Helly Φεβρουάριος 1, 2014 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Ρε μηπως ειναι corrupt το αρχειο των windows.2η εκδοχη κανε τα ιδια σε αλλο σπιτι με αλλη πριζαΝοne of the above?-- παιξε κανενα poker η αλλο παιχνιδι online σε γκινια mode θα βγεις εκατομμυριουχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Φεβρουάριος 1, 2014 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Έχω δοκιμάσει να κάνω setup και windows 7 και 8 και Xp.:-O Linux δεν δοκίμασα. Επόμενος στόχος να το δοκιμάσω στον διεθνή διαστημικό σταθμό επειδή εκεί δεν έχει βαρύτητα.:alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Φεβρουάριος 1, 2014 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Απ'ό,τι καταλαβαίνω έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις όλα τα κομμάτια πλην του επεξεργαστή. Άρα ή το λάθος είναι σε κάτι που κάνεις εσύ ή ο επεξεργαστής σου είναι ελαττωματικός. Έτσι από περιέργεια δοκίμασε να εγκαταστήσεις και ένα ubuntuSent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightElf Φεβρουάριος 1, 2014 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Εμένα τελικά που δε γινόταν η εγκατάσταση έφταιγε ο επεξεργαστής. Μόλις κλείσαμε του 2 τελευταίους πυρήνες η εγκατάσταση έγινε μια χαρά!!Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Φεβρουάριος 1, 2014 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Και αυτό ήταν φυσιολογικό δηλαδή? Δεν τον έκανες rma?Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Φεβρουάριος 2, 2014 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 Απ'ό,τι καταλαβαίνω έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις όλα τα κομμάτια πλην του επεξεργαστή. Άρα ή το λάθος είναι σε κάτι που κάνεις εσύ ή ο επεξεργαστής σου είναι ελαττωματικός. Έτσι από περιέργεια δοκίμασε να εγκαταστήσεις και ένα ubuntu Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Το cpu δεν παιζει να εχει θεμα επειδη απο μενα τον πηρε απο προσφατη αγγελια που ειχα στο φορουμ, οποτε και ειμαι 1000% σιγουρος οτι το συγκεκριμενο cpu παιζει αψογα-απροβληματιστα.. Εκτος αν τον πειραξε η διαδρομη που εκανε με το κουριερ μεχρι να φτασει στα χερια του [MENTION=1940]Πριονέτο[/MENTION], τι να πω!:jester: [MENTION=1940]Πριονέτο[/MENTION] Αλλη μητρικη δοκιμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Φεβρουάριος 2, 2014 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 [MENTION=1940]Πριονέτο[/MENTION] Αλλη μητρικη δοκιμασες?Έχει αλλάξει μητρική. Διαβάζοντας το thread βλέπω ότι έχει αποκλείσει όλο to hw (εφόσον έχουν γίνει όλα όσα γράφει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightElf Φεβρουάριος 2, 2014 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 Και αυτό ήταν φυσιολογικό δηλαδή? Δεν τον έκανες rma?Sent from my GT-I9300 using TapatalkΕίναι ο i7 920 που έχει λήξει η εγγύησηSent from my iPhone using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Φεβρουάριος 2, 2014 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 Είναι ο i7 920 που έχει λήξει η εγγύησηΑπό περιέργεια, μετά την εγκατάσταση παίζει κανονικά ή χρειάζεται να τους έχεις μονίμως απενεργοποιημένους; Μήπως εννοείς ότι έκλεισες το hyperthreading? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Φεβρουάριος 2, 2014 Author #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 Αυτό που θα κάνω είναι να το πάω πλαίσιο Πάτρα να το δουν αυτοί.δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Φεβρουάριος 2, 2014 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 δε βγάζεις-βάζεις και μια φορά το cpu στο slot; Τσέκαρε τα pinakia της mobo αν είναι κανένα τσαλακωμένο ίσως. Άσε τα απολύτως αναγκαία πάνω στη μητρική (1 mem stick, no gpu και extra pci cards, ουτε δίσκους και SSD άστο απλα στο bios να δείς αν κολλάει) Αν δεν έχεις BSOD και κάνει reset στη ψύχρα δύσκολο να είναι driver issue, τα logs του συστήματος δεν δίνουν κάνα hint; και εφόσον έχει τσεκάρει όλο το hw κάτι δεν κουμπώνει καλά. Οπως και νά χει μη στεναχωριέσαι θα βρεθεί λύση, changeneering είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Φεβρουάριος 2, 2014 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 Αυτό που θα κάνω είναι να το πάω πλαίσιο Πάτρα να το δουν αυτοί.δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.νταξ, στο πλαισιο στη πάτρα ειναι τζιμανια μεσα, μετα απο λιγο περιμενε τηλεφωνημα για αντικατασταση οτιδηποτε με turbox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Φεβρουάριος 2, 2014 Author #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 δε βγάζεις-βάζεις και μια φορά το cpu στο slot; Τσέκαρε τα pinakia της mobo αν είναι κανένα τσαλακωμένο ίσως. Άσε τα απολύτως αναγκαία πάνω στη μητρική (1 mem stick, no gpu και extra pci cards, ουτε δίσκους και SSD άστο απλα στο bios να δείς αν κολλάει) Αν δεν έχεις BSOD και κάνει reset στη ψύχρα δύσκολο να είναι driver issue, τα logs του συστήματος δεν δίνουν κάνα hint; και εφόσον έχει τσεκάρει όλο το hw κάτι δεν κουμπώνει καλά. Οπως και νά χει μη στεναχωριέσαι θα βρεθεί λύση, changeneering είναι Τα τσεκάρα τα πινάκια και στις 2 μητρικες. Έβαλα και ξανά έβαλα CPU. Gpu επεξεργαστή έχω με το μόνο πάνω τον ssd και δοκίμασα κα άλλο δίσκο κλπ. διαβασε ολο το ιστορικό παραπάνω για τα υπόλοιπα.γενικα σε τέτοιες περιπτώσεις fubar πρέπει να κανείς ένα βήμα πίσω και να αφήσεις κάποιον άλλο να το δει. Θα προσπαθήσω να βρω ένα άλλο psu να το δοκιμάσω στο δικό μου σύστημα γιατί αυτό που έχω το δοκίμασα σε αλλού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Φεβρουάριος 2, 2014 Author #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 νταξ, στο πλαισιο στη πάτρα ειναι τζιμανια μεσα, μετα απο λιγο περιμενε τηλεφωνημα για αντικατασταση οτιδηποτε με turbox Μπορούν να μου το κάνουν να δουλέψει το σύστημα;Ας το κάνουν και θα αγοράζω ακόμα και χαρτί τουαλέτας απο αυτούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 2, 2014 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 Παρε και μια φωτογραφια το socket πριν το πας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Φεβρουάριος 2, 2014 Author #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 :neo::neo::neo: ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ.:alien: με έσωσε ένα enermax 8ετιας.:worship: Τώρα γιατί σε άλλο PC που το δοκίμασα έπαιζε το τροφοδοτικο δεν ξέρω αλλά corsair FU:whip: Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και τη συμπαράσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Φεβρουάριος 2, 2014 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 :neo::neo::neo:ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ.:alien: με έσωσε ένα enermax 8ετιας.:worship: Τώρα γιατί σε άλλο PC που το δοκίμασα έπαιζε το τροφοδοτικο δεν ξέρω αλλά corsair FU:whip: Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και τη συμπαράσταση Τελος καλο ολα καλα!! Στο αλλο συστημα επαιζε κανονικα το τροφοδοτικο, γιατι κανονικα στα λεξικα διπλα απο την λεξη δυστροπος επρεπε να εχουν επεξηγηση-->ΗΑSWELL:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_KiLLA Φεβρουάριος 2, 2014 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 Εαν εχει εγγυηση το τροφοδοτικο, go for rma... Οχι δεν φταινε οι Hasfail, απλα ξεσκεπαζουν τις μαλακιες τις corsair με τα V1, V2 Κλπ κλπ..!!! Ιt's time for Oc'ing [MENTION=1940]Πριονέτο[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Φεβρουάριος 2, 2014 Author #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 Είμαι στα 5μιση χρόνια με το corsair οπότε είμαι εκτός αλλά εχω ένα πιστωτικακι στο πλαίσιο οπότε it's time to collect.λεω για corsair cm 750.αποψεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_KiLLA Φεβρουάριος 2, 2014 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 Είμαι στα 5μιση χρόνια με το corsair οπότε είμαι εκτός αλλά εχω ένα πιστωτικακι στο πλαίσιο οπότε it's time to collect.λεω για corsair cm 750.αποψεις;Καλα το ειπες CM (cooler master) ή οτιδηποτε αλλο εκτος απο corsair...:hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.