Vagouridis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2004 Το περασμα μου σε Α64 υπηρξε λιγο πολυ μελοδραματικο.Καταρχην με το που εγκαταλειπω την μαμα Ιντελ , περασαν τα απιστευτα στεππινκ σε P4 απο τα χερια μου.Απο D0 3.2 που απλα δεν σταματουσαν να ανεβαινουν , μεχρι και northie με 30 caps που απλα ξεκ@λιαζονταν να κλοκαρουν.Ταυτοχρονα επεσαν στα χερια μου και μνημες του κιλου με πολυ καλο pcb και τσιπακια hynix D43 , εκεινο το μαγευτικο 1-1 στο P4 δλδ , μεχρι και με micron για να παιξω με κανα καλο διαιρετη.Δεν πτοηθηκα ομως η msi και ο 3400+ ηταν στον δρομο.........πρωι πρωι πηγα ο ιδιος στον αντιπροσωπεια να τα παραλαβω , να διαλεξω και στεππινκ.Αρχικος στοχος τα 2700 σταθερα για καθε μερα......δυστηχως ο 3400 για λιγο δεν μου κανε τα χατιρι ...ευτυχως τα παιδια στον αμεσο κυκλο μου με ηρεμησαν και μου ειπαν οτι ειναι αρκετα καλα , πρωτου αρχισω τα rma the bitch .....Στην πορεια μετα λογω καταστασεων ετυχε να περασουν απο τα χερια μου διαφορα κομματια , κυριως 3000+ και 3200+ και κανενας 3400+.Ηταν ενα μαγευτικο ταξιδι στην χωρα της μπανανιας , ενα μυθιστορημα που ανελαβε να το καταγραψει καλυτερα ο chroma ετσι ωστε να εχουμε ενα ειδος data base για αποφυγη εκεινων των κιτρινων φρουτων , με την μονη καλη συνεπεια να ειναι οτι μαθαμε να ξεκαπακωνουμε επεξεργαστες.....χεχεχε......Αξιο περιεργειας στην ολη φαση ηταν οτι ο 3400+ ηταν +10 βαθμους πανω απο οποιοδηποτε επεξεργαστη και εαν ειχα δοκιμασει , μαλιστα ακουστηκαν και κανα 2 λογικες εξηγησεις , δεν παταει καλα το HS , μαλλον το msi ξεκιναει ετσι την θερμοκρασια του λογω του οτι ειναι 3400+.Με τα πολλα το HS αφαιρεθηκε και διαφορες δεν ειδαμε.....μαλιστα μετα απο μερες τα fsb αρχισαν να πεφτουν...υποπτο αλλα καθολου περιεργο msi ειναι αυτο.... στο ξεκαθαριζει απο την αρχη , δεν προκειται να κλοκαρω ρε φιλε για αυτο παρε wireless καρτα παρε Bluetooth και μια συσκευασια με 8πλο pcb να χαρεις...... Σημερα παρασκευη το μαγικο σκ@τοχερο μου διαλεξε ακομα εναν 3000+ και μαλιστα πολλα υποσχομενο , 0027 .....Οι δοκιμες αρχισαν και η φλουδα απο την μπανανα αρχισε να φαινεται , υπηρξαν σαφως τα γνωστα σκηνικα με τις απειλες και τα ξυραφακια αλλα ο cpu τον υπνο του δικαιου.Οποτε ξαναβαζω πανω τον 3400 μου , το βιος σεταρετε στα καθημερινα μου πια 10*265 με 1,65 απο βιος ( 1,58 πραγματικο ) και παω να μπω παλι στα windows....μπαμ μπλε οθονη....αμαν λεω τι εγινε παλι βγαλαμε βαλαμε μπλοκ χασαμε και αλλα fsb!!!Καντηλια κακο για το msi και με νευρα σεταρετε το 10*260 , τα ιδια ....παμε μαμα λεω και συνεχιζω να βριζω.....δια μαγειας μπηκα.Κοιταω θερμοκρασιες , μεγαλες αλλα οχι τραγικες , reboot 10*250 τα ιδια .Εκει οντως απλα σιγοψυθιρισα το rma the bastard.....και ξεκιναω να βαζω παλι πανω το καπακι , κεραμικ λογκο στα σημεια ....και απλα μπουταρα για να δω τι γινετε , οι θερμοκρασιες ακομα πιο αισχρες , και ασταθεια ακομα και στα 2400 , πως μου κοβει να δω εαν πατησε καλα το μπλοκ και το σφιγγω on the fly με το toast να τρεχει , δια μαγειας σε μια τελειως ακυρη θεση ( θεωρητικα το μπλοκ απλα ηταν μονοπατο ) οι θερμοκρασιες πεσαν 18-20 βαθμους κατω ..εαν ειναι δυνατον ...τρελλαθηκα , επιτελους μετα απο 30 τοποθετησεις επεξεργαστων στην μητρικη βρηκα πως καθεται καλα το μπλοκ στον ηλιθιο 3400+....πιθανες εξηγησεις για αυτο ...μονο μια ο κ@ριολης ο μερφυ και η καταρα της asus......Για να κλεισει το θεμα αυτο ο επεξεργαστης ειναι 2650 με 1,65 απο βιος και τρεχει prime με 12 βαθμους κατω την θερμοκρασια απο οτι παλιοτερα.....αιντε και τα 2700 ειναι κοντα.....Αφεντικο το ακους ο επεξεργαστης εχει σωστη θερμοκρασια πια!!!Υ.Γ. Σορρυ παιδια για την ιστορια αλλα δεν αντεχα καπου επρεπε να τα πω...Και μαλλον δεν με βλεπω και πολυ με τον Α64 , το καλεσμα του 3.2 D0 γινετε ολοενα και πιο δυνατο....
jax7480 Οκτώβριος 16, 2004 #4 Οκτώβριος 16, 2004 Παρη μην κανεις καμια μ@λακια τωρα που πηρες φορα. Ετσι ειναι οι νεες πλατφορμες. Πηζεις στο ψαξιμο και στα καντιλια αλλα στην τελικη παντα δικαιωνεσαι.Α, και σε περιπτωση που πετυχεις αυτον τον μ@λακα τον Μερφυ πουθενα, φωναξε με, εχω δυο λογακια να του σπικαρω.
DMylonas Οκτώβριος 16, 2004 #5 Οκτώβριος 16, 2004 Πάρη κάπου στην μέση της ιστορίας μου μου ήρθανε κλάματα... Ούτε ο φώσκολος δεν γράφει έτσι κατεβατή ιστορία Πάντος άλλη φάση να λές σε παρέα με άσχετους από pc, η cpu μου είναι στα 2.7GHz (AMD) και άλλη φάση να λές είμαι στα 4.0GHz(Intel).... Αλλιώς ακούγετε στο αυτί....
ea6gka Οκτώβριος 16, 2004 #6 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas Πάρη κάπου στην μέση της ιστορίας μου μου ήρθανε κλάματα... Ούτε ο φώσκολος δεν γράφει έτσι κατεβατή ιστορία Πάντος άλλη φάση να λές σε παρέα με άσχετους από pc, η cpu μου είναι στα 2.7GHz (AMD) και άλλη φάση να λές είμαι στα 4.0GHz(Intel).... Αλλιώς ακούγετε στο αυτί.... και αλλιως φαινεται στο ματι
DMylonas Οκτώβριος 16, 2004 #7 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka και αλλιως φαινεται στο ματι και αλλιως μυρίζετε στην μύτη .... άσχετο, αλλά είπα να πιάσουμε όλα τα αισθητήρια, όραση, ακοή, όσφηση....
enduracell Οκτώβριος 16, 2004 #9 Οκτώβριος 16, 2004 Πάρη θα συμφωνήσω με τον Ζαχούλη, αλλά μόνο εσύ ξες τι σε συμφέρει να κάνεις, εντάξει sh*t happens . Καλό κουράγιο και άσε το merfi να κουρεύεται
chros26_ Οκτώβριος 16, 2004 #10 Οκτώβριος 16, 2004 μεγαλη ατυχα ρε c. παντως εγω προτεινω λιγο ψαξιμο ακομα, ή δοκιμη του cpu σε αλλη mobo, μηπως και φταιει η μητρικη.
jax7480 Οκτώβριος 16, 2004 #11 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από chros26_ μεγαλη ατυχα ρε c. παντως εγω προτεινω λιγο ψαξιμο ακομα, ή δοκιμη του cpu σε αλλη mobo, μηπως και φταιει η μητρικη. Μα το προβλημα λυθηκε. Δεν νομιζω να χρειαζεται να κανει κατι αλλο. Απλα ηταν η ολη φαση της ταλαιπωριας που ηταν αξια λογου....
Samael Οκτώβριος 16, 2004 #12 Οκτώβριος 16, 2004 Σε γκαντεμιασα ρε γ@μω τελικα με εκεινο το "ΑΝ εχει πατησει καλα..." Τελος καλο ολα καλα οπωτε no worries Ααα κ αμα αποφασισεις να το σπρωξεις το κοματι πες μου
.38-.45 Οκτώβριος 16, 2004 #13 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 06:30] το σφιγγω on the fly με το toast να τρεχει , δια μαγειας σε μια τελειως ακυρη θεση ( θεωρητικα το μπλοκ απλα ηταν μονοπατο ) οι θερμοκρασιες πεσαν 18-20 βαθμους κατω ..εαν ειναι δυνατον ...τρελλαθηκα , επιτελους μετα απο 30 τοποθετησεις επεξεργαστων στην μητρικη βρηκα πως καθεται καλα το μπλοκ στον ηλιθιο 3400+.... πες μας κι εμας το μυστικο :D
eleven Οκτώβριος 16, 2004 #14 Οκτώβριος 16, 2004 Αμαν βρε Παρη πως το έκανες αυτό ? Παντως αφού βρήκες άκρη χαλάλι .Μεγειά το σύστημα λοιπόν ........... Υ.Γ Λες να αρχισουμε να στραβοπατάμε ολοι τα μπλόκ ?
Vagouridis Οκτώβριος 16, 2004 Author #15 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από chros26_ μεγαλη ατυχα ρε c. παντως εγω προτεινω λιγο ψαξιμο ακομα, ή δοκιμη του cpu σε αλλη mobo, μηπως και φταιει η μητρικη. Φοβομουν παρα πολυ οτι το msi ηταν εμποδιο μεχρι που μου ηρθε επεξεργαστης που δοκιμαστηκε πρωτα σε chaintech και μετα στο msi .Απλα πηγε το ιδιο και στις 2 μητρικες , τα 1-2 fsb ειναι καθαρα σταριστικα..... Αρχική απάντηση από .38-.45 πες μας κι εμας το μυστικο :D Απλα βαζεις το μπλοκ κανονικα και στο τελος απλα φερνεις παραπανω στροφες την δεξια μερια.....
Kostas7GTR Οκτώβριος 16, 2004 #16 Οκτώβριος 16, 2004 Επιτέλους ρε Πάρη τώρα το μόνο που μένει νομίζω είναι το RMA της MSI ή κάνω λάθος ?? :)
Vagouridis Οκτώβριος 16, 2004 Author #17 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Kostas7GTR Επιτέλους ρε Πάρη τώρα το μόνο που μένει νομίζω είναι το RMA της MSI ή κάνω λάθος ?? :) Μια χαρα ειναι και η msi εις αναμονη βεβαια της dfi.
unseen Οκτώβριος 17, 2004 #18 Οκτώβριος 17, 2004 εγω παλι παντα βαζω το μπλοκ με το ματι και μετα κανω τις ρυθμισεις στην μυγα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.