Jump to content

Πρόβλημα με τους σελιδοδείκτες του Chrome

paspartou

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους.

Εδω και καιρό αντιμετωπίζω ενα περίεργο πρόβλημα με τους σελιδοδείκτες του Chrome. Πολλοί απο αυτούς πολλαπλασιάζονται χωρίς δική μου παρέμβαση. Διαγράφω τους ''περιττούς'', αλλά παρόλα αυτά εξακολουθούν να πολλαπλασιάζονται. Εκανα φορμάτ πρίν λίγες ημέρες, αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Δώστε τα φώτα σας παρακαλώ, γιατί ο συγκεκριμένος browser με εξυπηρετεί αρκετά και δεν θα ήθελα να τον αλλάξω.

Ευχαριστώ πολύ.

Μήπως κάποιος μπαίνει με το δικό σου account;

Ο Chrome έχει δυνατότητα συγχρονισμού με όλες τις συσκευές.

Αν εσύ μπαίνεις πχ με το paspartou@gmail.com στον chrome και κάποιος άλλος έχει το ίδιο account, η μπαίνει από κάποια συσκευή με αυτό επειδή δεν έχεις κάνει logout, μπορεί να προσθέτει bookmarks και αυτά θα φαίνονται σε όλες τις συσκευές που συγχρονίζουν.

Τι παει να πει πολλαπλασιαζονται τα bookmarks?

Βλεπεις 2πλους και 3πλους φακελους με τα ιδια bookmarks?

Βλεπεις τα ιδια bookmarks πολλες φορες;

Βλέπω τα ίδια πολλές φορές. Ο μόνος συγχρονισμός που εχω κάνει είναι με το κινητό για να ελέγχω κατά διαστήματα τα e-mail

• 1 month later...

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Αν πχ αποθηκεύσω την σελίδα facebook, μια φορά, φαίνεται μετά αποθηκευμένη 10 φορές η μια κάτω από την άλλη.

Εγω το μεγαλύτερο πρόβλημα το εντοπίζω σε σελίδες της χε. Αν αυτό βοηθάει σε κάτι.... :p

Kαι εγω το εχω παθει σε σελιδες της XE

Τωρα μαλιστα που ξανα-ανοιξα τον συγκεριμενο φακελο, νομιζω οτι εχουν πολλαπλλασιαστει παλι οι αγγελιες.

Να πολλαπλασιαζόντουσαν και με τον ίδιο ρυθμό οι θέσεις εργασίας ε; :baby: . Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει ή πρέπει να αλλάξουμε browser? Το αντιμετωπίζετε και σε άλλους ή μόνο σε chrome?

Δεν εχω δοκιμασει σε αλλο browser τι κανει αλλα το προβλημα το εχω αντιμετωπισει μονο σε αγγελιες απο xe.gr

Υπαρχει λυση παντως:

ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ

:woot:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.