chris2 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2014 Γεια σας Εχω προβλημα με το ρουτερ της hol(netfaster iad 2).Είχα ανοιξει θέμα παλιότερα και μου είπατε να δοκιμάσω άλλο ρουτερ τελικά δεν δοκίμασα κάτι αλλά μετά απο μια μικρή έρευνα που εκανα μόλις συνδεθεί κάτι ασύρματα κατευθείαν κόβει το ενσύρματο δηλαδη δίνει 10Κb/s. Στο σπίτι υπαρχουν 1 σταθερο(καλωδιο), 1 λαπτοπ (ασύρματα) ,2 Android και μόλις κλείνω την κεραία απο τις ρυθμίσεις τσουπ εχω στον σταθερο και τα 6Mbps της τηλεφωονικης γραμμης.Εχω φάει ποση ωρα και δεν εχω καταφερει τιποτα τι harware reset του εκανα τι reboot τιποτα δεν λεει να δωσει ιντερνετ και ολα αυτα τα κανει τον τελευταιο μηνα. Κατέβασα και τις οδηγίες αλλα δεν έβγαλα ακρη. Please δώστε τα φώτα σας γιατι ετοιμος είμαι να το σπασω:suicide:. Κατέβασε και το netlimiter αλλα δεν καταφερα κατι.:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Ιανουάριος 24, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 μηπως τρώει ολο το bandwidth καποια συσκευη που συνδεεις στο ασυρματο; Μπορείς παντως αμα υποψιαζεσαι ρουτερ να ζητήσεις δωρεαν αντικατάσταση από την hol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Ιανουάριος 24, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 Σιγα να μην κάνουν αντικατασταση.Μπορω κάπως να ρυθμίσω ποσο θα δίνω στο ασυρματο ποσο στο ενσυρματο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 24, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 Άλλαξε ROUTER Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Ιανουάριος 24, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 λυση χωρις εξοδα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιανουάριος 24, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 Μπας σου κλέβει κανένας γείτονας ίντερνετ? Άλλαξε κωδικό...Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 24, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 Παρε τον παροχο σου και πες του οπως συνδεσω οποιαδηποτε συσκευή ασύρματα τοτε το internet σερνετε. Θα σου πουνε να δεις δυο βλακειες εκει κ μετα θα σου στειλουν αλλο.Sent from my Pantoflini N7100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 25, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 ζητα αλλο ρουτερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Ιανουάριος 25, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 το να κλέβει κάπιος το αποκλείω γιατί εχω αλλάξει κωδικό αλλά παρακολουθώ συχνά ποιος είναι μέσα.Πιστεύετε ότι η hol θα το κάνει αντικατάσταση γιατί και παλαιότερα είχα πάρει τηλέφωνο για άλλο θέμα αλλά ανέφερα και αυτό και μου είπαν ότι είναι πρόβλημα του ρουτερ.Μήπως αξίζει να αλλάζω και πρόγραμμα γιατί τώρα πληρώνω 25ευρω για 6mbps ίντερνετ και για τηλέφωνο αλλά το τηλέφωνο χρεισιμοποιητε ελάχιστα .Χθες είδα ότι έχει 24 ίντερνετ (το max που πιάνει η κολόνα του ΟΤΕ είναι 13mbps)και ποιο λίγα τηλέφωνα με 16 ευρώ .Έχετε ιδέα αν υπάρχει κάποιο άλλο οικονομικό πρόγραμμα οποιαδήποτε εταιρίας με 24 ίντερνετ και την ελάχιστη τηλεφωνία ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.