nikos89 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2014 Καλησπέρα!Κάνοντας ένα γρήγορο έλεγχο στο σάιτ δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα οπότε θα προσπαθήσω να εξηγήσω τι πρόβλημα έχω χωρίς περιττά λόγια!Έχω ένα desktop το οποίο αποτελείται από τα εξής:Επεξεργαστής AMD Phenom II x4 955Κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 57004 GB RamΜητρική GA-MA785GT-UD3HΛειτουργικό σύστημα Windows 7 professional sp1Έχω επίσης εγκατεστημένο την τελευταία έκδοση του catalyst control center. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε ξαφνικά και λίγο πολύ έγινε αντιληπτό σε όποιο παιχνίδι κι αν έχω εγκαταστήσει ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις του. Παιχνίδια που κάποτε έτρεχαν κανονικά και χωρίς κανένα θέμα τώρα "κολάνε"! Για να γίνω πιο συγκεκριμένος όσο παίζω ανά διαστήματα, άλλοτε λιγότερο άλλοτε περισσότερο, παγώνει η οθόνη για 1-2 δευτερόλεπτα και το παιχνίδι είναι σαν να τρέχει με πολύ χαμηλά fps. Στη συνέχεια επανέρχεται και μετα συμβαίνει πάλι το ίδιο κ.ο.κ. Επίσης έχω παρατηρήσει πως το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται όταν το παιχνίδι κάνει autosave. Ακόμη, κάτι τελευταίο, παρατήρησα πως έχει αυξηθεί και ο χρόνος φόρτωσης(loading) των παιχνιδιών. Το παράξενο της όλης υπόθεσης είναι πως κάθε φορά που βγαίνει κάποιο update του catalyst center και το εγκαθιστώ το πρόβλημα εξαφανίζεται!!Όταν όμως κλείνω το pc και το ανοίξω ξανά το πρόβλημα εμφανίζεται πάλι. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!ΥΓ1: Δεν είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα αυτό έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών όποτε αν κάποιος υπεύθυνος θεωρεί πως το thread αυτό κολλάει σε άλλη κατηγορία ας το μεταφέρει!ΥΓ2: Τα πάντα είναι ενημερωμένα με τα τελευταία updates και το format δεν βοήθησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Ιανουάριος 27, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 τσεκαρε θερμοκρασιεσ τισ καρτα γραφικων σου, κατα την στιγμη που παιζεισ ενα παιχνιδι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koproskylo Ιανουάριος 27, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Καλησπέρα. Πάνε πρώτα εδώ κάνε απεγκατάσταση τους παλιούς drivers της κάρτας http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/atiman-catalyst-uninstaller-software-78824-37.html και μετά εδώ και πάρε τους 13.12 Download Drivers. Για τον uninstaller διάβασε καλά τις οδηγίες.Πιστεύω να στρώσει η κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Ιανουάριος 28, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2014 Καλησπέρα. Πάνε πρώτα εδώ κάνε απεγκατάσταση τους παλιούς drivers της κάρτας http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/atiman-catalyst-uninstaller-software-78824-37.html και μετά εδώ και πάρε τους 13.12 Download Drivers. Για τον uninstaller διάβασε καλά τις οδηγίες.Πιστεύω να στρώσει η κάρτα.+ τι ραμ εχεις free σε idle και load καταστασεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koproskylo Ιανουάριος 28, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2014 + τι ραμ εχεις free σε idle και load καταστασεις!Σε ηρεμία τρώει περίπου 2 με 2,5 giga από τα 16.Στο ghost Που παίζω το έχω δει να φτάνει και 7.Στάλθηκε από το HTC Desire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.