Aroma Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2014 Καλησπέρα παιδιά.Έχω αποφασίσει να πάρω μια ταμπλέτα αλλά δεν είμαι σίγουρη για το ποιά.Έχω στο μυαλό μου κάποιες αλλά θα ήθελα και τη δική σας γνώμη.Η μία είναι η Asus ME102A 10.1" (16GB),μετα η Asus MeMO Pad HD 7 ME173X (16GB,η Samsung Galaxy Tab 3 10.1 P5210 (16GB)και η Samsung Galaxy Tab 3 8.0 Wi-Fi (16GB.Δε θέλω να ξεφύγω πολύ χρηματικά απλά θέλω να πάρω μια καλή ταμπλέτα και νομίζω ότι αυτες που έχω στο μυαλό μου είναι κάπως καλές.Αλλά όποιος μπορεί ας με βοηθήσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιανουάριος 26, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 Καταρχήν πρέπει να αποφασίσεις τι μέγεθος θες. Δεν γίνεται να λες ότι θες αυτήν που είναι 10" ή την άλλη που είναι 7".Εγώ προτιμώ 8", αφού η 7" είναι πολύ μικρή και η 10" τεράστια.Οπότε προτείνω LG g pad 8.3.Το memo pad που λες πάνω το πήρα £65 από Αγγλία για τη μάνα μου τα Χριστούγεννα. Πολύ αξιόλογο ειδικά σε αυτή την τιμή, και νομίζω καλύτερα χαρακτηριστικά από τα galaxy tab.Σε Samsung καλά είναι τα note, αλλά ακριβά.Κινέζικα είναι άλλη επιλογή, αλλά άμα πάθει κάτι μιλάς με Κίνα για εγγύηση.Οπότε όπως είπα πριν, LG g pad. Και φοβερή τιμή. Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aroma Ιανουάριος 27, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Έχω αυτό το πρόβλημα ότι προς το παρόν δεν έχω αποφασίσει και τι μέγεθος θέλω για αυτό και είπα να δώ κάτι από όλα.Τα ASUS είναι κινέζικα?Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα δεν έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιανουάριος 27, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Η Asus φτιάχνει τα nexus tablet....Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιανουάριος 27, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Καλό θα ήταν να ρίξεις μία ματιά και στις παρακάτω. https://www.skroutz.gr/s/3535110/Acer-Iconia-W3-810-32GB.htmlhttps://www.skroutz.gr/s/4207508/Toshiba-Encore-WT8-A-102-32GB.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Ιανουάριος 27, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Και μενα η γνωμη μου ειναι οτι το 8 είναι ιδανικό. ούτε μικρό ουτε μεγάλο. απο την αλλη αν θες ποιοτικό 7 για μένα ειναι μονοδρομος το Nexus 7 2013 αν και θα βρεις πολύ οικονομικότερα 7αρια, είναι μακραν το καλύτερο 7αρι.Για 8αρι έχει αρκετές λύσεις όπως όλες αυτες που ακουστηκαν παραπάνω αλλά και καποιες φθηνοτερες που ομως αφου θες κατι καλό, δεν θα συνιστουσα να κοιτάξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aroma Ιανουάριος 27, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Αναμεσα σε ipad mini και lg g pad τι ψηφιζετε? :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
sera Ιανουάριος 27, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Για το i-pad mini δεν έχω άποψη.Όμως πριν τα Χριστούγεννα πήρα το G-pad για την κοπέλα μου,και από όσο χρόνο το έχω δουλέψει κατά τη γνώμη μου είναι άψογο.Ούτε μικρό ούτε μεγάλο,το κρατάς πολύ εύκολα,μεταφέρεται εύκολα,δεν έχει κολλήσει πουθενά,εξαιρετική οθόνη.Το μόνο ίσως αρνητικό που έχει είναι ότι δεν είναι 3g/4g,όμως αυτό "διορθώνεται" πολύ εύκολα με κάποιο ασύρματο modemακι από τις 3 εταρίες κινητής.Για τα 7αρια επειδή έχεις ενδιασμούς εμένα μου φάνηκαν πολύ μικρά και τα 10άρια πολύ μεγάλα για μεταφορά συν ότι δεν μπορεις να τα κρατήσεις με το ένα χέρι.Αν και καλό θα ήταν να τα δεις και από κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Ιανουάριος 27, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Το iPad mini το έχω εγω. Οχι αυτο με την retina οθόνη, το παλαιότερο. Αν και δεν ειμαι καθολου google boy, θα σου πω οτι δεν ειναι κακό. Το πήρα μέσω καποια προσφοράς αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση για την τότε τιμή των 350 να τα έσκαγα. Όμως θεωρω οτι μπροστά το lg όντως δεν πιάνει μια. Γενικα ειμαι υπέρ της ελευθερίας κινήσεων που σου προσφέρει το android. It's up to you... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 28, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2014 Εχει βρεθει τροπος στα ipad να τα συνδεεις με το πισι και με ενα απλο copy-paste να μεταφερεις βιντεο - εικονες ? οτι γινεται δλδ με τα android Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 28, 2014 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2014 Εχει βρεθει τροπος στα ipad να τα συνδεεις με το πισι και με ενα απλο copy-paste να μεταφερεις βιντεο - εικονες ? οτι γινεται δλδ με τα androidΌχι, μόνο μέσω iTunes ή κατεβάζοντας τα από iCloud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aroma Ιανουάριος 28, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2014 Σημερα μου προτειναν το Archos 97b Titanium η αν δε θελω τοσο μεγαλο τοτε το Archos 80 Titanium.Τι γνωμη εχετε για τα Archos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 28, 2014 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2014 Τα Archos είναι γενικά αρκετά τίμια μηχανάκια. Και με αρκετά καλό support από την εταιρεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Ιανουάριος 28, 2014 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2014 Θα συμφωνήσω και εγώ στο LG G Pad. Η 8,3 οθόνη του έχει πολύ καλή ανάλυση και είναι για μένα η ιδανική για τάμπλετ. Έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος.Αν τελικά μιλάμε για 7αρα οθόνη, τότε το Asus MeMo Pad 173 είναι μια πολύ καλή πρόταση και οικονομική. Είμαι κάτοχος και των δύο και δεν το έχω μετανιώσει, με προτίμηση βέβαια στην 8,3 οθόνη που όντως είναι πιό βολική. Από εκεί και πέρα είναι και το οικονομικό θέμα βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aroma Ιανουάριος 29, 2014 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2014 Το σκέφτομαι πολύ παιδιά γιατί δε ξέρω αν μπορώ να δώσω σχεδόν 300 ευρώ για μια ταμπλέτα..Θα πρέπει να το σκεφτώ καλά.Το καλό βέβαια με την LG είναι ότι γενικότερα είναι πολύ αξιόπιστη εταιρεία και το συν ότι έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.Αλλά βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιανουάριος 29, 2014 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2014 Το σκέφτομαι πολύ παιδιά γιατί δε ξέρω αν μπορώ να δώσω σχεδόν 300 ευρώ για μια ταμπλέτα..Θα πρέπει να το σκεφτώ καλά.Το καλό βέβαια με την LG είναι ότι γενικότερα είναι πολύ αξιόπιστη εταιρεία και το συν ότι έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.Αλλά βλέπουμε.Παρε τοτε ενα τετοιο και μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου!Asus MemoPad HD 7 ME173X Wi-Fi 8GB grey | www.you.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 29, 2014 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2014 Αν και 10αρη πιστευω εδω εισαι..Cube U30GT2 10.1" Quad Core 1.8GHZ RK3188 Retina Android 4.2 Tablet PC 2GB 32GB | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkostas Φεβρουάριος 1, 2014 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Πιστέυω πως έχεις δύο επιλογές, LG G Pad 8.3 στις 8" και Asus Memo Pad FHD 10 στις 10".Και τα δύο τα βρίσκεις στην ίδια τιμή και αναλόγως το μέγεθος που θέλεις διαλέγεις.Εγώ έχω το Asus Memo Pad FHD 10 εδώ και κάτι μήνες και είμαι πλήρως ευχαριστημένος απο αυτά που προσφέρει. Αυτό που με έχει εκπλήξει ευχάριστα απο το Asus είναι η πολύ καλή υποστήριξη στο λογισμικό, κάθε μήνα έρχεται απο ένα update μέσω ΟΤΑ και πρίν λίγες μέρες αναβαθμίστηκε και στην 4.3 έκδοση του android, αυτό δυστυχώς στο LG δεν θα το δείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 1, 2014 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Κάπου είδα ένα λινκ στο TheLab σήμερα με το Asus memo pad 10" lte κάπου στα 350€. Αν μπορείς να πας εκεί, λόγω lte, πιστεύω αξίζει.Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aroma Φεβρουάριος 2, 2014 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 Το Lte τι ακριβώς είναι??Γιατί είμαι και λίγο άσχετη..Το Asus Memo Pad FHD 10 μου άρεσε πολύ και διάβασα και σχετικές κριτικές.Η ερώτηση μου είναι η εξής:αν τυχόν έχω κανένα θεματάκι με το ταμπλετάκι τι θα γίνει μιας και η Asus δεν έχει αντιπροσωπεία εδώ?Σε ποιόν θα απευθυνθώ??Και κάτι άλλο για το Toshiba Excite AT10-A-104 - Tablet 10.1" 16GB τι γνώμη έχετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.