gdp77 Ιανουάριος 26, 2014 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 whazzz upppppppppppphttp://www.thelab.gr/intel-epeksergastes/the-overclockers-bsod-code-list-102950.htmlδώσε 2 κλικ τάση στον cpuΜην τρελαθούμε, μετά από clr cmos πρέπει να δουλεύει στα default κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 26, 2014 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 Μην τρελαθούμε, μετά από clr cmos πρέπει να δουλεύει στα default κανονικά. είναι τρελές οι μπλε για αυτό τις αγαπάμε - άλλα δεν παύει να απαντάει στο BSOD 0χ1Ε αυτή η λύση οπότε αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις αν ισχύει η όχι η ud7 μου μετά από κάτι βλακείες θέλει 1,216 vcore με ht off για τα 4ghz πριν ήθελε 1,260 πάντα από cpu-z standar vcore αν θυμάμαι καλά είναι 1,25000 από bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 26, 2014 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 Η δικιά μου ud5 παίζει στο auto @ 4 GHz τριάμισι χρόνια τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 26, 2014 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 Η δικιά μου ud5 παίζει στο auto @ 4 GHz τριάμισι χρόνια τώρα... auto ποτέ δεν το θέλω γιατί δίνει ότι γουστάρει και μένα 4 χρόνια στα 4Ghz είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightElf Ιανουάριος 26, 2014 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 whazzz upppppppppppphttp://www.thelab.gr/intel-epeksergastes/the-overclockers-bsod-code-list-102950.htmlδώσε 2 κλικ τάση στον cpuΠοιές είναι οι ρυθμίσεις στο bios για να δουλέψει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightElf Ιανουάριος 26, 2014 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 Μην τρελαθούμε, μετά από clr cmos πρέπει να δουλεύει στα default κανονικά.έλα ντε που δεν δούλεψε!!! Ούτε καν μπόρεσα να ξεκινήσω ubuntu 13.10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 26, 2014 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 έλα ντε που δεν δούλεψε!!! Ούτε καν μπόρεσα να ξεκινήσω ubuntu 13.10Αποσύνδεσέ τα ΟΛΑ. Και δίσκους και dvd (από τη μητρική κάνε τις αποσυνδέσεις). Άφησε μόνο μία μνήμη και ξεκίνα memtest από usb. Αν δεν σου βγάλει error, επανέλαβε με κάθε μνήμη ξεχωριστά.Είχες κάνει oc? Και αν ναι, τι ρεύματα είχες χώσει στο cpu? Είσαι σίγουρος ότι η ψύκτρα πατάει καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightElf Ιανουάριος 26, 2014 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 Αποσύνδεσέ τα ΟΛΑ. Και δίσκους και dvd (από τη μητρική κάνε τις αποσυνδέσεις). Άφησε μόνο μία μνήμη και ξεκίνα memtest από usb. Αν δεν σου βγάλει error, επανέλαβε με κάθε μνήμη ξεχωριστά.Είχες κάνει oc? Και αν ναι, τι ρεύματα είχες χώσει στο cpu? Είσαι σίγουρος ότι η ψύκτρα πατάει καλά?Για τα πρώτα που αναφέρεις τα έκανα όλα!!! Oc είχα το αυτόματο με την corsair h100 που την είδα ότι πατάει καλά. Μάλλον παίζει να είναι θέμα voltage. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 26, 2014 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 Για τα πρώτα που αναφέρεις τα έκανα όλα!!! Δηλαδή έτρεξες memtest και δεν σου βγάζει error ή δεν μπορεί καν να τρέξει το memtest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartou Ιανουάριος 27, 2014 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Εξωτερικές συσκευές με σύνδεση usb τις έχεις αποσυνδέσει κι αυτές; Την εγκατάσταση με ποιό τρόπο προσπαθείς να την κάνεις, με δισκάκι ή flash usb; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightElf Ιανουάριος 27, 2014 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Δηλαδή έτρεξες memtest και δεν σου βγάζει error ή δεν μπορεί καν να τρέξει το memtest?Έτρεξε κανονικά το memtest χωρίς πρόβλημαSent from my iPhone using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightElf Ιανουάριος 27, 2014 Author #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 [ QUOTE=paspartou;1063632042]Εξωτερικές συσκευές με σύνδεση usb τις έχεις αποσυνδέσει κι αυτές; Την εγκατάσταση με ποιό τρόπο προσπαθείς να την κάνεις, με δισκάκι ή flash usb;Έχω μόνο πληκτρολόγιο ποντίκι τίποτα άλλο. Με δισκάκι γίνεται η εγκατάσταση για windows 7 η με flash για τα windows 8 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 27, 2014 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 To memtest της microsoft ή το κανονικό memtest.Έχω την ιδια μητρική όταν μου κάηκε ένα από τα 2x3GB dimm έκανε τέτοια κόλπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightElf Ιανουάριος 27, 2014 Author #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 To memtest της microsoft ή το κανονικό memtest.Έχω την ιδια μητρική όταν μου κάηκε ένα από τα 2x3GB dimm έκανε τέτοια κόλπα.Το κανονικό. Και επίσης επίτηδες έβγαλα όλα τα πράγματα από πάνω και άφησα μια μόνο μνήμη και ένα σκληρό. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.