trendy Μάρτιος 18, 2021 #141 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2021 Το 2019 είχα πάρει 4 εβδομάδες άδεια τον Αύγουστο και μία αρχές Ιουλίου (έχουμε συνολικά 5). Κοιτάμε να μην υπάρχει κάποια εκκρεμότητα, ορίζουμε έναν άλλο μηχανικό για τα επείγοντα και μην τον είδατε τον Παναή. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerstavros Μάϊος 4, 2021 #142 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2021 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω πώς είναι πλέον με τις τρέχουσες συνθήκες η κατάσταση στη Νορβηγία για μετανάστευση. Σκέφτομαι για το επόμενο έτος, και έχω βιογραφικό πάνω σε επισκευές Η/Υ, κινητών, και web developing, με δική μου επιχείρηση στην Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 4, 2021 Author #143 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2021 Για την ωρα τα συνορα ειναι κλειστά για ολους εκτος τους μονιμους κατοικους Νορβηγίας. Απο Οκτωβρη λέει η κυβερνηση, θα επανελθουμε σχεδον 100% οπότε ξεκινα να στελνεις βιογραφικά αν θέλεις απο Αύγουστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sophie_la_la Σεπτέμβριος 30, 2022 #144 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2022 Γεια σας!Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες του forum! Να 'στε καλά! Μήπως γνωρίζετε ποιος είναι ο μισθός Νοσ/τη αποφοίτου ΤΕΙ με προϋπηρεσία πολλών ετών? Αρκεί λέτε για να ζεις αξιοπρεπώς (μόνος)στο Όσλο συγκεκριμένα? Επίσης μήπως έχετε να συστήσετε κάποιο site με αντίστοιχες θέσεις εργασίας? Γνωρίζω Αγγλικά επιπέδου Proficiency κ έχω σκοπό να κάνω ταχυρυθμα μαθήματα Νορβηγικών πριν έρθω. Το επίπεδο Β1(βασική γνώση χαρακτηρίζεται)πιστεύετε είναι αρκετό για αρχή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Σεπτέμβριος 30, 2022 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #145 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, το μέλος sophie_la_la έγραψε: Γεια σας!Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες του forum! Να 'στε καλά! Μήπως γνωρίζετε ποιος είναι ο μισθός Νοσ/τη αποφοίτου ΤΕΙ με προϋπηρεσία πολλών ετών? Αρκεί λέτε για να ζεις αξιοπρεπώς (μόνος)στο Όσλο συγκεκριμένα? Επίσης μήπως έχετε να συστήσετε κάποιο site με αντίστοιχες θέσεις εργασίας? Γνωρίζω Αγγλικά επιπέδου Proficiency κ έχω σκοπό να κάνω ταχυρυθμα μαθήματα Νορβηγικών πριν έρθω. Το επίπεδο Β1(βασική γνώση χαρακτηρίζεται)πιστεύετε είναι αρκετό για αρχή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλησπέρα. Αν γνωρίζεις τη γλώσσα σε επίπεδο Β1, δουλεια για νοσηλευτή/τρια θα βρεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εύκολα γιατί υπάρχει έλλειψη αρκετά μεγάλη. Ο μισθός είναι ικανοποιητικός για ένα άτομο αλλά αν είσαι μόνος/μόνη μπορείς να ζητήσεις περισσότερα βραδινά ή ΣΚ και αργίες και να ανεβεί αισθητά. Για θέσεις νομίζω το Finn.no αλλά και το nav.no θα έχουν τέτοιου τύπου θέσεις. Αν όχι, γράψε πάλι εδώ και θα ρωτήσω φίλη νοσηλεύτρια που έχω για να σε καθοδηγήσω. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 30, 2022 από jax7480 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 21, 2023 Author #146 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2023 System Administrator & First Line Support - Junior / Graduate - Rystad Energy APPLY.WORKABLE.COM Rystad Energy provides energy consulting, analytics, and unique database products for strategic business intelligence, working with the top energy companies worldwide. The company is growing and... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts