Jump to content

Recommended Posts

Το 2019 είχα πάρει 4 εβδομάδες άδεια τον Αύγουστο και μία αρχές Ιουλίου (έχουμε συνολικά 5).

Κοιτάμε να μην υπάρχει κάποια εκκρεμότητα, ορίζουμε έναν άλλο μηχανικό για τα επείγοντα και μην τον είδατε τον Παναή.

• Like 5
  • 1 month later...

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω πώς είναι πλέον με τις τρέχουσες συνθήκες η κατάσταση στη Νορβηγία για μετανάστευση. Σκέφτομαι για το επόμενο έτος, και έχω βιογραφικό πάνω σε επισκευές Η/Υ, κινητών, και web developing, με δική μου  επιχείρηση στην Ελλάδα.

Για την ωρα τα συνορα ειναι κλειστά για ολους εκτος τους μονιμους κατοικους Νορβηγίας. Απο Οκτωβρη λέει η κυβερνηση, θα επανελθουμε σχεδον 100% οπότε ξεκινα να στελνεις βιογραφικά αν θέλεις απο Αύγουστο. 

• 1 year later...

Γεια σας!Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες του forum! Να 'στε καλά!

Μήπως γνωρίζετε ποιος είναι ο μισθός Νοσ/τη αποφοίτου ΤΕΙ με προϋπηρεσία πολλών ετών? Αρκεί λέτε για να ζεις αξιοπρεπώς (μόνος)στο Όσλο συγκεκριμένα?

Επίσης μήπως έχετε να συστήσετε κάποιο site με αντίστοιχες θέσεις εργασίας?

Γνωρίζω Αγγλικά επιπέδου Proficiency κ έχω σκοπό να κάνω ταχυρυθμα μαθήματα Νορβηγικών πριν έρθω. Το επίπεδο Β1(βασική γνώση χαρακτηρίζεται)πιστεύετε είναι αρκετό για αρχή?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• 5 months later...