chris2 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2014 Γεια σας Σκεφτομαι να αγορασω ενα headset καταπροτίμιση ασυρματο .Ειδα στα ελληνικα καταστηματα αλλα νομίζω πως το εξωτερικο ειναι πολυ πιο φθηνο.Ειδα αυτα οπου μου φανικαν πολυ καλα και για αυτα που κανουν και για την τιμη τουςΑν κατάλαβα σωστά είναι MP3 με μία κάρτα SD έχουν ραδιόφωνο και συνδέονται ασύρματα με κινητό Δηλαδη νομίζω ότι καλύτερο για HeadsetΕχετε καποια άλλη προταση για ασυρματα ακουστικα ?? και ξερετε μυπως καποιο site που ειναι καλυτερο?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιανουάριος 24, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 δεν θα στα προτεινα κυριως γιατι θα πεταξεις τα λεφτα σου1)κινεζικα ειναι.οποτε μπορει να σου χαλασουν ταχυτατα2)το bluetooth πανω στο κεφαλι σου ολη την ωρα,δεν κανει.ασε που δεν ξερεις τι ακτινοβολια θα βγαζουν3)ειχα παρει και εγω κατι αλλα,συγκεκριμενα 10 ευρω απο ενα μαγαζακι εδω,ασυρματα,και στα 10 λεπτα χρησης τα πεταξα αφου ολα παρασιτα κανανοποτε μακρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιανουάριος 25, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 Ουτε καν ,αν σου φαίνονται ακριβα τα εγχώρια ,αστο ,μην πάρεις τίποτα.Καλύτερα απο το να χάσεις λεφτά.sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.