Πριονέτο Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2014 Είπα να φτιάξω νέο σύστημα ο κακομοιρης με 4770κ,Msi z87 g43 16gb crucial tactical 1600,corsair tx 750 samsung 830 256gb.Όπως γράφω παραπάνω η εγκατάσταση των windows κάνει επανεκκίνηση όταν φτάνει στο expanding files. Έχω δοκιμάσει windows 7 σε DVD,windows 8 με USB bootable,έχω βγάλει όλες τις μνήμες μια μια,memory diagnostic,update bios mobo,έχω βάλει σε IDE mode τον controller,θερμοκρασίες CPU φυσιολογικές .Πριν πηδηχτω απο το παράθυρο βοηθατε χωριανοί :suicide2:
Πριονέτο Ιανουάριος 30, 2014 Author #3 Ιανουάριος 30, 2014 Τις πέρασα απο windows diagnostic tool και ήταν εντάξει.τις δοκίμασα και μια μια.στο προηγούμενο σύστημα που φαίνεται στην υπογραφή έπαιζαν μια χαρά
DJman Ιανουάριος 30, 2014 #4 Ιανουάριος 30, 2014 Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και κολαγε στο ιδιο σημειο.Αν καταλαβα καλα κανεις εγκατασταση σε δισκο ο οποιος ειναι IDE? Εμενα μου ειχε συμβει το εξης κουλο.Εκει που παταει η motherboard δεν ξερω πως ειχε πεσει μια βιδουλα και ειχε κατσει απο πισω στα pins του ide.Μια δεν μου εβλεπε το δισκο, μια κολουσε στην εγκατασταση.Οταν το ανακαλυψα και την εβγαλα επεξε κανονικα.Τον δισκο στον βλεπει κανονικα στο bios?
jefm Ιανουάριος 30, 2014 #6 Ιανουάριος 30, 2014 Θα έλεγα να αλλάξεις το καλώδιο του δίσκου και και να δοκιμάσεις και σε αλλη sata
yog-sothoth Ιανουάριος 30, 2014 #7 Ιανουάριος 30, 2014 Μου εχει τυχει και μενα κατι παρομοιο. Η λυση ηταν να κουναω συνεχως το ποντικι κατα το expanding. Αλλα το πισι δεν ειχε τα ιδια specs με το δικο σου, ηταν παλαιωτερο ισως c2d, δεν θυμαμαι καλα.Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Helly Ιανουάριος 30, 2014 #8 Ιανουάριος 30, 2014 Μου εχει τυχει και μενα κατι παρομοιο. Η λυση ηταν να κουναω συνεχως το ποντικι κατα το expanding. Αλλα το πισι δεν ειχε τα ιδια specs με το δικο σου, ηταν παλαιωτερο ισως c2d, δεν θυμαμαι καλα.Sent from my GT-N7100 using Tapatalk dafuq θα χα αυτοκτονησει με τετοια ακυροτητα :man_in_love:
gdp77 Ιανουάριος 30, 2014 #9 Ιανουάριος 30, 2014 Δοκίμασες να εγκαταστήσεις σε άλλο δίσκο εκτός του samsung? Η επόμενη λογική εξήγηση είναι οι μνήμες σου (τις οποίες τεστάρουμε με memtest και όχι windows diagnostic).Δοκίμασε να εγκαταστήσεις και ένα ubuntu μήπως "ξεκολλήσει" η κατάσταση.ΥΓ: [MENTION=1940]Πριονέτο[/MENTION] Σε χάσαμε και σένα από το club του i7 920, ε;
Πριονέτο Ιανουάριος 30, 2014 Author #10 Ιανουάριος 30, 2014 Δεν με χάσατε ακόμα μιας και δεν δουλεύει το σύστημα :alien: Έκανα εγκατάσταση λειτουργικού στον ssd στο PC φίλου.εκανε και έπαιζε κανονικά εκεί.τον βάζω μετά στο δικό μου PC και κάνει συνέχεια reset μερικά λεπτά μέσα στα windows.αλλαξα μνήμες,αν και αυτές crusial ήταν και πάλι τα ίδια. Άλλαξα όλα τα καλώδια και όλες τις θέσεις sata και πάλι τα ίδια. Σκέφτηκα μήπως δεν έβαλα καλά την ψυκτρα και ανεβάζει η CPU αλλά σε θερμοκρασίες είμαι στους 39-40 βαθμούς. Υπάρχει περίπτωση να μου κάνει κανά βραχυκύκλωμα η μητρική;τροφοδοτικο;what the hell;
cyberdyne Ιανουάριος 30, 2014 #11 Ιανουάριος 30, 2014 Θα έλεγα να αλλάξεις το καλώδιο του δίσκου και και να δοκιμάσεις και σε αλλη sataΑυτό...Μου έχει χαλάσει sata καλώδιο και το pc έκανε οτι να ναι.
gdp77 Ιανουάριος 30, 2014 #12 Ιανουάριος 30, 2014 Κάποιο βραχυκύκλωμα ίσως από επαφή με το κούτι? Για βγάλε τα όλα στον "αέρα" να δεις τι γίνεται...Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
jefm Ιανουάριος 31, 2014 #13 Ιανουάριος 31, 2014 Δοκιμασε πρωτα το τροφοδοτικο στο pc του φιλου σου και αν οκ κανε αυτοΚάποιο βραχυκύκλωμα ίσως από επαφή με το κούτι? Για βγάλε τα όλα στον "αέρα" να δεις τι γίνεται...
Πριονέτο Ιανουάριος 31, 2014 Author #14 Ιανουάριος 31, 2014 το τροφοδοτικο λειτουργούσε μια χαρά στο προηγούμενο σύστημα πάντως. Έβαλα τη μητρική και σε άλλο κουτί.παλι τα ίδια.Έστειλα την μητρική ως doa μιας και έχω το δικαίωμα εντός 14 ημερών για επιστροφή χρημάτων
9000+rpm Ιανουάριος 31, 2014 #15 Ιανουάριος 31, 2014 το τροφοδοτικο λειτουργούσε μια χαρά στο προηγούμενο σύστημα πάντως. Έβαλα τη μητρική και σε άλλο κουτί.παλι τα ίδια.Έστειλα την μητρική ως doa μιας και έχω το δικαίωμα εντός 14 ημερών για επιστροφή χρημάτωνΤσεκαρες τα "πινακια" απο το socket της μητρικης, μην τυχον και απο το βαλε-βγαλε στραβωσε κανενα?Γιατι απο οτι καταλαβα εχεις δοκιμασει-τσεκαρει ολα τα αλλα!
Πριονέτο Ιανουάριος 31, 2014 Author #16 Ιανουάριος 31, 2014 Τα πινακια ολα οκ. Δυστυχώς η εξακρίβωση προβλήματος σε μητρική ειναι λιγο διαδικασία
9000+rpm Ιανουάριος 31, 2014 #17 Ιανουάριος 31, 2014 Τα πινακια ολα οκ. Δυστυχώς η εξακρίβωση προβλήματος σε μητρική ειναι λιγο διαδικασίαNταξει αφου λες οτι την εστειλες για doa, θα σου ερθει η αλλη και θα ξεμπερδεψεις..Κατα 99.9% το θεμα στην μητρικη ητανε(τωρα τι και πως, προσωπικα ουδεποτε μου ετυχε παρομοιο θεμα), αφου αλλα τα υπολοιπα τα δοκιμασες μεμονομενα και παιζουνε κομπλε!
Πριονέτο Φεβρουάριος 1, 2014 Author #18 Φεβρουάριος 1, 2014 Αλλάξαμε μητρική με άλλη μάρκα και πάλι τα ίδια.Αλλαξα σκληρό και πάλι τα ίδια.Δοκιμασα το τροφοδοτικο σε ένα παλιό σύστημα και έπαιζε ενταξει.Δοκιμασα ακόμα και άλλο κουτί και παλι τα ίδια.Καλωδια νέα.Σκιζω πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό (όταν το πάρω).θα ρίξω το κεφάλι και θα πάω όλο το σύστημα σε τεχνικό.:fist:Παιζει καθόλου το θέμα ασυμβατότητα haswell τροφοδοτικου και αν ναι θα ήταν τόσο θέμα;Έχω το corsair tx 750 v1.Στη σελίδα της corsair λέει συμβατό.Εχει κανείς το ίδιο psu με haswell;
Πριονέτο Φεβρουάριος 1, 2014 Author #20 Φεβρουάριος 1, 2014 τελικα τις μνημες τις περασες απο memtest ή οχι ;Ναι τις πέρασα απο memtest και ειναι μια χαρά συν ότι δοκίμασα και άλλες μνήμες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.