ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2014 θέλω μια από τις επόμενες μέρες να κάνω βίδες το pc και να το καθαρίσω ειδικά όλη η φασαρία θα γίνει για την ψήκτρα του cpu πιο πολύ που έχει αραχνιάσει , πιάσει δυο τόνους χώμα κλπ κλπ ώστε να περαστεί και νέα παστούλα κλπ και σκέφτομαι το εξής : 1ον αν πάρω την megahalem και την πετάξω μέσα σε λεκάνη με νερό λέτε να σκουριάσει η να έχω μετά κάποιο πρόβλημα .... ?2ον αν την πετάξω μέσα σε λεκάνη με απιονισμένο - αποσταγμένο - νερό υδρόψυξης (δηλαδή νερό χωρίς άλατα) κλπ κλπ θα σκουριάσει ?3ον να πάρω μια καινούργια έτσι για την βλακεία που λέει ο λόγος ?αυτά .....Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 25, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 Κανένα πινέλο δε σου βρίσκεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 25, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 Δεν παθαίνει τπτ. Εγώ για το μηνιαίο καθάρισμα είχα blower αλλά μια το χρονο την έβαζα στη βρύση. Απλα μετα το πλύσιμο, φύσηξέ την καλά με κρύο αέρα πρωτα για να φύγουν τα πολλά νερά και να μην αφήσουν άλατα, και μετα με πιστολάκι μαλλιών για να στεγνώσει παντού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 25, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 Πάνε σε ένα βενζινάδικο και παίξτης μερικές με το πιεστικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιανουάριος 25, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 Εγώ τη βγαζω, πετάγομαι σε ένα γείτονα μου που έχει συνεργείο με πιεστικό, ρίχνω 3-4s αέρα και γίνεται τζάμι. Τώρα για μεγάλα ποσοστά μπίχλας, οδοντόβουρτσα + ακετόνη στα χοντρά και μετά αέρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 25, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 (blower έχω) αλλά και πάλι αφήνει πάνω σκόνες ! xexexeοπότε θα την πετάξω στο νερό και μετά θα την βγάλω στον ήλιο θα πάρω και ένα πιστολάκι για ζεστό θα πάρω και το blower πιστεύω ότι δεν θα μίνει άλατο για άλατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Ιανουάριος 25, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 αφοβα την πλενεις με οτιδηποτε θες, φυσικα κατι σαν electoclean ή εστω απλη βενζινη κανει καλυτερη δουλεια, αλλα αν εχεις λιγο υπομονη την κανεις καινουργια ακομα και με καποιο καθαριστικο.Μετα το ξεβγαλμα κανε ενα καλο στεγνωμα με πιστολακι, και σκουπισε καλα το επιμαχο σημειο που θα ερθει σε επαφη με τη cpu να γυαλιζει (με οσο πιο μαλακο υφασμα μπορεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 25, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 Αν δε θες να μείνουν άλατα, κάντη ένα μπάνιο με ξύδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Ιανουάριος 25, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 Αν δε θες να μείνουν άλατα, κάντη ένα μπάνιο με ξύδι σωστα αυτα τα κανουμε στα ενυδρεια πριν στηθουν, αλλα οσο να ναι ειναι υπερβολη γιατι το μονο σημειο που πρεπει να προσεξει ειναι αυτο που ερχεται σε επαφη. (εκτος πια κι αν η βρυση του βγαζει τουβλα αλλα γενικα δεν εχουμε πολυ σκληρο νερο). Αν παλι το ζητουμενο ειναι να μη φαινεται ουτε ιχνος απο αλατα και ξεπλυμα με απεσταγμενο το ιδιο κανει. btw επειδη βλεπω μενεις περαμα, αν θες καποιο πρωι μπορεις (με πμ) να ερθεις προς τη ζωνη να τη βουτηξεις στα υγρα που εχω για πλακετες, ουτε αλατα ουτε αγωγιμοτητες ουτε τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 25, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 αν πάρω την megahalem και την πετάξω μέσα σε λεκάνη με νερό λέτε να σκουριάσει η να έχω μετά κάποιο πρόβλημα .... ? Κάνε αυτό που θα σου πει ο θείος Λάκης και θα τον θυμηθείς, πήγαινε Lidl και πάρε ένα καθαριστικό σπρέι μπάνιου. (κίτρινο διάφανο μπουκάλι) Ψεκάζεις την ψύχτρα, την αφήνεις 2-3' και ξεπλένεις χωρίς τρίψιμο. Θα την έχεις πιο καθαρή απ' όλους μας μετά, θα τη δείχνεις παντού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartou Ιανουάριος 25, 2014 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 Πρίν την βουτήξεις σε οτιδήποτε υγρό καλύτερα να φύγουν τα ''χοντρά'' με πινέλο, blower, πιεστικό για το ενδεχόμενο ''λάσπης''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCapone Ιανουάριος 25, 2014 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 Πέταξε τη κάτω από το λάστιχο και ρίξε νεράκι με πίεση, τίποτα δε θα πάθει, το κάνω χρόνια τώρα σε γομαρόψυκτρες, απλά στέγνωσε την με ένα πιστολάκι μαλλιών μετά και θα είσαι μια χαρά.Μη βάλεις βενζίνη γιατί είναι πολύ πιθανό να έχεις πρόβλημα μετά με την οσμή της το έχει πάθει φίλος, για καμιά μέρα στο δωμάτιο που ήταν ο υπολογιστής, υπήρχε μια ανεπαίσθητη δε αλλά ενοχλητική μυρωδιά βενζίνης.Γενικότερα αν δεν καπνίζεις στο χώρο που είναι το PC δε χρειάζεσαι κάποιον διαλύτη, φεύγει εύκολα η σκόνη από τα fins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 25, 2014 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 Αν δε θες να μείνουν άλατα, κάντη ένα μπάνιο με ξύδι Το ξύδι οξειδώνει το αλουμίνιο μίστερ! Αν είναι γυμνό (στη megahalem παίζει να είναι και αυτό νικελωμένο, δεν θυμάμαι) και το παρακάνει, παίζει να του σκουρίνει λίγο. Ξύδι μόνο σε γυμνό χαλκό (που τον κάνει σαν καινούριο). Άμα την βάλεις κάτω από νερό, και μετά την φυσήξεις με το blower, δεν θα μείνει τπτ από νερό, ώστε να σου αφήσει άλατα. Το πιστολάκι στο είπα πριν για να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν έχει μείνει ούτε σταγόνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 2, 2014 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 αγόρασε αποσταγμένο νερό απο φαρμακείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.