cyberdyne Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2014 “I’ll be back!” Η αγαπημένη μου ατάκα από τον Arnie, πιστεύω ότι ταιριάζει στην περίσταση! Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας, λόγω διαφόρων θεμάτων που δυστυχώς μου περιόρισαν την δυνατότητα να ασχολούμαι με αγαπημένες συνήθειες, όπως πχ ο λάμπης, κάνω κι εγώ το comeback μου στον τόπο του εγκλήματος! Με μεγάλη χαρά διαπιστώνω πως η παρέα μεγάλωσε και ο λάμπης εξακολουθεί και ηγείται (όπως πάντα άλλωστε!) στην ενημέρωση και την τεχνογνωσία! Το comeback συνεπάγεται και με μια αναβαθμισούλα (δεν τελείωσε ακόμη), για να είμαστε και up to date. Αλλαξοπίστησα όμως φίλοι μου και από AMDακιας (cpu-gpu) έγινα Intel-Nvdiakias… :red: Τι να κάνουμε εξέλιξη βλέπετε… (ας ελπίσουμε να κάνει τπτ η AMD για να τσακώνομαι με τον [MENTION=478]sebastian[/MENTION] ) Ευχαριστώ την ομάδα για την υπομονή της, [MENTION=23]DJD[/MENTION] [MENTION=27]RootX[/MENTION] [MENTION=129]Chosen[/MENTION] [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] και επιφυλάσσομαι για αποζημίωση σε είδος! Λοιπόν τα λέμε μέσα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 4, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 βρε βρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Φεβρουάριος 5, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 he,he,he :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.