XVirus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2014 γεια χαρα!χθες ψοφισε η καρτα δικτυου μου. (TP-Link TL-WN951N). με αυτην μπορω να πω οτι το σημα που επιανα απο τον γειτονα ηταν ικανοποιητικο. (το ρουτερ ειναι ακριβως στον κατω οροφο, κατω απο το pc μου). επειδη δεν γνωριζω απο αυτα, μπορει καποιος να μου προτεινει μια καρτα? 1) δεν με πειραζει αν ειναι pci/usb 2) τα 20 ευρα ειναι ταβανι 3) το βασικο που θελω ειναι να πιανω καλο σημα 4) θελω για αμεση αγορα, οποτε e-bay, amazon κλπ κλπ δεν μου κανουν.. ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιανουάριος 27, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 γεια χαρα!χθες ψοφισε η καρτα δικτυου μου. (TP-Link TL-WN951N). με αυτην μπορω να πω οτι το σημα που επιανα απο τον γειτονα ηταν ικανοποιητικο. (το ρουτερ ειναι ακριβως στον κατω οροφο, κατω απο το pc μου). επειδη δεν γνωριζω απο αυτα, μπορει καποιος να μου προτεινει μια καρτα? 1) δεν με πειραζει αν ειναι pci/usb 2) τα 20 ευρα ειναι ταβανι 3) το βασικο που θελω ειναι να πιανω καλο σημα 4) θελω για αμεση αγορα, οποτε e-bay, amazon κλπ κλπ δεν μου κανουν.. ευχαριστω!Εάν είναι ακριβώς από κάτω, όποια και να πάρεις θα είσαι εντάξει.Οι MIMO έχουν κατά κανόνα καλύτερο σήμα, αλλά έτσι όπως το περιγράφεις δεν θα έχεις πρόβλημα και με την πρώτη κάρτα που θα βρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XVirus Ιανουάριος 27, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 TP-LINK TL-WN722NC 150MBPS HIGH GAIN WIRELESS N USB ADAPTER WITH CRADLE - WIRELESS -αυτο εχω δει μεχρι τωρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιανουάριος 27, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 έχω μια TP-LINK TL-WN881ND | Skroutz.grείναι αρκετά καλή για τα 15-16 euro που έχει κάποιο πρόβλημα εδώ και μερικούς μήνες που την έχω δεν αντιμετώπισα και από λήψη σήματος είναι καλήενδεικτικά μένω στον τέταρτο όροφο και πιάνω το ασύρματο ενός γείτονα στον δεύτερο με ένταση από 40% +στο δικό μου wifi με το pc να έχει απόσταση 10 μετρα από το router και με ενδιάμεσα εμπόδια έναν τοίχο και το ξύλινο γραφείο πιάνει 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.