Jump to content

MS Wireless Explorer mouse..Καλό για παιχνίδια;

Fandom

Recommended Posts

Το ασυρματο της microsoft το εχω και εγω. Εχει lag αλλα οχι δραματικο,δηλαδη καποιος οχι pro gamer δε θα εχει προβλημα. Αυτο που με ενοχλουσε περισσοτερο ειναι το βαρος του το οποιο ναι μεν δεν ειναι μεγαλο αλλα συγκριτικα με ενα ενσυρματο εχει διαφορα.

Τωρα χρησιμοποιω το mx510 που κυριολεκτικα rules!

ναι, οπτικό ενωοούσα. απο συνήθεια το είπα laser.

Δέν ξέρω πόσο κρατάνε οι νέες γενιές ασυρμάτων παντος 2+ μήνες (με απλές μπαταρίες, όχι αλκαλικές) με καθημερινή 7-8 ωρη χρήση ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αρκετο. Εμένα πάντος μου φαίνεται αιωνιότητα...

αυτό με τα netcafe μην το λέτε σαν τεκμήριο αφού κανείς δε έχει όρεξη να δώσει για κάθε pc παραπάνω μερικά ευρο για ένα πράγμα που είναι πολύ πιο ευαίσθητο

Εγω προσωπικα δεν αντεχω καθολου τα ασυρματα για οποιαδηποτε χρηση.

Ειδικα για παιχνιδια ,στο απλο οπτικο της MS εμαθα και δεν μπορω αλλο.

Η μονη χρηση για ασυρματο που αξιζει ειναι σε κανα HTPC...

(τα ασύρματα με υπερήχους, γιατι υπάρχουν πολλα φτηνά ασίρματα με υπέριθρες των οποίων ο σένσορας πρέπει να έχει οπτική καθαρή με το ποντίκι)

Όχι και υπερήχους! Αν ήταν έτσι θα γαύγιζαν όλα τα σκυλιά της γειτονιάς κάθε φορά που θα παίζαμε Half-Life :hehe: :hehe:

Τα πρώτα ασύρματα ήταν με υπέρυθρες, τα τελευταία χρόνια όμως, χρησιμοποιούνται πομποδέκτες RF (Radio Frequency, ραδιοκύματα δηλαδή). :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.