Fandom Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2004 Παιδιά χρειάζομαι ένα ασύρματο ποντίκι για γενικότερη χρήση του υπολογιστή και περιστασιακά για παιχνίδια...και φυσικά δεν θέλω να δώσω μια περιουσία! Έτσι απέρριψα προς το παρόν το mx1000 μιας και είναι το ακριβότερο και σκέφτομαι για το MS Wireless Explorer...αυτό που με νοιάζει όμως είναι αν το συγκεκριμένο ποντίκι παρουσιάζει lag και κατα πόσο είναι αισθητό σε σχέση με ένα καλωδιομένο!
jax7480 Οκτώβριος 16, 2004 #2 Οκτώβριος 16, 2004 Νομιζω πως το γεγονος οτι οσα ατομα ασχολουνται με online gaming ΔΕΝ χρησιμοποιουν ασυρματα θα πρεπει να σε βαλει σε σκεψεις. Ειδικα ατομα τα οποια παιζουν γρηγορα FPS games.
ea6gka Οκτώβριος 16, 2004 #3 Οκτώβριος 16, 2004 microsoft wireless optical mouse εχω το πηρα και φτηνα και ειναι αψογο.
ea6gka Οκτώβριος 16, 2004 #4 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Νομιζω πως το γεγονος οτι οσα ατομα ασχολουνται με online gaming ΔΕΝ χρησιμοποιουν ασυρματα θα πρεπει να σε βαλει σε σκεψεις. Ειδικα ατομα τα οποια παιζουν γρηγορα FPS games. καμμια σχεση ζαχο , δεν υπαρχει καμμια διαφορα με ενα απλο ποντικι. απορω ομως τι ειδους προβληματα εχουν αυτοι που εχουν. Δηλαδη το οτι μπερδευονται τα καλωδια με αλλα πραγματα και πρεπει να το τραβας αμα εχει μπλεξει και τα λοιπα δεν τους πειραζουν?
Artist_ Οκτώβριος 16, 2004 #6 Οκτώβριος 16, 2004 και όμως έχει μεγάλη διαφορά. Το φιλαράκι μου που έχει νετ καφέ και είναι με τις ώρες κολλημένος σε παιχνίδια προτιμάει το απλό οπτικό ποντίκι παρά οποιοδήποτε ασύρματο. Και πιστέψτε με, έχει δοκιμάσει πολλά ποντίκια ασύρματα.
unstoppable Οκτώβριος 16, 2004 #8 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Νομιζω πως το γεγονος οτι οσα ατομα ασχολουνται με online gaming ΔΕΝ χρησιμοποιουν ασυρματα θα πρεπει να σε βαλει σε σκεψεις. Ειδικα ατομα τα οποια παιζουν γρηγορα FPS games. Aν μιλαμε για professional επιπεδο ναι δεν κανει, αλλα απο οτι μου φαινεται ο φιλος μας δεν ασχολειται ιδιαιτερα με games οποτε πιστευω οτι θα το καλυψει μια χαρα το συσγκεκριμενο mouse(εγω το ειχα 8 μηνες χωρις προβλημα)
jax7480 Οκτώβριος 16, 2004 #9 Οκτώβριος 16, 2004 Κοιτα Unsto, εγω απλα του ειπα τι κανουν οσοι ασχολουνται παρα πολυ με το online gaming. Τωρα απο εκει και περα, θα κρινει μονος του σε ποια κατηγορια ανηκει και θα επιλεξει. Παντως αλλα προβλημα δεν φαινεται να εχουν τα ασυρματα ποντικια εκτος φυσικα απο το αυξημενο βαρος (λογω μπαταριων).
Fandom Οκτώβριος 18, 2004 Author #10 Οκτώβριος 18, 2004 παιδιά παίζω παιχνίδια του στυλ Unreal κλπ, δεν είμαι και προ gamer αλλα δεν θέλω να μου τη χαλάει το mouse...θα χάνεται όλη η αίσθηση και θα μου σπάει τα νεύρα, γιαυτό ρωτάω!Και κάτι άλλο, μήπως είναι πολύ βαρυ για πολύςρη ασχολία; Μην πάθουμε και τίποτα!!κάποιος που να το έχει και να ασχολείται με παιχνίδια?unstopable εσύ τι πρόβλημα είχες μετα απο 8 μήνες;
Snips Δεκέμβριος 28, 2004 #11 Δεκέμβριος 28, 2004 Μόλις πήρα ένα wireless mouse LOGITECh..βαρέθηκα να βλέπω εντελώς ξαφνικά τον ουρανό στο BATTLEFIELD....’κου που στα λέμε τώρα...πάρε καλωδιάκι....
JohnnyBoy Δεκέμβριος 28, 2004 #12 Δεκέμβριος 28, 2004 Εγώ πάντως έχω το MS Wireless Optical Mouse 2.0 και είμαι υπερ ευαριστημένος ,εγώ το έχω τώρα παρα δυο χρόνια με πολύ χρήση με τις αρχικές μπαταρίες .Α! επισης του έχω αλλάξει και το κόκκινο λεντακι που είχε και του έβαλα μπλέ και είναι τέλειο
Ilias83 Δεκέμβριος 28, 2004 #13 Δεκέμβριος 28, 2004 Fandom το microsoft wireless optical mouse που λέει ο ea6gka το ειχα και εγώ...Το ποντίκι σε κάποιες φάσης έφευγε απο τη θέση του και πήγαινε σε άλλο σημείο... (αν δεν κάνω λάθος λέγεται lag)Τωρα έχω το Microsoft Optical Mouse 2.0 (with tilt wheel) και δεν έχω παρατηρήσει εδώ και ένα χρόνο κανένα πρόβλημα σε κανένα παιχνίδι... (Και παίζω αρκετά)Ωστόσο θα σου πρότεινα και εγώ να ακολουθήσεις, αν θες για παιχνίδια την συμβουλή των υπολοίπων και να πας σε κάτι με καλώδιο... (Δεν είναι τυχαίο που στα Internet kafe έχουν τέτοια)
stamatas Δεκέμβριος 30, 2004 #14 Δεκέμβριος 30, 2004 παιδια δε ξερω για τις καινουργιες γενιες γουαιρλεσσ ποντικια αλλα το ασυρματο οπτικο τις μιψροσοφτ που εβγαζε το 2001-2 ειχε τρελο λαγκ. το δοκιμασα και ηταν αδυνατο να παιξεις παιχνιδια με εκεινο. αφου μολις το εβαλα νομιζα οτι κατι προβλημα ειχε. ειχαν τελιωσει οι μπαταριεσ ηταν βρομικος ο σενσορ και τετοια. τελικα τιποτα δεν εφτεγε και ετσι ηταν σε νορμαλ κατασταση.τοτε μονο ενα ασυρματο με μπιλια τισ λογκιτεκ ηταν τελειο χωρις λαγκ. τωρα δε ξερω τι παιζει μαλλον τα εχει βελτιωσει ι μικροσοφτ τα ασυρματα οπτικαπαντως αν θεσ τι γνωμη μου σου λεω πως οτι και να παρεις , αν δουλευει χωρις λαγκ, ειναι καλο(εξαλλου σιγα τα λεφτα που θα δωσεις)στα νετκαφε που ειπε καποιος εχουν καλωδιο για να μη δινουν λεφτα σε μπαταριες(φαντασου 50 πισι χ2 = 100 μπαταριες καθε λιγο, και επεισης για να εχουν το κεφαλι τους ισυχο οτι δε θα το παρει κανεισ και 8α φυγει)
Pc-Corner Δεκέμβριος 30, 2004 #15 Δεκέμβριος 30, 2004 mx1000 για εμένα ίσως το καλύτερο ποντίκι..και ασύρματο και αλαγκάριστο και κουκλί..στα νετ καφέ και στις μεγάλες διοργανώσεις gaming απαγορέυοντε τα ασύρματα για να μην αρχίζεις και παίζεις στον υπολογιστή του δίπλα επειδή έκανες ένα reset καθώς και για να μην παίζει κατα λάθος ο δίπλα με το ποντίκι σου..επίσης επειδή δουλέυω αρκετά με νετ καφέ δεν σκεφτονται μόνο το μην μπερδέυοντε..αλλά και το ότι δεν "σηκώνοντε" έυκολα τα ενσύρματα..(εδώ βουτάνε mousepad το ασύρματο θα αφήσουν..?) πρώτα όλα αυτά και μετα οι μπαταρίες.. στο θέμα τώρα ούτε λαγκ ούτε τίποτα δεν παίζει με τα ασύρματα νεας γενιάς fast rf και με το laser της logitech unstop τι ποντίκι έχεις ?
gbak Δεκέμβριος 30, 2004 #16 Δεκέμβριος 30, 2004 φιλε με ενα ms wireless intellimouse 2.0 δεν θα χεις κανενα προβλημα πιστεψε με ....παιζω πολλα games και δεν εχω δει κανενα lag.. μονο στην περιπτωση που θελει φορτιση η αλλαγη η μπαταριαα κατι που ειναι αναμενομενο...ασε που χεις και δυο κουμπια extra και βολευουν αρκετα σε games
knight_77 Δεκέμβριος 30, 2004 #17 Δεκέμβριος 30, 2004 Δωσε κατι παραπανω και παρε το MX1000να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 30, 2004 #18 Δεκέμβριος 30, 2004 Εγώ προσωπικά έχω το Wireless intelli mouse 2 από το καλοκαίρι και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είναι πάρα πολύ βολικό και το βάρος του είναι 150g. Δεν θέλω όμως να σε πάρω στο λαιμό μου μιας και δεν είμαι φανατικός gamer Και δεν μπορώ να σου πώ στα σίγουρα.
AlienHack Δεκέμβριος 30, 2004 #19 Δεκέμβριος 30, 2004 ενας απο τους λογους που δεν προτιμούντε τα ασύρματα ποντικια γι αγρήγορο gaming ειναι το βαρος τους. ειναι πολλυ ποιο βαρια (και σε διαρκεια χρήσης όπως gaming κουραστικα) απο τα απλά λόγο των μπαταριών.. Lag δεν εχουν (τα ασύρματα με υπερήχους, γιατι υπάρχουν πολλα φτηνά ασίρματα με υπέριθρες των οποίων ο σένσορας πρέπει να έχει οπτική καθαρή με το ποντίκι) . Εγώ προσοπικά Είχα εγοράσει το 2001 το πρώτο ασίρματο laser ποντίκη της logitech , απο αγγλία το παρρήγηλα και βγήκε σχεδόν 130 E τότε. Αλλά είναι άψογο, χορίς lag , με 2 μήνες διάρκεια μπαταρίας, λίγο βαρύ απλος...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 30, 2004 #20 Δεκέμβριος 30, 2004 Δεν νομίζω να ήταν Laser... Οπτικό θες να πείς. Το πρώτο ποντίκι με laser είναι το MX1000 που βγήκε φέτος. Η διάρκεια μπαταρίας επίσης είναι πολύ μικρή. Τα περισσότερα υποτίθετε οτι κρατάνε περίπου 6 μήνες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.