Seek & Find Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2014 Ειναι δυνατον να κάνω βιντεοκλήσης μέσω 3g που καταναλώνουν λεπτά μέσω του πακέτου του παροχου μου και οχι μεσω skype; δεν βλεπω αυτην την επιλογη θελει καποια άλλη εφαρμογη;Ευχαριστω παιδες:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 26, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 Μα δεν σου τρώει μονάδες από το skype. Το δοκίμασες ή θεωρητικά μιλάς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 26, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 Μαλλον δεν διατυπωσα σωστα την ερωτηση. Θελω να κάνω βιντεοκλήση μεσα απο τον παροχο π.χ εχω 1500 λεπτα δωρεαν βιντεοκλησεων και θελω να καταναλωσω αυτα και οχι να μου τρώει MB απο το πακετο μου ουτε θελω να χρησιμοποιησω σκαιπ. υπαρχει τροπος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Ιανουάριος 26, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 Budget-Friendly HTC Desire 300 Announced, on Sale from October"..front sale camera for video calls.." bla-bla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 26, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 ευχαριστω για την απαντηση μπορεις να μου πεις το πως γιατι δεν βρισκω τετοια επιλογη κατα την κληση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 27, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Εχεις 3G δικτυο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 27, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Ιανουάριος 27, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 To manual δεν γράφει πουθενά ότι μπορείς να κάνεις video calls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 27, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Αρα παπαλα;ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Ιανουάριος 30, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Δεν ξέρω αλήθεια, απλά μη βρίσκοντας κάτι στο net είπα να ρίξω μια ματιά στο manual αλλά δεν έχει καμία αναφορά σε video callSent from my Note II Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.