TheHacker Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2014 Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εχει καποιο παρομοιο συστημα ωστε να με βοηθησει να επιλεξω ψυκτρα..εχω MSI Z87 MPower | Skroutz.gr και μνημες Corsair XMS3 8GB DDR3-1600MHz (CMX8GX3M2A1600C11) | Skroutz.gr ημουν αναμεσα στην ψυκτρα της phanteks kai be quiet dark rock pro ισως και silverarrow αλλα δν νμζ να χωραει... κανα ...αν ξερει κανεις το size αυτων των ψυκτρων ή καποια που θα χωρουσε ή ακομη αν χρειαζεται να μετρησω κατι στην μητρικη ας με βοηθησει ... ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2014 εγω παντος παω για dark rock pro 3 , ειναι τοπ για τα 80 ευρουλακια της , απο μνημες εισαι οκευ , μιας και ειναι low profile Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Ιανουάριος 28, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2014 ωραια ...και εγω για dark rock ελεγα φιλε [MENTION=31456]kpetros[/MENTION] αλλα δν ξερω κατα ποσο θα χωρεσει :S .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 28, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2014 εδω λεει πως εισαι οκευBe Quiet! Dark Rock 2 heatsink on MSI Z87 MPOWER Max - will it fit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 28, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2014 be quiet dark rock pro 3Overall dimensions without mounting material (L x W x H), (mm)150 x 137 x 163-------------------------------silver arrow155 x 105 x 165mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Ιανουάριος 28, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2014 Αρα παμε σε dark rock pro 3 μιας και ειναι και σε μαυρο χρωματακι xD ...lets do it.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 29, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2014 οταν την παρεις , φερτην απο δω να τσεκαρω αμα καθετε πανω στην μητρικη μου πριν την παραγγειλω XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
laboba Ιανουάριος 29, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2014 Καλημέρα, φίλε εγώ θα σου πρότεινα κάποια της Noctua. Έχω εδώ και δύο χρόνια αυτήν εδώ: Noctua.at - sound-optimised premium components "Designed in Austria"!Ούτε που ακούγεται (χαμηλότερα επίπεδα θορύβου από την dark rock pro) και η AMD CPU δεν μου έχει ανεβάσει ποτέ θερμοκρασία....Και φυσικά βρίσκεις και οικονομικότερη από τα 80€ που θέλεις να δώσεις...Για παράδειγμα γύρω στα 55-60€ βρίσκεις αυτήν εδώ: Noctua.at - sound-optimised premium components "Designed in Austria"!(επίσης με χαμηλότερα επίπεδα θορύβου από την dark pro)Για 'μένα οι τύποι απλά δεν παίζονται σε ψύκτρες και fans....κορυφαία εταιρεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 29, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2014 Πηγαινε στα review εδω στο thelab στις ψυκτρες και δες συγκριτικο Silver arrow και noctua 14usΣτάλθηκε απο Thelab.gr Phone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.