XVirus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2014 γεια χαρά!έχω ένα προβληματάκι με το pc μου και θέλω μια βοήθεια πριν μου κοστίσει και αλλα λεφτά..πριν 2 εβδομάδες κάηκε η κάρτα γραφικών μου.(δεν δούλευε ούτε στο pc μου ούτε σε άλλο pc κλπ κλπ).θεώρησα ότι απλά έτυχε λόγο και του ότι ήταν και κάποιων ετών, και αγόρασα άλλη.όλα καλά μετά από αυτό..σήμερα άνοιξα το κουτί για να αλλάξω την θερμοαγώγιμη αλοιφή του επεξεργαστή.. όταν τελειωσα άνοιξα το pc και το wireless adapter είχε πάει περίπατο..κλείνω το pc για να το βάλω σε άλλη pci, και όταν το άνοιξα έπεσε η ασφάλεια..μετά άνοιξε αλλα δεν είχα wireless adapter..συγχωρέθηκε..έχω πρόβλημα με το τροφοδοτικό η με την motherboard?ποιος μου καίει το hardware μου??????ps το ανεμιστηράκι του κουτιού, όταν το συνδέω στην δεύτερη υποδοχή για ανεμιστήρα στην motherboard, μου ρίχνει την ασφάλεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 27, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Αν σου έπεσε θερμοαγώγιμη πάνω στη mobo κατά τη διάρκεια της αλλαγής και χρησιμοποιείς κάποια (ηλεκτρο)αγώγιμη αλοιφή, τότε μπορεί και εσύ να είσαι υπεύθυνος για το κάψιμο των components...Για να διαπιστώσεις αν το τροφοδοτικό σου είναι ok θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις πολύμετρο.Πάντως για να πέφτουν οι ασφάλειες, κάπου γίνεται βραχυκύκλωμα στο κουτί σου.Ποιο τροφοδοτικό έχεις; Σιγουρέψου ότι έχεις συνδέσει τα πάντα σωστά και ότι δεν είναι γυμνά κάποια καλώδια από το psu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos83 Ιανουάριος 27, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Οντως υπάρχουν 2 κατηγορίες απο παστες . Οι αγώγιμες ( π.χ. arctic silver ) και οι μη-αγώγιμες ( π.χ. ceramic ) . Αμα σου πεσε αγώγιμη πάνω στην motherboard , προσπάθησε να την καθαρίσεις , και ελπίζω να μην είναι ηδη αργα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
XVirus Ιανουάριος 27, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 η αληθια ειναι οτι νομιζω οτι η ολη ιστορια αρχισε οταν αλλαξα 1η φορα την αλοιφη..ή τουλαχιστον τοτε ετυχε και το προσεξα..artic silver ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.