Jump to content

Πρόβλημα σε αγορά Laptop (DEL) από ηλεκτρονικό κατάστημα

zerone

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, είμαι νέος στο forum και θέλω να ρωτήσω τις γνώμες σας για ένα "πρόβλημα" σε με μια αγορά laptop που μου δημιουργήθηκε.

Μπαίνοντας στο θέμα, είχα παραγγείλει αυτό το laptop Laptop Dell Inspiron 15R 5537 (i5-4200U/8GB/1TB/W8) | www.you.gr , που δεν είναι άμεσα διαθέσιμο.

Προχθές με πήραν τηλέφωνο από την You και μου είπαν ότι επειδή η παραγγελία θα καθυστερούσε ( για μέσα Φεβρουαρίου) μου πρότειναν αν θα ήθελα να διαλέξω ένα άλλο διαθέσιμο ( Laptop Dell Inspiron 15R 5537 (i5-4200U/8GB/1TB/FreeDos) | www.you.gr ) μπήκα στην σελίδα να το δω αλλά διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε. Τους έστειλα email και μου απάντησαν "υπήρξε κάποιο πρόβλημα ,αλλά τώρα είναι ορατό και ότι η τιμή για μένα είναι 769,00 € " μου είπαν χαρακτηριστικά, αλλά στο site γράφει τιμή 822,98 € (??) Και η μόνη διαφορά με το άλλο είναι ότι δεν έχει λειτουργικό

Με όλα αυτά λοιπόν (Και ψωνίζοντας πρώτη φορά από αυτό το κατάστημα )άρχισα να έχω αμφιβολίες και υπόνοιες μήπως θέλουν να μου πασάρουν κάποια επιστροφή:hmm:

Ισως και να ειναι, ισως και οχι.

Εγω θα το παραγγελνα και αν εβλεπα οποιοδηποτε σημαδι παραβιασης (η Dell εχει δικατης αυτοκολλητα σε ΟΛΕΣ τις συσκευασιες), θα το γυρναγα πισω και θα ζηταγα τα χρηματα πισω στο ακεραιο.

Προυποθεση, φυσικα η παραγγελια να εχει γινει online κ οχι φυσικα σε καταστημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.