν γινεται, αν δε γινεται δε πειραζει!Οποτε αναρωτιεμαι, ολες αυτες με τα 7-8 ευρω ειναι χειροτερες απο τη stock amd?ZALMAN CNPS80F CPU COOLER - -LC-Power LC-CC-94 | Skroutz.grCoolerMaster HK8-7J52A-A1-GP | Skroutz.grSpire SP543S1 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 30, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Σιγουρα αν δεις στα μεταχειρισμενα θα βρεις και θα στο προτεινα σαν δευτερη λυση.Απο αυτες μονο την Spire θα κοιτουσα και εκεινη την κοβω να κανει τρελλο σαματα.Χαλαρα η μαμα θα ειναι ποιο αθορυβη.Στον 3400 που εχω στον αδερφο με την μαμαdesktop κουτι με 2 φανακι 6αρια?5αρια? καπου εκει για δουλεια γραφειου ουτε προβλημααπο θερμοκρασιες ουτε φασαρια.Θα δω ισως εχω καμια μαμα αν και οσο θυμαμαι ηταν απο sempron ειναι λιγοποιο χαμηλες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιανουάριος 30, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 τη spire Κοιταζω και εγω...ειναι γνωστη εταιρεια στο χωρο, και ενταξει το φανακι στα 2000rpm ειναι, για 9αρι δε το κρινω θορυβωδες (τουλαχιστον για τα δεδομενα της καταστασης, δεν ψαχνουμε silence...), για 8 ευρω νομιζω θα κανει τη δουλεια μια χαρα....αρκει να ειναι επαρκης για τον 3870. Ωστοσο δυσκολευομαι να φανταστω οτι η στοκ του 3870 θα ηταν μεγαλυτερη ή με heatpipes κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 1, 2014 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 H μαμα του 3870 δεν εχει heatpipes και ειναι η αλουμινενιαμε το φαν να καθεται σε μικρη αποσταση απο την ψυχτρα.Aυτη δηλαδη.File:AMD Athlon II X4 630 heatsink-fan.jpg - Wikimedia CommonsΤετοια εχω αλλα την μιση φαντασου σε υψος που εχουν οι sempron.Ισως ξεθαψω καμια ακομα.Θα σε ενδιεφερε κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Φεβρουάριος 1, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 H μαμα του 3870 δεν εχει heatpipes και ειναι η αλουμινενιαμε το φαν να καθεται σε μικρη αποσταση απο την ψυχτρα.Aυτη δηλαδη.File:AMD Athlon II X4 630 heatsink-fan.jpg - Wikimedia CommonsΤετοια εχω αλλα την μιση φαντασου σε υψος που εχουν οι sempron.Ισως ξεθαψω καμια ακομα.Θα σε ενδιεφερε κατι τετοιο?ειναι συμβατα τα sockets στο θεμα των clips?Αν πιστευεις οτι θα τον αντεχει τον 3870, και δε σου ειναι κοπος ριξε μια ματια...ειδαλως απο δευτερα θα της παρω τελικα αυτην :COOLERMASTER RR-T2MN-22FP-R1 BLIZZARD T2 MINI COOLER - -που για 10 ευρω ειναι μια χαρα, σαφως καλυτερη απο τη spire πιστευω και εντος Budget... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.