Jump to content

Waterchill KT03 ή XP120 ή Tt Tower 112

Spyrious

Recommended Posts

Παιδιά,θέλω την βοήθειά σας γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω πως θα ψύξω τελικά τον Athlon 64 (socket 754).

Είμαι ανάμεσα στα τρία

Thermaltake Tower 112 (θα το συνδιάσω με έναν Vantec Tornado 92mm)

TT112-gesamt-gr-ss.jpg

Thermalright XP 120 (θα του βάλω έναν Enermax 120mm)

xp120-pic5.jpg

Ή το Asetek Waterchil KT03 l20 Entry (Δεν ξέρω αν αξίζει τα λεφτά του και δεν ξέρω που θα χωρέσω το ψυγείο στο Antec Plusview 1000AMG).Αν δεν γίνεται να τα χώσω όλα στο κουτί δεν θα το πάρω.

produktbild_gross.gif

To Asetek θα χρειαστει πολυ πατεντα και ψαξιμο για να το χωσεις μεσα στο κουτι. Δεν ειναι και τεραστιο το Plusview για να χωρεσουν τοσα πραγματα μεσα(ειδικα το ψυγειο με τον ανεμιστηρα, ασχετως αν ειναι μονο, δηλαδη για εναν 12αρη).

Γνωμη μου παντα, αν θελεις και ησυχια, καλυτερη επιλογη θα ηταν η Thermalright XP120. Με εναν 120αρη σε λιγες στροφες θα ειναι μια χαρουλα.

σπύρο, εγώ με το asetek πάντως έχω δει μεγάλη διαφορά.

δεν είχα πολύ σοβαρή αερόψυξη, ένα volcano 11 είχα, αλλά μιλάμε

για τουλάχιστον 10 βαθμούς κάτω, στα ίδια mhz.

όλα αυτά ψύχοντας και chipset και gpu, αλλά με 2πλό ψυγείο.

για μόνο cpu πιστεύω το μονό φτάνει.

να τα χωρέσεις μέσα στο κουτί είναι το πιο δύσκολο κομμάτι.

το ψυγείο αν το κουτί σου παίρνει 120άρη πίσω μπορείς να το

βιδώσεις εκεί, κάνοντας ίσως 2 τρύπες για τα ρακόρ.

αν και αμετανοητος νερουλας, Thermalright XP 120 γιατι εχω χρονια που καλοκοιταω τα heatpipe. ειδικα αν δε θελεις να ψαχτεις με τρυπανια και αλλα δραματικα για να βαλεις το νερο.

Thermalright XP-120 HSF

Sotiri δυστυχώς το antec παίρνει μόνο 80άριδες.

Η μόνη λύση είναι να κατεβάσω τα cdroms πιο κάτω και να ανοίξω τρύπα στην οροφή,αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα με πάρει,και φοβάμαι να το πάρω μη δεν μου χωράει και πάνε τζάμπα τα λεφτά.

Μπορείς να μου πείς τι πάχος έχει πάνω κάτω το ψυγείο;

Τώρα σε σύγκρηση με την xp120 δεν ξέρω πώς αποδίδει.

Δεν ξέρω τι να κάνω.

Να κανω μια ερωτηση? Το κιτ της Asetek ποσο κοστιζει?

Γιατι δεν πηγαινεις για home made water? Και ποιο φθηνα θα σου βγει και καλυτερες επιδοσεις θα εχεις και θα το κανεις οπως θελεις εσυ.

Ενα μπλοκ απο τον Μιχαλη ή ετοιμο...50

Μια αντλια απο μαγαζι με ενυδρεια/petshop 30

ενα ψυγειο transit 65

σωληνες και σφιγκτηρες 10

2χ120mm ανεμιστηρες 15 Και τελος.

Αν θελεις μετα να το χωσεις σε κανα κουτακι δεν ειναι τιποτα δυσκολο. Αν πας σε εναν ξυλουργο σου δινει 4-5 κομματια και να βαζεις ολα μεσα και εισαι κυριλε.

Θα εχεις και την χαρα της δημιουργιας, θα μαθεις καποια πραγματα και θα εχεις και την καλυτερη αποδοση στην πιο καλη τιμη.

Το κιτ της asetek το έχει το HAC 100ευρώ μαζί με το φ(α)πα.

Το Homemade που λές θα μου γίνει πολύ ογκώδες και κάπως πιο ακριβά.

Σκέφτομαι μήπως χώσω το asetek σε ένα κουτάκι από plexi...:hmm:

Μόλις την παρήγγειλα.... 76,3 μαζί με τα μεταφορικά.... Βάλε και άλλα 5 που θα δώσω να πάρω έναν 12cm fanny.... Πες 82 όλο μαζί....

Αν δεν βιάζεσε να πάρεις ψύχτρα, πρόκειτε να γράψω review για την XP-120 και τις επιδώσεις της μόλις την παραλάβω.... Υπολογίζω Πέμτη με Παρασκευή..

Για παράδειγμα, τώρα είμαι με έναν P4-3.0C στα 3.6GHz, με 1.6v.... Έχω μια GlobalWin CAT4-88T με έναν Delta SHE 8cm στα 8v. Θερμοκρασία δωματίου 20C και το WinbondHD λέει CPU40C... Βγάλτε τα +7 της Abit IS7-e, άρα στα 33C η CPU...

Με διπλό F@D, στα 57C από το WinbondHD για 20λεπτά, άρα 50C στην ABIT η CPU με 20C δωμάτιο....

Online Order - Επιβεβαίωση παραγγελίας

Η παραγγελία σας καταχωρήθηκε επιτυχώς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα ενημερωθείτε αυτόματα με email σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας σας. Ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε για τις αγορές σας.

Και τώρα αναμονή....

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Δεν γνωρίζω αν ζητάς απόδοση σε συνδιασμό με αθόρυβη λειτουργία (κάτι που τελευταία αρκετούς μας ανησυχεί) αλλά εάν σε ενδιαφέρει αυτός ο συνδιασμός δες και τη λύση της Arctic Cool (σειρά Freezer).

Χρησιμοποιεί pipes (2+2), βάση χάλκινη και pipes ενώ οι κάθετες απολήξεις είναι από αλουμίνιο. Ο ανεμιστήρας δεν είναι ρυθμιζόμενος αλλά ο παραγόμενος θόρυβος είναι μάλλον έξω από το ακουστικό πεδίο και η απόδοση του συνόλου πάρα πολύ καλή για τα λεφτά του (περίπου 35-40 ευρώ).

Σε ένα Prescott που τον δοκίμασα κατέβασε από την εργοστασιακή ψύκτρα περίπου 10C στην κατάσταση ηρεμίας και περίπου 13 βαθμούς σε κατάσταση πλήρης λειτουργίας (η δοκιμή έγινε με ίδιες θερμοκρασίες χώρου)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.