Jump to content

περίεργο πρόβλημα με web email

nikonick

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους

εδώ και και κάποιες μέρες αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα και με τους δυο διαφορετικούς web email λογαριασμούς που έχω gmx com και mail.com

όταν προσπαθώ να απαντήσω σε ένα καινούργιο email δεν γίνετε τίποτα ενώ κανονικά θα έπρεπε να άνοιγε το email που έχω πάρει με την διεύθυνση και με όλα όσα είχανε γραφτεί ώστε να κάνω reply

αντί αυτού περνώ email κενό

επίσης όταν προσπαθώ να στείλω email από τις επαφές δεν γίνετε τίποτα και πρέπει να γράψω εγώ την διεύθυνση αυτού που θέλω να το στείλω

δεν υπάρχουνε οτιδήποτε τυχόν φίλτρα η ρυθμίσεις εκτος από τα βασικά που είχα από τότε που έκανα τα emails

από την μεριά τους η gmx αλλα και η mail com λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τους λογαριασμούς τους

δεν ξέρω εάν το πρόβλημα είναι από την πλευρά του browser μου η τίποτα τα windows

browser είναι ο maxthon3 και τον έχω εδώ και τρία χρονια χωρίς πρόβλημα

τώρα που θυμάμαι το πρόβλημα άρχισε μετά που έκανα στα windows χρ προ x32 bits όλα τα updates + java

μπορεί να είναι και σύμπτωση

πάντως πολλά περίεργα συμβαίνουνε μετά το updates όπως το ότι δεν μπορώ να αλλάξω κάποιους κανόνες στην αναζήτηση αρχείων και σχεδόν πάντα το my computer δεν ανοίγει με το πρώτο κλικ και διαφορα αλλα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.