Prodromos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2014 ψαχνω αυτα τα λαστιχα που υπαρχουν στις τρυπες του cable management για να μη πεταζονται καλωδια απο παντου ! ειναι τα ιδια με του HAF X μηπως ξερετε που μπορω να βρω ? σας δειχνω και μια φωτο γιατι με τη περιγραφη που εκανα σιγα μη καταλαβατε τιποτα :Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 30, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 και εγώ ψάχνω για το Corsair R200 τέτοια λαστιχάκια,αν βρείς πες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 30, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Corsair Rubber Grommet Kit for Obsidian 800D and 700D | eBayκαι η φωτογραφια είναι ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 30, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Corsair Rubber Grommet Kit for Obsidian 800D and 700D | eBayκαι η φωτογραφια είναι ιδιαΞέρεις για το R200 μήπως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 30, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Όχι, αλλα μπορεις να του στειλεις μηνυμα και να τον ρωτησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prodromos Ιανουάριος 30, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 δεν ειναι η οριτζιναλ φωτο ! απλα εβαλα μια για να σας δειξω τι προσπαθω να περιγραψω :Ρ αν στειλω μηνυμα στη coolermaster λες να μου απαντησουν και να μου πουν αν και που μπορω να βρω κατι τετοιο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.