fonzi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2014 Πρόκειται να κάνω ένα σεμινάριο και θα ήθελα να δώσω τη δυνατότητα σε κάποιους που δεν θα έχουν τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας να το παρακολουθήσουν. Άλλωστε δεν είναι εποχή για έξοδα μετακίνησης...Ο εξοπλισμός μας είναι ένα laptop, ένας παλιός αλληλεπιδραστικός πίνακας (που τον χρησιμοποιούμε ουσιαστικά ως οθόνη προβολής αφού υπάρχει βέβαια και βιντεοπροβολέας που εστιάζει στην οθόνη) και σύνδεση στο ιντερνετ μέσω του σχολικού δικτύου.Δεν μας ενδιαφέρει και πολύ να φαίνονται στην οθόνη των απομακρυσμένων θεατών οι εισηγητές. Θα μπορούσε πχ ώστε να εξασφαλιστεί κάποια ικανοποιητική ταχύτητα μετάδοσης να εμφανίζεται μόνο η οθόνη του φορητού με τις παρουσιάσεις σε powerpoint και να υπάρχει ταυτόχρονη μετάδοση ήχου. Ιδανικό θα ήταν μετά την κάθε παρουσίαση να μπορούν να υποβάλουν ερωτήματα.Δεν πιστεύω να χρειαστεί πάνω από 10-15 άτομα να συνδεθούν ταυτόχρονα. Προτιμότερο βέβαια θα ήταν να μην χρειαστεί να κάνουν κάποια εγκατάσταση λογισμικού στα μηχανήματά τους.Σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω το teamviewer. Έχετε κάποια καλύτερη ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 30, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Φίλος για τον ίδιο λόγο χρησιμοποιεί αυτό :BB FlashBack - Screen recorder software Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 30, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Φίλος για τον ίδιο λόγο χρησιμοποιεί αυτό :BB FlashBack - Screen recorder softwareαυτό όμως μάλλον δεν είναι για μετάδοση σε πραγματικό χρόνο αν δεν κάνω λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 30, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Realtime recording κάνει ο φίλος, δεν το τσέκαρα, αλλά λογικά θα το γράφει κάπου στα features. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dallos Ιανουάριος 30, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Ρίξε μια ματιά στα Hangouts on Air μπορείς να έχεις και live σχόλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 30, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Ρίξε μια ματιά στα Hangouts on Air μπορείς να έχεις και live σχόλια.μόλις το δοκίμασα.Καλό είναι αλλά θέλω να δω τι γίνεται με τις ταχύτητες.Και δεν ξέρω αν μπορώ να προβάλω την οθόνη του φορητού αντί να πιάνω με την κάμερα την οθόνη της παρουσίασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιανουάριος 30, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Μπορείς να προβάλεις την οθόνη χωρίς να την τραβάς με με κάμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dallos Ιανουάριος 30, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Screenshare μπορείς να κάνεις όπως είπε και ο [MENTION=135]cherryman[/MENTION] πιο πάνω.Όσο για τις ταχύτητες δεν νομίζω να έχεις κανένα θέμα. Εγώ πάντως με δεν έχω με adsl . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 30, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 OK. To είδα τώρα. Το θεωρείτε καλύτερη λύση από το teamviewer; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.