krisiun82 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2004 Βασικα θελω να μου πειτε αν ξερεται πως να κανω stand by τετοιο ωστε το pc να ειναι σαν να εχει κανει turn off (να κλεινουν οι ανεμηστηρες και να μπορω να κλεισω την αντλια)αλλα πατωντας ενα κουμπι(το κεντρικο στο tower ισως ) να με βγαζει στην προηγουμενη κατασταση.....Βασικα δουλευω με ριπαρισμα ταινιων και δημιουργια Dvd τιτλων και μερικες φορες οι μετατροπες παιρνουν ωρες ολοκληρες...Κοιμαμαι διπλα στο pc και το εχω με νερο οποτε δεν αισθανομαι ανετα να φευγω και να μην το κλεινω ή να κοιμαμαι και να δουλευει....Αν το κλεισω ομως χανω την δουλεια που εχω κανει....Ελπιζω α εγινε κατανοητο το προβλημα....Εχω την Abit IC7..Υπαρχει τροπος να γινει αυτο απο το bios ή με το hybernate τςν win???O καλυτερος τροποσ???Τωρα οταν κανω stand by απλα κλεινει οθονη και HDD αλλα τα fan δουλευουν και αρα εχω και θορυβο και επισης φοβαμαι να κλεισω την αντλια....
greekfragma Οκτώβριος 17, 2004 #2 Οκτώβριος 17, 2004 Το κοιταξα λιγο το θεμα...Το Hybernate δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει αλλα μεσα απο το bios της IC7υπαρχει μια επολογη που λεγεται ACPI Susped Type και εχει σαν επιλογες το S1 (PowerOn Suspend)και S3(Suspend To RAm)...Ηπροεπιλογη ειναι το ενα και οταν το πηγα στο S3 και εκανα Stand by στα winxp το pc εκλεισε τελειως...Σταματησαν fans,εκλεισε το κοκκινο λαμπακι της Abit ....Το cpu σιγουρα δεν παιρνει ρευμα σε αυτην την κατασταση ομως????Ειναι ασφαλες να κλεισω την αντλια???
krisiun82 Οκτώβριος 18, 2004 Author #3 Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 04:09] Το cpu σιγουρα δεν παιρνει ρευμα σε αυτην την κατασταση ομως????Ειναι ασφαλες να κλεισω την αντλια??? Kαι εμενα αυτο με αποσχολει....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.