Jump to content

ERROR ΣΤΟ ATI CONTROL CENTER

taramas

Recommended Posts

Μετά την εγκατάσταση του ATI CONTROL CENTER εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα και αρνείται να ανοίξει, έγινς απεγκατάσταση εγκατάσταση ξανά στους νέους cat 4,10 αλλά τίποτα, δευτερη φορά και καθαρισμός υπολοίπων στην registry αλλά λαι πάλι τίποτα, το framework 1.1 είναι εγκατεστημένο και στην σωστή γλώσατου λειτουργικού, μήπως το έχει ξαναδεί κανείς?

post-759-1416071317,9599_thumb.jpg

Εβαλα και τους cat4,9 αλλά βγάζει το ίδιο πρόβλημα, στο μηχάνημα της υπογραφής δουλεύουν κανονικά όλα αφού αμέσως μετά την εγκατάσταση βγήκε το ίδιο μήνυμα αλλά μετά απο επανεκκίνηση δεν εμφανίστηκε πρόβλημα ξανά.

....το εχω παθει και εγω δυο -τρεις φορες σε διαφορετικα μηχανηματα... ειναι ψιλοbug των drivers ....και εχει να κανει με αυτο το service που σου λεει.....τα ιδια με εσενα εκανα και εστρωσε....;)

Πραγματικά μου έχει σπάσει τα @ρχ@δι@, εχω κάνει τα πάντα, απεγκατάσταση όλων, driver cleaner, registry cleaning, αφαίρεσα διάφορα video codecs μήπως έπαιζαν κάποιο ρόλο αλλά δεν λέει να παίξει με τίποτα.

Για όσους αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, βρήκαμε την λύση,

η πηγή του προβλήματος είναι το microsoft framework net 1.1, κατά το άνοιγμα του control center καλεί το framework το οποίο πρέπει να κάνει debbuging με τον jit debugger, για κάποιο λόγο άλλαξαν 2 παράμετροι στις καταχωρήσεις του jit debugger στην registry, το πρόβλημα διορθώνεται αν αλλάξουν αυτές οι καταχωρήσεις.

Για συντομία και για να μην μπερδευόμαστε μια επανεγκατάσταση του framework λύνει το πρόβλημα, προσέξτε όμως πρώτα θα πρέπει να γίνει απεγκατάστασή του αλλιώς δεν αλλάζει τις υπάρχουσες καταχωρήσεις με αποτέλεσμα να εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.