aspirin Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2004 Ενώ όλα δούλευαν στο σύστημα μου ωραία κ καλά, κάνω ένα ριστάρτ κ όπως φόρτωναν τα παράθυρα σε μια φάση κολλάει ο δίσκος κ ακουγόταν η κεφαλή να έχει κολλήσει κάπου κ να προσπαθει να μετακινηθεί αλλά τζίφος. Ξανακάνω χάρντ ρισταρτ κ πάλι το ίδιο πρόβλημα. Κλείνω το πι-σι κ αφήνω να κρυώσει ο δίσκος. Ξαναβάζω μπρός κ μπαίνω ξανά στα παραθύρια. Τώρα τί γίνεται? Μάλλον ο δίσκος δεν είναι για εμπιστοσύνη πιά έτσι? Να κάνω κάτι προληπτικά? Πήρα σήμερα ups(έκανα την μαλθακία κ πήρα ups χωρίς σύνδεση στο πι-σι, τέσπα...)κ έκανα δοκιμές να δώ αν λειτουργεί. Κ έβγαλά την πρίζα κ λειτουργούσε για λίγο με την μπαταρία. Λέτε το ρεύμα που έδινε να έκανε καμιά ζημιούλα στο δίσκο?Αυτά σύντεκνοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Σύντεκνε τι σκληρό έχεις και πόσο καιρό τον χρησιμοποιείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Οκτώβριος 16, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 σύντεκνε τον έχω 1 χρόνο περίπου κ αυτός προέρχεται από rma. Δηλαδή θα γίνει το rma του rma!!!! Είναι 40άρης WD 7200 8mb cache. Από ψύξη είναι βασιλιάς. Έχει έναν ανεμιστήρα που φέρνει κρύο αέρα πάνω του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Οκτώβριος 17, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 λοιπόν αποφάσισα σήμερα να χειρουργήσω το σύστημα μου. Κ καλά έκανα. Ο δεύτερος σκληρός ήταν χαλασμένος τελικά κ όχι αυτός που μπούταραν τα παράθυρια. Τώρα γιατί κόλλαγε κ ο πρώτος ένας θεός ξέρει. 5 χρόνια δίσκος ήταν ο μακαρίτης. Αιωνία του η μνήμη. Για πείτε προτάσεις για νέο σκληρό? Μέχρι 120 gb το πολύ. Κ να είναι αθόρυβος γιατί δεν μπορώ να κοιμήθώ με ανοιχτό το pclooool Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Οκτώβριος 17, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 οτσν ενας wd προερχεται απο rma εχει πανω μια σφραγιδα που γραφει αν θυμαμαι καλα επισκευασμενος (αγγλικη λεξη) αν δεν την εχει τοτε ο δισκος που σου δωσανε ειναι καινουργιος ή ειναι ενας δισκος απο επιστροφη ο οποιος μπορει να υπολειτουργουσε αλλα δε βαριεσε τον βγαλανε ΟΚ και ετυχε να τον δωσουνε σε εσενα......40αρης με 8 κας?δε το ειδα ποτε αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 17, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 o wd jb είχε 8mb, και στον 40άρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Οκτώβριος 17, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 τελικά δεν ξέρω πώς έγινε αλλά δούλεψε ο σκληρός. Χρησιμοποίησα βέβαια τα hdd regenerator αλλά δεν ήλπιζα ότι θα γινόταν τίποτα. Τελικά μου βρήκε μια περιοχή κ την "έφτιαξε". Το γλίτωσα για την ώρα τον καινούριο σκληρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Οκτώβριος 17, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Μια ερωτηση .Ανχελιτο και Ασπιρινη ειναι το ιδιο προσωπο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Οκτώβριος 17, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 έχεις δίκιο. Είμαι ό ίδιος γιατί μια εποχή είχα χάσει το κωδικό κ άνοιξα καινούριο λογαριασμό, αλλά τα ghostarismena windows είχαν μείνει με το cookie του anhelito. Κ επειδή με όλα αυτά τα προβλήματα επανέφερα τα παραθύρια απαντάω όπως μου έρχεται!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.