Jump to content

Οθόνη 39"

Telumetar

Recommended Posts

Γεια σας,

Ειμαι στο ψάξιμο για μια οθόνη εως 39" ( λογω έλλειψης χώρου) .Τα λεφτά που παίζουν ειναι γυρω στα 450 ευρώ. Συγκεκριμένα θα ήθελα ομως τη γνώμη σας για αυτη εδω την οθόνη

Sharp LED 39'' LC39LE752EV με δώρο 3D Glasses - Όλες οι τηλεοράσεις - plaisio.gr

Γενικά δεν εχω ιδεά απο την ποιότητα των sharp μιας κ ως τωρα ημουν φανατικος της samsung. Aπαραίτητη η ύπαρξη ενσωματομένου media player

Πόσο σημαντική ειναι η διαφορά χώρου αναμεσα σε 40 και 39''; Σε ρωτάω γιατί θα βρεις αρκετές samsung σε αυτες τις ιντσες αφου σου αρεσει αυτη η εταιρεία. 39 δεν νομίζω να βρεις πολλές ανεξαρτήτα απο εταιρεία. λογικά οι επιλογες που θα έχεις ειναι σε 37

γραψε βρε "tv-monitor" οχι σκετο "οθονη" γιατι ολο και καποιος θα παθει κανα εμφραγμα με αυτο το ποστ :p

Για να σου δωσω να καταλαβεις, σε ενα φορουμ που ασχολειται κυριως με υπολογιστες, βλεπει ο αλλος ενα μπανικο τιτλο "οθονη 39 ιντσες" αμεσως σκεφτεται WOOOW ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, κλικαρει κι ανοιγει και τι να δει? "θελω οθονη μεχρι 39 ιντσες λογο ελειψης χωρου" (και συμπληρωνω "αν ειχα χωρο θα ηθελα να σερφαρω και να παιζω στην "οθονιτσα" των village" :jump1: :p)

σορρυ για το offtopic :)

Samsung UE40F6100 | Skroutz.gr

ή

Samsung UE40F6400 | Skroutz.gr αν σε παίρνει οικονομικά.

2 από τα πιό μοσχοπουλημένα και δοκιμασμένα μοντέλα της Samsung

Τι διάολο, βρες μια πατέντα για 2-3 πόντους διαφορά.

Ναι θα σκάψω το έπιπλο ,αχαχαχ... κατι θα βρω... Η UEF40F61000 υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους απο το stickάκι της; βασικο . Στο άλλο σπιτι που εχω δυνατότητα για media player και ιστορίες δεν εχω θεμα, ειναι συνδεμενο με τον υπολογιστή και μέσω plex παίζουν ολα καλα. Στο συγκεκριμένο χώρο ,λόγω έλλειψης μαζικης τροφοδοσίας και χώρου παίζω σε αυτές τις αναλογίες και με αυτά τα απαιτούμενα

ΕDIT:

Δεν εχει σύνδεση στο ίντερνετ/ενσωματομένο media player για αναπαραγωγή μέσω youtube κλπ. Και οπως ανέφερα το να βάλω εξωτερικο media center προς το παρών δεν ειναι εφικτό. http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-40-UE40F5500AW.htm#tabCharacteristics αυτή εδώ πάλι εχει ,αλλα οχι 3d . Συμβιβασμός μάλλον η ξήλωμα σε αυτή http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-UE40F6400AW-3D-LED-TV-40-UE40F6400AW.htm

μέτρησε τις αποστάσεις (με μέτρο κανονικά όχι με το μάτι) και δες τις ακριβείς διαστάσεις των συσκευών μήπως χωράει 40άρα. Υποτίθεται ότι οι ενσωματωμένοι players των Samsung είναι από τους λιγότερο προβληματικούς.

Για 20-30 ευρώ μην πας σε προηγούμενη σειρά 5ΧΧΧ. Το 3D απλώς αγνόησέ το ( δες το σαν χαράτσι που μας βάζουν να πληρώσουμε), αφού σε 40αρα η απόδοσή του θα είναι ανεπαρκής , άσε που θα πρέπει να κάθεσαι στο 1,5 μέτρο.

Είδα αυτό Samsung 40'' UE40F5500AW - Όλες οι τηλεοράσεις - plaisio.gr

Τουλάχιστον οι 2 6ΧΧΧ είναι 100 Ηz πραγματικά.

Θα σου έλεγα για πλάσμα βέβαια, ανώτερες σε ταινίες ιδίως λόγω μαύρου από τις LCD , αλλά ξεκινάμε από 42 ίντσες και ανεβαίνουμε σε τιμή κάπως.

Μήπως ενδιαφέρεσαι; :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.