nikonick Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2014 καλησπέρα σε όλουςεδώ και και κάποιες μέρες αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα και με τους δυο διαφορετικούς web email λογαριασμούς που έχω gmx com και mail.comόταν προσπαθώ να απαντήσω σε ένα καινούργιο email δεν γίνετε τίποτα ενώ κανονικά θα έπρεπε να άνοιγε το email που έχω πάρει με την διεύθυνση και με όλα όσα είχανε γραφτεί ώστε να κάνω replyαντί αυτού περνώ email κενόεπίσης όταν προσπαθώ να στείλω email από τις επαφές δεν γίνετε τίποτα και πρέπει να γράψω εγώ την διεύθυνση αυτού που θέλω να το στείλωδεν υπάρχουνε οτιδήποτε τυχόν φίλτρα η ρυθμίσεις εκτος από τα βασικά που είχα από τότε που έκανα τα emailsαπό την μεριά τους η gmx αλλα και η mail com λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τους λογαριασμούς τουςδεν ξέρω εάν το πρόβλημα είναι από την πλευρά του browser μου η τίποτα τα windowsbrowser είναι ο maxthon3 και τον έχω εδώ και τρία χρονια χωρίς πρόβληματώρα που θυμάμαι το πρόβλημα άρχισε μετά που έκανα στα windows χρ προ x32 bits όλα τα updates + javaμπορεί να είναι και σύμπτωσηπάντως πολλά περίεργα συμβαίνουνε μετά το updates όπως το ότι δεν μπορώ να αλλάξω κάποιους κανόνες στην αναζήτηση αρχείων και σχεδόν πάντα το my computer δεν ανοίγει με το πρώτο κλικ και διαφορα αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 27, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Δοκίμασε και με κάποιο άλλο browser.Στάλθηκε από το GT-I9070 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Ιανουάριος 28, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2014 σε χαιρετώ αγαπητέ jpavly και ένα μεγάλο ευχάριστο το πρόβλημα λύθηκε με τον firefox mozila είναι όλα εντάξει τώρα ευχάριστο πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.