veteranos123 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2014 Καλημέρα παιδιά. Ελπίζω να το έχω βάλει στην σωστή ενότητα. Έχω το παραπάνω laptop και του έκανα format και πέρασα τα vista x32. Όλα είναι μια χαρά από θέμα driver εκτός από το πληκτρολόγιο. Δεν μπορώ να βρω drivers για το κουμπί fn. Έχω βάλει όλα όσα έχει sony για το laptop για windows vista.Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 26, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 Καλημέρα παιδιά. Ελπίζω να το έχω βάλει στην σωστή ενότητα. Έχω το παραπάνω laptop και του έκανα format και πέρασα τα vista x32. Όλα είναι μια χαρά από θέμα driver εκτός από το πληκτρολόγιο. Δεν μπορώ να βρω drivers για το κουμπί fn. Έχω βάλει όλα όσα έχει sony για το laptop για windows vista. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. νομίζω αυτό είναι το αρχείο σου Sony : VGN-AR71S updates | Download updates for VGN AR71S | VGNAR71S Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Ιανουάριος 26, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 Δυστυχώς δεν δούλεψε. Επίσης την πρώτη φορά μου έβγαλε ότι το προγραμμα ίσως δεν εγκαταστάθηκε σωστά. Και το ξαναέβαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 26, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 Δυστυχώς δεν δούλεψε. Επίσης την πρώτη φορά μου έβγαλε ότι το προγραμμα ίσως δεν εγκαταστάθηκε σωστά. Και το ξαναέβαλατώρα κάποιο απο αυτά είναι έχει πολλά utilities, το οποίο θα έχει σχέση με τα key ...(spoil) γιατί έβαλες σVista; Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Ιανουάριος 26, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 Κατέβασα ένα που είχε πολλά αλλά δεν δούλεψε.Γιατί δεν έβρισκα το cd 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 26, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 Κατέβασα ένα που είχε πολλά αλλά δεν δούλεψε.Γιατί δεν έβρισκα το cd 7ας έκαιγες κανένα καινούργιο μόνο προβλήματα είναι τα άτιμα.Τέλος πάτνων δες στην λίστα pre-installed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Ιανουάριος 26, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2014 Αυτός που το θέλει θα το χρησιμοποιεί μόνο για skype.Από την λίστα pre-installed τα κατέβασα όλα αλλά τζίφος:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 27, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Να περασεις τα 7 x64, και θα λυθουν πολλα προβλήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Ιανουάριος 27, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Τελικά μου είπε ο κάτοχος του laptop ότι δεν τον πειράζει που δεν δουλεύουν αυτά τα κουμπιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.