Jump to content

Assassins Creed Liberation HD

Darap21

Recommended Posts

Αν το εχεις παίξει στο psvita, μη το πάρεις στο pc, αν δεν προσωπικά το θεωρώ ενα ουσιώδες HD remake με ενδιαφέρον χαρακτήρα την aveline χωρίς να ειναι ενας πλήρης AC τίτλος.

Αυτό είχα γράψει παλιότερα.

Κι εγώ εγκρίνω. Δεν είναι πιο χαμηλή η ανάλυση. Στα 720p είναι, όπως και τα άλλα στο 360. Και για πρώτη φορά σε HD remake έχει γίνει ολικό ρετουσάρισμα των textures, οπότε από clarity μια χαρά πάει. Τα animations και η έλλειψη motion capture λόγω λιγότερης μνήμης απ' το Vita είναι που μπορεί να το προδίδουν. Αλλά και πάλι για remake, παίζει να είναι το μόνο που έχει γίνει τόση δουλειά.

Στην αρχή φαίνεται λίγο περίεργο γιατί έχει ένα εφέ επίτηδες στην πρώτη σκηνή. Απ' τη στιγμή που δείχνει την Aveline στο σπίτι, καθαρίζει το φίλτρο.

Ωραίο AC, καλή η ιδέα με τις 3 περσόνες, αλλά μου τη σπάει που δεν έχει στόρυ στο παρόν, όπως και στο ΙV. Μου φαίνεται λειψό εξαιτίας αυτού... Γενικά πάντως το στόρυ καλούτσικο φαίνεται να 'ναι, αλλά χωρίς memorable χαρακτήρες... πάλι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.