Jump to content

δίλημα σε 939

esdee

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αφού ξεφορτώθηκα καβουρδιστήρι τον barton μου περνάω σε 939 (754 μου φαίνεται ότι θα το μετανιώσω τους πρώτους κιόλας μήνες) έτσι μιας και βγήκαν οι 90nm τον οποιο θα έχω (τουλάχιστον 3500+) στα χερια μου σε λιγότερο από ένα μηνα μαζί με ένα σετάκι μνήμες pc4400 (g.skill η ocz) μένει η motherboard ...

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι το οποιο να ξεχωρίζει στα 939 (που είναι η DFI!!!ως ποτε θα περιμένουμε χωρίς ημερομηνία!!) κλείνω μέχρι να βγει το dfi 939 σε MSI K8N Neo2...:blink: :blink:

Πως το βλέπεται? έχετε να προτείνεται κάτι άλλο σε 939? σίγουρα θα το αλλάξω ότι και να πάρω με το DFI μόλις κυκλοφορήσει αλλα δε θέλω μέχρι τότε να πάρω κάτι το οποιο να μην το ευχαριστηθώ λίγο στο Ο/C...

από gigabyte παίζει τίποτα καλο ? (κάτι είχε πάρει το αυτί-μάτι μου) στο xs για κάποιο καλο 939 αλλα δε μπορώ να το βρω

εντάξει πάρε όποιο νομίζεις εσύ ότι σε καλύπτει (καλύτερα να προτιμήσεις NF3), έτσι κι αλλιώς οι μνήμες που θα του βάλεις δε θέλουν μεγάλο Vdimm οπότε δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.

Εγω εμαθα οτι το DFI με nf3 ultra θα βγει στην αρχη του καινουριου ετους και μαλιστα μετα την κυκλοφορια του nf4 board της DFI:TD:

Μετα ?!?! το NF4? θα μας τρελανει απο καθε αποψη η DFI.μια με τις επιδοσεις της και μια με τις εμπορικες της κινησεις. Δε λεω καλο ειναι να περιμενεις μια τεχνολογια να ωριμασει αλλα η DFI το εχει παρακανει,

@endu οντως τα TCCD παιζουν καλα στα 2.65V-2.85V οποτε γενικα δε θα υπαρχει προβλημα με το Vdimm,αλλα εχω διαβασει οτι δεν αρεσει στο MSI τα bh-5 και τα EB (οχι οτι εχω μνημη και θα πρεπει να την αλαξω).Anyway σιγουρα θα παρω κατι σε NForce αλλα θα ηθελα και 2-3 γνωμες παραπανω.

P.S. τι κανουμε οταν ενα e-shop στο αμερικα δεν στελνει ελλαδα?

βαζουμε φιλους που σπουδαζουν αμερικη να τα παρουν και να μας τα στειλουν :-)

Και εγω ενα καλο mobo 939 περιμενω.....

Πιστευω πως εν οψη εορτων , θα ερθει τπτ καλο στον ερημο τουτο τοπο....

ή αλλιως , για msi με βλεπω και εμενα ....

Με παρηγορει προς το παρον το οτι αυτο το mobo χρησιμοποιει και ο onepagebook στο xs. Πρεπει να ειναι οτι πιο αξιολογο υπαρχει σε 939. Η δοκιμη (και η νεκροψια) θα δειξει ... :boxed: :boxed:

Και εγω περιμενω το 939 το καλο αλλα δεν μπορω να μου το φερει ο Αη Βασιλης, δεν μπορω να περιμενω, τι θα κανω μεχρι τοτε!?!??:cry: :cry: θα κοιμαμαι αγγαλια με τον 939 σε αποσταση 90nm?!?!/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.