Jump to content

Αγορα εξωτερικου δισκου 2,5" USB 3.0

MC909

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα.Ενδιαφερομαι για αγορα 2.5" εξωτερικου (χωρις επιπλεον τροφοδοσια) USB 3.0 και χωρητικοτητα ανω του 1ΤΒ.Κοιταζω την σειρα Passport Ultra της Western Digital αλλα ειμαι ανοικτος σε οποιες παρατηρησεις/προτασεις.Βασικο κριτηριο (οχι απολυτο ομως) οι επιδοσεις σε Read/Write.Ευχαριστω.

Δες και αυτόν εδώ. Σύμφωνα με το cnet είναι πιο γρήγορος από τον WD My Passport αλλά δεν μπορώ να βρω αν είναι και πιο γρήγορος από την σειρά Passport Ultra :/

Ευχαριστω για το link.Φαινεται πως ολοι πανω κατω κυμαινονται στα ιδια επιπεδα απο αποψης επιδοσεων.Δελεαστικη οικονομικα περιπτωση και ο SAMSUNG M3 PORTABLE 1TB USB3.0 απλα μου αρεσει σαν design o WD. :)

Προσοχη λιγο με τα USB 3 Καλωδια...

Ειχα εναν Spare 1TB WD 2.5'' και αποφασισα να αγορασω θηκη..

Αγοραζω ενα Raidsonic Icy Box -->χοντρο καλωδιο δυσκαμπτο με μονωση..τερματιζε ο δισκος.

Σε αναλογη περιπτωση WD θηκης απο ebay με μικροτερο καλωδιο σε διαμετρο αλλα USB3...ειχαμε ταχυτητες USB2.Με αλλαγη καλωδιου ολα κομπλε.

Αν κατάλαβα καλά, αναφέρεσαι στην ποιότητα του καλωδίου και όχι στο βύσμα του, σωστά ;

Στου καλωδιου αναφερομαι..αν κ το βυσμα ηδη εχει χαλαρωσει μετα απο ενα 7 μηνο..

Εγω θα σου προτεινα seagate σαν μαρκα μονο και μονο επειδη ειναι σκυλιά. Εχω 2 seagate ενα 3,5 και ενα 2,5 και δουλευουν επεξεργασια video και δεν καταλαβαινουν τιποτα

Εγω θα σου προτεινα seagate σαν μαρκα μονο και μονο επειδη ειναι σκυλιά. Εχω 2 seagate ενα 3,5 και ενα 2,5 και δουλευουν επεξεργασια video και δεν καταλαβαινουν τιποτα

Και εγω για μηχανικους δισκους Seagate αγοραζω.Ομως εχω και εναν Passport 3 χρονια αισιως, απο τον οποιο εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος.:happy:

• 2 weeks later...

1. οι νέοι passport έχουν ενσωματωμένη την πλακέτα για το usb πάνω στο δίσκο. Ή πιο απλά, αν τα φτύσει η θήκη, δε μπορείς να βγάλεις το δίσκο και να τον βάλεις απ'ευθείας στο sata του pc σου. Για τις άλλες μάρκες δεν ξέρω τι γίνεται.

2. Η Seagate δε μοιάζει να είναι η πιο αξιόπιστη: Who makes the most reliable hard drives? | ExtremeTech

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.