Jump to content

Προβλημα λαπτοπ

FANISTELROOY

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μου εδωσε ενας φιλος το λαπτοπ γιατι δεν μπαινει windows. Βεβαια μαλλον τα εχει παιξει η καρτα γραφικων, δειτε το βιντεακι παρακατω.

https://www.dropbox.com/s/v3uadts1hrz7icp/2014-01-26%2011.07.32.mp4

Στο βιντεο φαινεται η στιγμη που παω να μπουταρω hirens να τσεκαρω δισκο και ραμ, αλλα αυτα τα περιεργα μου κανουν για καρτα γραφικων. Εντομεταξυ μεχρι και στο μενου του hirens φαινοντα λαθος τα γραμματα.

Τι λετε; ειναι καρτα γραφικων;

Τώρα έβαλα και memtest και αυτό φαίνεται περίεργα.

Δοκίμασα ένα ubuntu 10.10 CD, αλλά μόλις ξεκινάει, δείχνει την πρώτη μωβ οθόνη του ubuntu και μετά μαύρο σκοτάδι.

Έκανα boot Windows 7 DVD και δείχνει καλά εκεί.

Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4

post-7649-1416078093,1035_thumb.jpg

Yeap κάρτα γραφικών.Κάνε ένα τηλέφωνο στη sony.Όχι στο mega service, απευθείας στο support.Νομίζω ότι το συγκεκριμένο πρέπει να είναι στα μοντέλα που έχουν πάρει παράταση εγγύησης για το πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και η sony το επισκευάζει δωρεάν.

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Δύσκολο να το καλύπτουν ακόμα, αφού πρέπει να είναι περίπου 5 χρόνων...

Η Επέκταση για αυτό το πρόβλημα ήταν +5 η 6 χρόνια από την βασική εγγύηση.Άμα το googlaρης θα βρεις αρκετά θέματα που αναφέρονται σε αυτό.

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Βρήκα κάποιες αναφορές, αλλά κάποιοι λένε ότι τότε ζητούσαν λεφτά... Τέλος πάντων, θα το κοιτάξω.

Σου λέω σίγουρα πως πριν περιπου 1 και κάτι χρονο πελάτης μου έστειλε laptop χωρίς καμία χρέωση και το επισκεύασαν κανονικά (η αγορά του laptop είχε γίνει το 2009).

Sent from my XT1032 using Tapatalk

• 2 weeks later...

Nvidia chip φορανε.

Reball στη καρτα γραφικων και εισαι αρχοντας.

Αν βρεις μαστορα να σου σηκωσει το chip και κανει σωστη δουλεια κατα 99% δεν θα ξανα σκασει.

σε εμενα σε lenovo g555 οταν καηκε η καρτα γραφικων δεν εδειχνε τιποτα η οθονη...:bye:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.