TASOS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2014 Αλλο ένα CPU benchmark στις κατατάξεις του hwbot.org Ενα εύκολο και γρήγορο benchmark , το οποίο κατά κύριο λόγο είναι cpu related , οπότε εστιάζουμε στην ταχύτητα cpu. Είναι multithreaded εφαρμογή , οπότε όσα περισσότερα core/threads έχει το pc μας , τόσο καλύτερο σκόρ μπορεί να μας βγάλει. Κάθε hardware όμως έχει τη δική του κατηγορία και βαθμολογία. Οπότε ακόμη και παλιά μονοπύρηνα ή διπύρηνα συστήματα , μπορούν να δώσουν εκπληκτικές βαθμολογίες. // Η ομάδα μας Hellas Overclocking Team @ HWBOT Οποιος δέν είναι μέλος της H.O.T. (Hellas Overclocking Team) , και επιθυμεί να γίνει , μπορεί πολύ εύκολα να κάνει register. Overclocking, overclocking, and much more! Like overclocking. // UCBench 2011 (download) UnRAR-crack benchmark - downloads Κανόνες UCBench2011 submission rules Screenshot (τα υποχρεωτικά στοιχεία με κόκκινο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 29, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2014 Όσοι έχουν windows 8 πακέτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 29, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2014 Όσοι έχουν windows 8 πακέτο?Δυστυχώς ναί.Λόγω του γνωστού θέματος με το πιθανό speed cheat.http://www.thelab.gr/metriseis-and-apotelesmata-yperxronismon/windows-8-8-1-server-2012-restricted-131501.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιανουάριος 29, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2014 Αυτο ειναι το καλυτερο μου σκορ (μεχρι τωρα ). ultraex2005`s UCBench 2011 score: 1642.1 MPT-score with a FX-8320 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 30, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Αυτο ειναι το καλυτερο μου σκορ (μεχρι τωρα ).ultraex2005`s UCBench 2011 score: 1642.1 MPT-score with a FX-8320Λίιιιγο ακόμη , μπορεί να τσιμπήσει αυτό το σκόρ.Θέλει δοκιμές και tweaking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιανουάριος 30, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Λίιιιγο ακόμη , μπορεί να τσιμπήσει αυτό το σκόρ.Θέλει δοκιμές και tweaking.τασο επαιξα λιγο με τα tweak και τσιμπησα σε σχεση με πριν απλα δε ειχα το χρονο που θα ηθελα !!με τη 1η ευκαιρια θα κυνηγησω το 1ο για καταταξη !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 31, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2014 τασο επαιξα λιγο με τα tweak και τσιμπησα σε σχεση με πριν απλα δε ειχα το χρονο που θα ηθελα !!με τη 1η ευκαιρια θα κυνηγησω το 1ο για καταταξη !! Πάνω-κάτω ξέρεις τι πρέπει να κάνεις , σου έχω εμπιστοσύνη Θα διάβασες πιστεύω και στο γειτονικό thread , τη νέα μόδα για το συγκεκριμένο bench. Μακάρι να είσουν εδώ Αθήνα , να σου έδινα και ένα ζευγάρι μνήμες της προκοπής , να μπεντσάρεις ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gene Ιανουάριος 31, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2014 Τι tweaks υπαρχουν σε αυτο το bench? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Φεβρουάριος 1, 2014 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Τι tweaks υπαρχουν σε αυτο το bench? bro εχει καποια πραγματακια που μπορεις να κανεις !! πχ στο advance μπορεις να παιξεις με τα thread η με το instruction set ποιο η ποιοι συνδιασμοι σου δινουν extra νουμερακια !! στο κατεβαστηρι μου με αυτες τις ρυθμισεις μου εδωσαν το καλυτερο σκορ !! απο κει και περα σε καθε περιπτωση το ψαξιματακι το θελει τι σου δινει το καλυτερο αποτελεσμα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.