ea6gka Οκτώβριος 16, 2004 #61 Οκτώβριος 16, 2004 πολυ σημασια δεν δινουμε στο θεμα αυτο , οχι της καταστροφης της σελιδας το "αλλο"
Nos-Dio Οκτώβριος 16, 2004 #62 Οκτώβριος 16, 2004 και τι αλλο να πουμε ρε σ Γιωργο??Αν μπορουσα να τους βοηθησω θα το εκανα...αν μη τι αλλο τους το χρωσταω... (σε κανα μηνα θα παω μητρικη για rma... :tomato: )
Shaman Οκτώβριος 16, 2004 #63 Οκτώβριος 16, 2004 Πάντως δεν πρόκειται για ένα απλό defacement κι αυτό με ανησυχεί...Είναι πολύ πιθανό τα στοιχεία όλων όσοι έχουν εγγραφεί κατά καιρούς στο e-shop τους (και ίσως γενικότερα όλων όσοι έχουν ψωνίσει απο το Πλαίσιο) να βρίσκονται στην κατοχή των "κυρίων" που έκαναν τη ζημιά.
DMylonas Οκτώβριος 16, 2004 #64 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka πολυ σημασια δεν δινουμε στο θεμα αυτο , οχι της καταστροφης της σελιδας το "αλλο" Συμφωνό..... ’λλωστε Nos-Dio και DJD σας έστειλα πμ, για να καταλάβετε γιατί ευχαριστούσα μετά.... Δυστηχώς δεν μπορώ να το πω δημόσια, γιατί διαβάζουνε εργαστήριο κάποιοι από αυτούς.....
Guest Οκτώβριος 16, 2004 #65 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από vdeseris Τι χίλια μπράβο ρε? Θέλεις να τα ακούσεις εσύ τώρα?? Εγώ τι φταίω που έχασα πάνω από μισή ώρα για ένα keyboard?? Για αυτό χθες το απόγευμα που είχα πάει (για να πάρω DVD) έγραφαν τις αποδείξεις στο χέρι? Δεν ήξερα ότι είχε σχέση με τον τίτλο του thread. Με αυτά που λέτε για το πλαίσιο, ίσως ξαναγοράσω hardware από εκεί.
blade_pan Οκτώβριος 16, 2004 #66 Οκτώβριος 16, 2004 Ρε παιδια ενταξη....μπορει να εχει κανει καποια λαθη το πλαισιο στην εξυπηρετηση αλλα δεν παυει να ειναι ενα απο τις καλυτερες εταιριες με υπολογιστες στην Ελλαδα....Και αυτο που εγινε....,ειναι ανουσιο διοτι δεν θα "μαθει" κατι το πλαισιο απ'αυτο.....
Nos-Dio Οκτώβριος 16, 2004 #67 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan Ρε παιδια ενταξη....μπορει να εχει κανει καποια λαθη το πλαισιο στην εξυπηρετηση αλλα δεν παυει να ειναι ενα απο τις καλυτερες εταιριες με υπολογιστες στην Ελλαδα....Και αυτο που εγινε....,ειναι ανουσιο διοτι δεν θα "μαθει" κατι το πλαισιο απ'αυτο..... βιομηχανια ειναι...τουλαχιστον ετσι φορολογειται!
saxon_747 Οκτώβριος 16, 2004 #68 Οκτώβριος 16, 2004 Ρε παιδια...Δεν υπαρχει μονο το Πλαισιο... Υπαρχουν εκατονταδες καταστηματα εμποριας Η/Υ και Hardware ,αρα και οι αναλογες επιλογες. Δεν πιστευω να αναγκασαν κανενα να αγορασει απο το πλαισιο... Αν ,προσωπικα, δεν μου αρεσει κατι σε οποιοδηποτε μαγαζι (ακομα και σε περιπτερο) , φροντιζω να μην ξαναπαω. ...
unstoppable Οκτώβριος 16, 2004 #69 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 16:53] .............. Απλα σου λεω πως φαινεσαι πολυ γελοιος με αυτο που ξεστομιζεις Η πιο σωστη κουβεντα που ακουσα σημερα :T: :T: Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι προβλημα εχουν μερικοι απο το πλαισιο, για μενα ειναι το καλυτερο καταστημα για οσα ειδη εχει.
Chosen Οκτώβριος 16, 2004 #70 Οκτώβριος 16, 2004 Εγω ξερω οτι 10αδες παλικαρια και κοπελες που ειχανε ρεπο σημερα, τους γμθηκε το Σαβ/κο. Και σε καμια περιπτωση δεν προκειται να πει καποιος "Καλα να παθουν επειδη ειναι ασχετοι". Τουλαχιστον οχι αυτοι που δεν εχουν τασεις ανωτεροτητας...Δεν θα πω οτι στεναχωριεμαι για τα αφεντικα του Πλαισιου, ουτε για αυτους που (μπορει να) διερευσαν τα προσωπικα τους δεδομενα, ουτε για τους απλους εργαζομενους του. Προτιμω να καθομαι σαν απλος παρατηρητης στο φορουμ, γιατι το δικαιωμα που μας δινει ο Λαμπης να εκφραζουμε αυτο που νιωθουμε, ειναι καλο πραγμα. Μερικες φορες μας αφηνει να εντοπιζουμε και τους κομπλεξικους απο τη συμπεριφορα τους...
saxon_747 Οκτώβριος 16, 2004 #71 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Εγω ξερω οτι 10αδες παλικαρια και κοπελες που ειχανε ρεπο σημερα, τους γμθηκε το Σαβ/κο. Και σε καμια περιπτωση δεν προκειται να πει καποιος "Καλα να παθουν επειδη ειναι ασχετοι". Τουλαχιστον οχι αυτοι που δεν εχουν τασεις ανωτεροτητας... Δεν θα πω οτι στεναχωριεμαι για τα αφεντικα του Πλαισιου, ουτε για αυτους που (μπορει να) διερευσαν τα προσωπικα τους δεδομενα, ουτε για τους απλους εργαζομενους του. Προτιμω να καθομαι σαν απλος παρατηρητης στο φορουμ, γιατι το δικαιωμα που μας δινει ο Λαμπης να εκφραζουμε αυτο που νιωθουμε, ειναι καλο πραγμα. Μερικες φορες μας αφηνει να εντοπιζουμε και τους κομπλεξικους απο τη συμπεριφορα τους... :T: :hi:
Κοπρίτης Οκτώβριος 16, 2004 #73 Οκτώβριος 16, 2004 ισως να εβγαινε και το "χαχα' απο τον τιτλο πλεον...
jax7480 Οκτώβριος 17, 2004 #74 Οκτώβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Εγω ξερω οτι 10αδες παλικαρια και κοπελες που ειχανε ρεπο σημερα, τους γμθηκε το Σαβ/κο. Χθες ετυχε να παω στο Πλαισιο για μια αγορα κατα τις 4.30 το απογευμα. Επειδη τυχαινει να ειμαι κι εγω Ιδιωτικος Υπαλληλος σε εταιρια δεν θα ξεχασω ΠΟΤΕ την εκφραση του υπευθυνου των πωλητων οταν το αφεντικο του ειπε " Θα δουλεψουμε και αυριο απο τις 10, ετσι ωστε να περασουμε στο συστημα οτι εχει πουληθει σημερα με χειρογραφα".Ειλικρινα ρε παιδια δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ χειροτερο. Καταρα σε οποιον εκανε την μ@λ@κι@ ,σε αυτον και τα σογια του, αρκουδεϊδες.....(clopyrighted by Λεβεντης).
xrist Οκτώβριος 17, 2004 #75 Οκτώβριος 17, 2004 Tελικα την πληρωνουν παντα.... αυτοι που δεν φταινε.Εχω γνωστο πωλητη μεσα και μου τα ειπε........Κριμα τα παιδια.
sotiris Οκτώβριος 17, 2004 #76 Οκτώβριος 17, 2004 το πρόβλημα του πλαισίου για μένα είναι μια μικρή μειοψηφία πωλητών που νομίζουν ότι ξέρουν πολλάενώ είναι ψιλοάσχετοι. όχι ότι δεν έχουν ιδέα τελείως.Υπάρχουν και πωλητές με μεγάλη γνώση στο τι πουλάνε.Αλλά το πρόβλημα εντείνεται γιατί πάνε και πολλοί άσχετοι αγοραστές να αγοράσουν. Αυτό είναι αναγκαίο κακό λόγω του μεγέθους της αλυσίδας.Το μειονέκτημα που βλέπω εγώ είναι ότι δυστυχώς ένα τόσο μεγάλο κατάστημα με μεγάλητεχνική υποστήριξη είχε κενά ασφαλείας, και υπάρχει πιθανότητα να έχουν παρθεί και στοιχεία των πελατών του. Προσωπικά το θεωρούσα απ'τα πιο αξιόπιστα ελληνικά site.Όπως είπα, τους χάλασε το σαββατοκύριακο, καλώς η κακώς.
catgirl Οκτώβριος 18, 2004 #77 Οκτώβριος 18, 2004 Συμφωνώ με sotiris...Κάποιες φορες που πήγα πλαισιο Θεσ/νικη μου άρεσε και κάποιες άλλες όχι... Εξαρτάται από τον πωλητή! Δεν είναι δυνατόν να είναι και γκουρού... Όταν έχεις κάποιο επίπεδο γνώσεων δεν δουλεύεις πωλητής... Οι γνώστες καλύτερα σε θέσεις σερβις κλπ.Οι πελάτες που ξέρουν λένε απλά: Θέλω αυτό το έχετε???Πάντως πρέπει να υπήρξε προδωσία από μέσα... Δηλαδή με έναν απλό κωδικό πωλητή ή γραμματείας κατέβασαν το site? Η άλλη εξήγηση είναι ότι ολόκληρο πλαισιο δεν είχε αξιοπρεπή διαχειριστή ασφαλείας και τα διαχειριστικά pass έκαναν βόλτες!!! Περίεργο.
spc Οκτώβριος 18, 2004 #78 Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από catgirl Η άλλη εξήγηση είναι ότι ολόκληρο πλαισιο δεν είχε αξιοπρεπή διαχειριστή ασφαλείας και τα διαχειριστικά pass έκαναν βόλτες!!! Περίεργο. σιγά το περίεργο, στην Ελλάδα ζούμε συνηθισμένα πράγματα...(εδώ hackαρουν την σελίδα της SONY o Πλαισιούμπας - που λέει και ο root - θα την γλυτώσει; )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.