Jump to content

Hackepsan την σελιδα του πλαισιου

loubas

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Για το πλαίσιο συμφωνώ με τον Ζάχο, ότι δηλαδή είναι άσχετοι και μας συμφέρει. Κατά τα άλλα μόνο θετικά λόγια έχω να πω για το πλαίσιο.

ολοι οσοι γνωριζουν κατι λιγα πραματα απο Η/Υ και πως δουλευει το πλαισιο εχουν να πουνε καλα πραματα.

οταν θα μου βρειτε καταστημα που θα μου αλλαξει cpu επειδη απλα δεν μου εκανε...τοτε θα μπορουμε να πουμε και κατι για το πλαισιο!

Το οτι ειναι ασχετοι δεν με πειραζει

Αυτο ακριβως προσπαθω να πω. Και φυσικα καταγγελω τον καραγκιοζη που δουλεια δεν ειχε και εριξε οχι μονο το site τους αλλα ολοκληρο το συστημα. Δεν ταλαιπωρουνται μονο οι τεχνικοι του Πλαισιου αλλα και χιλιαδες Ελληνες,αυτη την στιγμη, που εχοντας ελευθερο το πρωινο του Σαββατου τους, πηγαν να κανουν τα ψωνια τους.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

εμενα μου τη δινει με μερικους που ψαχνουνε την τελειοτητα σε οτιδηποτε δεν εχει σχεση με τον εαυτο τους. Και μλκιες να γινονται με καποιους πωλητες σε καποια καταστηματα δεν μπορεις να κατηγορησεις μια ολοκληρη επιχειρηση. Τουλαχιστον οταν αυτο δεν ειναι ο κανονας. Λες και ολοι αυτοι ειναι τελειοι στην δουλεια τους η σε οτιδηποτε αλλο.

Αντε γερα

Αρχική απάντηση από ea6gka

εμενα μου τη δινει με μερικους που ψαχνουνε την τελειοτητα σε οτιδηποτε δεν εχει σχεση με τον εαυτο τους. Και μλκιες να γινονται με καποιους πωλητες σε καποια καταστηματα δεν μπορεις να κατηγορησεις μια ολοκληρη επιχειρηση. Τουλαχιστον οταν αυτο δεν ειναι ο κανονας. Λες και ολοι αυτοι ειναι τελειοι στην δουλεια τους η σε οτιδηποτε αλλο.

Αντε γερα

:T:

Aγορες γινονται (οπως διαβασα σε αλλο φορουμ) ,απλα τις αποδειξεις ειναι χειρογραφες .

(ετσι τουλαχιστον ειχε γινει το πρωι.. αν μετα εγινε κατι αλλο δεν ξερω)

Πω πω! Πήγα να ψωνίσω στο Πλαίσιο και γινόταν πανικός! Ότι προιον και να αγόραζεις από ένα CD-R μέχρι μια X800XT έπρεπε να γράψουν με το χέρι τον κωδικό και να πάς το χαρτί στο ταμείο! Απίστευτη ταλαιπωρία! Για ένα keyboard φάγαμε τουλάχιστον μισή ώρα. Όποιος έκανε τη χακεριά να του καεί ο υπολογιστής! Στεγνά!

’ντε και μια νεώτερη ανταπόκριση...

Το Πλαίσιο πουλάει όπως είπε και κάποιος παραπάνω και όντως με χειρόγραφες αποδείξεις...

Ήμουνα πριν λίγο στο Πλαίσιο στη Μεταμόρφωση (δεν είχα δει και δεν ήξερα τι είχε γίνει) και έπαθα την πλάκα μου...

Ένα μόνο θα πω...

Πάω με το αυτοκίνητο να παρκάρω και στην είσοδο του parking είχαν υπάλληλο που με ενημέρωσε οτι δεν έχει κενές θέσεις...

Τελικά πάρκαρα έξω και όχι μπροστά από το Πλαίσιο γιατί τα πάντα ήταν πιασμένα

Λέω απο μέσα μου "κουφάλες πάλι ξεσκίζεστε στα φράγκα"

Μπήκα μέσα - φισκα στον κόσμο - και το κατάστημα πρέπει να είχε γύρω στους 30-40 πωλητές μέσα...

Γυνόταν ένας πανικός...

Ήθελα μερικά γραφικά είδη και για 10 πραγματάκια έκανα μισή ώρα γιατί αφού τα πήρα έπρεπε να τα δώσω στην υπάλληλο (την οποία πραγματικά λυπήθηκα) να περάσει να δει που είναι το κάθε τι, να γράψει την απόδειξη χειρόγραφα με κωδικούς, τιμές κ.τ.λ. για να πας να πληρώσεις...

Μπορεί λοιπόν μερικοί να χαίρονται, αλλά το σίγουρο είναι οτι επειδή κάποιος cracker (και όχι hacker) χτύπησε το σύστημα του Πλαισίου, ταλαιπωρήθηκε και έχασε πολλές ώρες ο κόσμος που πήγε να ψωνίσει (και ήταν άνθρωποι σαν και εμένα που πραγματικά 2 εβδομάδες τώρα δεν προλαβαίνω καλά καλά να κοιμηθώ και διάλεξα το Σάββατο να βγω για να κάνω κάποια απαρέτητα πράγματα) και φυσικά ταλαιπώρησε απίστευτα πολλούς εργαζόμενους...

Και μπορεί κάποιοι να λέτε οτι οι υπάλληλοι είναι άσχετοι, αλλά εγώ έχω να πω οτι τουλάχιστον το 90% είναι ευγενέστατοι και αυτό είναι πιο σημαντικό από έναν αγενή γνώστη που δεν σηκώνετε καν να εξυπηρτήσει τον πελάτη του..

Δεν έχω συμφέροντα να υποστηρίξω το Πλαίσιο, ούτε δουλεύω εκεί, απλά μην ισοπεδωνουμε τα πάντα...

Πω, πω τους αλλάξανε τα φώτα.... Χίλια μπράβο στα παιδιά..... Το γλέντι έχει ανάψει από εδώ....

Αρχική απάντηση από DMylonas

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο άτομο που το έκανε :worship: :worship: :worship: :clap: :clap: :clap:

μπορω να σε ειρωνευτω αλλα νιωθω οτι σε προσβαλω.....

Απλα σου λεω πως φαινεσαι πολυ γελοιος με αυτο που ξεστομιζεις

Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 16:51]

Πω, πω τους αλλάξανε τα φώτα.... Χίλια μπράβο στα παιδιά..... Το γλέντι έχει ανάψει από εδώ....

Τι χίλια μπράβο ρε? Θέλεις να τα ακούσεις εσύ τώρα?? Εγώ τι φταίω που έχασα πάνω από μισή ώρα για ένα keyboard??

Αρχική απάντηση από DMylonas

:TD::spam:

Παιδιά χαλαρώστε...... Εγώ έτσι νιώθω για το συγκεκριμένω μαγαζί.... Τί να κάνω δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου..... Όπως μερικοί "χώνετε" τον Τεχνόβλέπω, έτσι και εγώ....

Βέβαια εννοείτε ότι δεν χαίρομαι "vdeseris" για το ότι έφαγες όλη την ώρα σου εκεί σήμερα...

Όταν όμως σου άλλαξαν την κάρτα χαιρόσουν ε; Και ευχαριστώ το πλαίσιο και τα συναφή...Όταν αποφασίσεις πες μας και μας έτσι;

Απο το πλαίσιο κανείς δεν πρέπει να έχει παράπονο. Προσωπικά πιστεύω ότι στο 80% των καταστημάτων πληροφορικής όλοι άσχετοι είναι, όχι μόνο στο πλαίσιο. Εμένα μου έχει φερθεί άψογα στο RMA. Εχω πάει 3 δίσκους συνολικά (ο ένας έπεσε κάτω, ο άλλοι 2 δε μου έκαναν) είχα πάει μια μητρική, και είχα πάρει και ένα τροφοδοτικό Zalman το οποίο και αυτό δεν μου έκανε. Όλα αλλάχτηκαν στιγμιαία χωρίς μα και μού. Απλά δεν πρέπει να τους πείς μου κάηκε η μητρική γιατί έπεσε νερό απο το Watercooling :p. Πρέπει να ξέρεις πότε να το παίζεις σχετικός και πότε άσχετος.

Αρχική απάντηση από DJD

Όταν όμως σου άλλαξαν την κάρτα χαιρόσουν ε; Και ευχαριστώ το πλαίσιο και τα συναφή...Όταν αποφασίσεις πες μας και μας έτσι;

και κατι υπευθυνους που δεν θα το μαθουν ποτε(εκτος αν εβλεπαν την σελιδα του λαμπη-απιθανο)

ολα αυτα γιατι???για τα ματια μας μονο???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.