Jump to content

ΠΑΡΑΘΥΡΙΚΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ 10

ΓιαγκΤ

Recommended Posts

Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο!!

Εμένα βγάζει αυτό:

Λήψη του Windows Media Player

Το πρόγραμμα εγκατάστασης εντόπισε ότι χρησιμοποιείτε: Windows XP

Windows Media Player 10

Το Windows Media Player 10 είναι το πλήρες πρόγραμμα αναπαραγωγής που αποτελεί τον καλύτερο τρόπο ψηφιακής ψυχαγωγίας: μπορείτε να βρίσκετε, να απολαμβάνετε, αλλά και να έχετε πάντα μαζί σας τα κομμάτια που θέλετε. Λειτουργεί σε υπολογιστές που χρησιμοποιούν Windows XP και σε μεγάλη γκάμα φορητών συσκευών.

Συνολικό μέγεθος: 11,638 KB 55 λεπτά. @ 28,8 Kbps

Το κατέβασα, αλλά δεν είδα και τρελές διαφορές από το προηγούμενο...

Σε γενικές γραμμές πάντων καλούλι είναι...

Βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω να χρησιμοποιώ για του μουσική αποκλειστικά και μόνο Winamp 2.95

Ρε παιδιά μια ερωτησούλα.Πόσο μνήμη τρώει ο 10άρης στα συστήματά σας??Εμένα τρώει 40.000κ περίπου και μου το γονατίζει την ίδια στιγμή που το γουίναμπ τρώει γύρω στα 2000-3000κ.Τί φταίει.Τόσο βαρύς είναι??

Αρχική απάντηση από Tsunami

Ρε παιδιά μια ερωτησούλα.Πόσο μνήμη τρώει ο 10άρης στα συστήματά σας??Εμένα τρώει 40.000κ περίπου και μου το γονατίζει την ίδια στιγμή που το γουίναμπ τρώει γύρω στα 2000-3000κ.Τί φταίει.Τόσο βαρύς είναι??

Ώχ πάρα πολύ μου φαίνετε!εμένα τρώει μόνο 10000κ και το winamap 5 περίπου 5000κ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.