Aias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2014 Εχω βρει αυτο το video[ame=http://www.youtube.com/watch?v=U2ffhDEDLSY]artAZ Surprise 5 teaser - YouTube[/ame]Υπαρχει τροπος να φτιαξω ενα παρομοιο video με δικια μου φιρμα και καποιες εικονες απο πινακες (με η χωρις μουσικη)?Απλα να πω οτι ειμαι τελειως αρχαριος και δεν εχω ασχοληθει με κατι παρομοιο.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Ιανουάριος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2014 Μπορείς να κοιτάξεις το movie maker που έχουν τα windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιανουάριος 28, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2014 Μπορείς να κοιτάξεις το movie maker που έχουν τα windowsτο κατεβαζω να δοκιμασω.thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιανουάριος 29, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2014 Οντως σουπερ αρχαριος το συγκεκριμενο κανει πραγματακια που θελω και σχετικα ευκολα.Υπαρχει και τιποτα αλλο να δουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.