Jump to content

Aλλαγη γλωσσας στο outlook.

Cipioner

Recommended Posts

Mπορει να μου πει καποιος, οταν μπαινω στο outlook, πως γινετε να μου το εμφανιζει ως εισοδος και οχι ως signin, παρ'οτι στις ρυθμισεις toυ outlook το εχω στα Ελληνικα?

Ευχαριστω.

post-31781-1416078090,1974_thumb.png

Η γλώσσα που σου εμφανίζει, είναι συνήθως ανάλογη της τοποθεσίας σου. Εάν επιλέξεις κάπου (δεν ξερω που ακριβώς είναι η ρύθμιση) να αποστέλλονται δεδομένα σχετικά με την τοποθεσία, λογικά θα σου το δείχνει ελληνικά. Στο παράδειγμα σου, ο ένας browser στέλνει δεδομένα σχετικά με την τοποθεσία ενώ ο άλλος όχι.

Oταν μπαινω απο το google, γραφοντας signin, μου το εμφανιζει κατευθειαν στα Ελληνικα.

Στον i.e. παρ'οτι εχω ρυθμισει τα παντα στα Ελληνικα (screenshots) και δοκιμασα αυτα που μου ειπατε , μολις παταω κατευθειαν outlook, μου το βγαζει sign in (screenshots), ενω λογικα θα επρεπε να το εμφανιζε στα Ελληνικα.

Παντως ευχαριστω για τις απαντησεις.

post-31781-1416078092,9433_thumb.png

post-31781-1416078092,9853_thumb.png

• 4 weeks later...

Οσο και να προσπαθησα δεν καταφερα, τιποτα, παρ'οτι τα παντα ειναι γυρισμενα σε Ελληνικη γλωσσα.

Ο μονος τροπος οπως ειπα και παραπανω ειναι να ανοιξεις το google και να γραψεις sign in και τοτε δια μαγειας, σου το εμφανιζει στα Ελληνικα.

post-31781-1416078158,697_thumb.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.