DMylonas Οκτώβριος 16, 2004 #21 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Να ανοίξεις μπουκάλι το βράδυ Μυλωνά. Μόνο μπουκάλι.... Θα ρίχνω και βεγγαλικά.... Δεν το επιτρέπει ο καιρός αλλιώς θα έβαζα αρνί στην σούβλα και θα καλούσα κόσμο να το γιορτάσω (πως φαίνετε ότι είμαι Λαμιότης)....
tyxeros Οκτώβριος 16, 2004 #22 Οκτώβριος 16, 2004 Μαλλον καποιος εμεινε παραπονεμενος απο το RMA του πλαισιου?
chros26_ Οκτώβριος 16, 2004 #23 Οκτώβριος 16, 2004 παει η σελιδα... καλη δευτερα τωρα. ελπιζω το επομενο μηνυμα απο χακερ να λεει ''αυτο για το απαραδεκτο σερβις και για τις τιμες''
Guest Οκτώβριος 16, 2004 #24 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο άτομο που το έκανε :worship: :worship: :worship: :clap: :clap: :clap:
jax7480 Οκτώβριος 16, 2004 #25 Οκτώβριος 16, 2004 Να κανω εγω μια ασχετη ερωτηση?Γιατι τετοιο κολλημα με το Πλαισιο? Εχετε παραπονα απο το RMA ή δεν ειναι εξυπηρετικοι σαν υπαλληλοι? Κατ'αρχας μονο το γεγονος οτι ΟΛΟΙ ειναι ασχετοι(πωλητες, τεχνικοι) εμας μας συμφερει. Δεν μπορω να καταλαβω που χαλιεστε.
.38-.45 Οκτώβριος 16, 2004 #26 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 10:36] Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο άτομο που το έκανε :worship: :worship: :worship: :clap: :clap: :clap: προφανως, αν σε ξαναπαρει τηλεφωνο ο διευθυντης απο το Πλαισιο, θα κανεις thread αναζητησης του χακερ?δεν καταλαβαινω τη λογικη "ψωνιζω απο αυτους, καιω τα τσιπακια μου και κανω ρμα, αλλα χαιρομαι οταν τους χακαρουν τη σελιδα"
RootX Οκτώβριος 16, 2004 #27 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Να κανω εγω μια ασχετη ερωτηση?Γιατι τετοιο κολλημα με το Πλαισιο? Εχετε παραπονα απο το RMA ή δεν ειναι εξυπηρετικοι σαν υπαλληλοι? Κατ'αρχας μονο το γεγονος οτι ΟΛΟΙ ειναι ασχετοι(πωλητες, τεχνικοι) εμας μας συμφερει. Δεν μπορω να καταλαβω που χαλιεστε. Ειδικά από το RMA, οι περισσότεροι έχουν πρόβλημα, πιστέυω.... δεν γίνεται κύριος να μου αλλάζεις εξάρτημα στο άψε σβήσε, χωρίς έλεγχο.... βλάκας είμαι εγώ που το έκαψα ?
Guest Οκτώβριος 16, 2004 #29 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Να κανω εγω μια ασχετη ερωτηση?Γιατι τετοιο κολλημα με το Πλαισιο? Εχετε παραπονα απο το RMA ή δεν ειναι εξυπηρετικοι σαν υπαλληλοι? Κατ'αρχας μονο το γεγονος οτι ΟΛΟΙ ειναι ασχετοι(πωλητες, τεχνικοι) εμας μας συμφερει. Δεν μπορω να καταλαβω που χαλιεστε. Για μένα είναι αναξιόπιστο. Δεν γίνεται να παραγγέλνεις σκληρό (από το site) και να σου έρχεται μόνο μέσα σε έναν φάκελο του ταχυδρομείου (χωρίς προστατευτικά - φυσικά και βγήκε ελλατωματικός) και μετά το υποκατάστημα εδώ να σου λέει ότι ο ίδιος σκληρός δεν υπάρχει και δεν ξέρουν αν θα φέρουν (ενώ στο site ήταν ξεκάθαρο ότι υπήρχε).Βέβαια σωστό είναι αυτό που λες, να χρησιμοποιήσω την ασχετοσύνη τους προς ώφελός μου αλλά φοβάμαι το ελλατωματικό hardware και μετά την ταλαιπωρία να ξαναπάρω κάτι αντίστοιχο πίσω.
jax7480 Οκτώβριος 16, 2004 #30 Οκτώβριος 16, 2004 Μαλλον μιλας για το Πλαισιο Κρητης σωστα? Δεν ξερω πως εχουν τα πραγματα εκει, παντως αν κρινω απο το πως δουλευουν στις αλλες πολεις κανονικα δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα. Επισης στο θεμα της ασχετοσυνης ΠΑΝΤΑ πρεπει να εισαι παρων.Αν τους πεις και 2-3 μυστηρια τοτε θα σε κοιτανε πρωτον σαν χανει και δευτερον θα καταλαβουν οτι δεν αστειευεσαι και οτι ξερεις τα δικαιωματα σου και το τι αγοραζεις.
Doom Οκτώβριος 16, 2004 #31 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 10:36] Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο άτομο που το έκανε :worship: :worship: :worship: :clap: :clap: :clap: τι θα λεγες ομως αν ηταν η δικια σου σελιδα?
ea6gka Οκτώβριος 16, 2004 #32 Οκτώβριος 16, 2004 ασχετη ερωτηση 2 , μηπως ο τυπος που εκανε αυτο πηρε και στοιχεια καρτων πελατων και τα λοιπα???
RootX Οκτώβριος 16, 2004 #33 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka ασχετη ερωτηση 2 , μηπως ο τυπος που εκανε αυτο πηρε και στοιχεια καρτων πελατων και τα λοιπα??? Τα στοιχεία αυτά δεν βρίσκονται στον web server, οποτε το βλέπω χλωμό.
jax7480 Οκτώβριος 16, 2004 #34 Οκτώβριος 16, 2004 Κι εγω χλωμο το βλεπω οπως λεει και ο Root, αλλα απο μια εταιρια που κανει μερικα δις. τζιρο τον χρονο και που μεσα σε 24 ωρες δεν εχει ξανασηκωσει το site της, ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
ea6gka Οκτώβριος 16, 2004 #35 Οκτώβριος 16, 2004 Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (N 2472/1997)Σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11 ν. 2472/1997)Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το Πλαίσιο για να βελτιώνουμε συνεχώς την εξυπηρέτησή σας. Αν μελλοντικά δούμε ότι το να μοιραστούμε κάποια στοιχεία σας με κάποιο τρίτο μπορεί να ωφελήσει σημαντικά τις αγορές σας, θα γίνει μόνο μετά από δική σας έγκριση.Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή είναι η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου.Πως μπορείτε να ελέγχετε τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων?Πηγαίνοντας στο «Ο λογαριασμός μου» και μετά στο «Προσωπικά στοιχεία μέλους» μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχετε εμπιστευτεί (δικαίωμα πρόσβασης, άρθρο 12 ν. 2472/1997), μπορείτε να κάνετε αλλαγές στα στοιχεία σας ή ακόμα να ζητήσετε τη διαγραφή τους και γενικά να προβάλλεται οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης άρθρο 13 ν. 2472/1997).Πως το Πλαίσιο ασφαλίζει τα προσωπικά σας δεδομένα?Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, το Πλαίσιο χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socketσ Layer). Το SSL είναι η πλέον αξιόπιστη τεχνολογία για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα. Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στο site μας κωδικοποιείται πριν βγεί online και σε συνέχεια διερευνάτε η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server.Τα SSL ξεκινάει την κωδικοποίηση από τα 40-bit. Εμείς χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση στα 128-bit η οποία είναι ένα τρισεκατομμύριο φορές πολυπλοκότερη, και άρα ασφαλέστερη, από την αντίστοιχη των 40-bit.Επίσης, το Πλαίσιο διαθέτει ψηφιακό πιστοποιητικό προστασίας από τη Verisign, Inc., μια διεθνώς αναγνωρισμένη ως ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής προστασίας συναλλαγών και δεδομένων μέσω internet.απο ποστ μελους KyR-X @ adslgr.com
RootX Οκτώβριος 16, 2004 #36 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Κι εγω χλωμο το βλεπω οπως λεει και ο Root, αλλα απο μια εταιρια που κανει μερικα δις. τζιρο τον χρονο και που μεσα σε 24 ωρες δεν εχει ξανασηκωσει το site της, ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. Μάλλον θα ψάχνουν την τρύπα Ζάχο,
jax7480 Οκτώβριος 16, 2004 #38 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Μάλλον θα ψάχνουν την τρύπα Ζάχο, Αφου ειναι τρυπιοι τι περιμενεις. Και παλι ομως δεν δικαιολογειται. Μηπως ψαχνουν τον χακερ?
RootX Οκτώβριος 16, 2004 #39 Οκτώβριος 16, 2004 Αν κάποιος τον ψάξει, δεν νομίζω να είναι ο Πλαίσιος, lol.
jax7480 Οκτώβριος 16, 2004 #40 Οκτώβριος 16, 2004 Τελικα μολις εμαθα οτι το προβλημα ειναι πολυ μεγαλυτερο. Ολο το κεντρικο συστημα του Πλαισιου που αφορα παραγγελειοληψιες και πωλησεις ειναι down, λογω του hacking και το πλαισιο σημερα δεν πουλαει τιποτα. Τουλαχιστον ετσι μου ειπαν στον τηλεφωνο. ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.