paspartou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2014 Καλησπέρα σε όλους.Εδω και καιρό αντιμετωπίζω ενα περίεργο πρόβλημα με τους σελιδοδείκτες του Chrome. Πολλοί απο αυτούς πολλαπλασιάζονται χωρίς δική μου παρέμβαση. Διαγράφω τους ''περιττούς'', αλλά παρόλα αυτά εξακολουθούν να πολλαπλασιάζονται. Εκανα φορμάτ πρίν λίγες ημέρες, αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Δώστε τα φώτα σας παρακαλώ, γιατί ο συγκεκριμένος browser με εξυπηρετεί αρκετά και δεν θα ήθελα να τον αλλάξω.Ευχαριστώ πολύ.
Wizard! Ιανουάριος 28, 2014 #2 Ιανουάριος 28, 2014 Μήπως κάποιος μπαίνει με το δικό σου account;Ο Chrome έχει δυνατότητα συγχρονισμού με όλες τις συσκευές.Αν εσύ μπαίνεις πχ με το paspartou@gmail.com στον chrome και κάποιος άλλος έχει το ίδιο account, η μπαίνει από κάποια συσκευή με αυτό επειδή δεν έχεις κάνει logout, μπορεί να προσθέτει bookmarks και αυτά θα φαίνονται σε όλες τις συσκευές που συγχρονίζουν.
nikchris Ιανουάριος 28, 2014 #3 Ιανουάριος 28, 2014 Τι παει να πει πολλαπλασιαζονται τα bookmarks?Βλεπεις 2πλους και 3πλους φακελους με τα ιδια bookmarks?Βλεπεις τα ιδια bookmarks πολλες φορες;
paspartou Ιανουάριος 28, 2014 Author #4 Ιανουάριος 28, 2014 Βλέπω τα ίδια πολλές φορές. Ο μόνος συγχρονισμός που εχω κάνει είναι με το κινητό για να ελέγχω κατά διαστήματα τα e-mail
seatleon Μάρτιος 4, 2014 #5 Μάρτιος 4, 2014 Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Αν πχ αποθηκεύσω την σελίδα facebook, μια φορά, φαίνεται μετά αποθηκευμένη 10 φορές η μια κάτω από την άλλη.
paspartou Μάρτιος 9, 2014 Author #6 Μάρτιος 9, 2014 Εγω το μεγαλύτερο πρόβλημα το εντοπίζω σε σελίδες της χε. Αν αυτό βοηθάει σε κάτι....
nikchris Μάρτιος 9, 2014 #7 Μάρτιος 9, 2014 Kαι εγω το εχω παθει σε σελιδες της XEΤωρα μαλιστα που ξανα-ανοιξα τον συγκεριμενο φακελο, νομιζω οτι εχουν πολλαπλλασιαστει παλι οι αγγελιες.
paspartou Μάρτιος 11, 2014 Author #8 Μάρτιος 11, 2014 Να πολλαπλασιαζόντουσαν και με τον ίδιο ρυθμό οι θέσεις εργασίας ε; :baby: . Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει ή πρέπει να αλλάξουμε browser? Το αντιμετωπίζετε και σε άλλους ή μόνο σε chrome?
nikchris Μάρτιος 11, 2014 #9 Μάρτιος 11, 2014 Δεν εχω δοκιμασει σε αλλο browser τι κανει αλλα το προβλημα το εχω αντιμετωπισει μονο σε αγγελιες απο xe.gr Υπαρχει λυση παντως: ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
tragikos Μάρτιος 11, 2014 #10 Μάρτιος 11, 2014 https://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=118105
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.