Jump to content

Καινούργια σύνθεση υπολογιστή για Photoshop;

PetranEVO

Recommended Posts

Παιδιά επειδή εγώ προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί είς βάθος με το Photoshop ,για αυτό είπα να ρωτήσω δεν ξέρω γιατί τον έπιασε λόξα να θέλει και κάρτα γραφικών εκτός απο μερικά ειδικά φίλτρα.Τώρα τι να πώ;

Είπα να ρωτήσω γιατί απο το να μην γνωρίζεις η να γνωρίζεις μισα είναι το χειρρότερο.

Οπότε μια πρόταση όπως του @NTG πιστεύω οτι θα τον καλύψει εφόσων είναι και εκείνος άτομο που ασχολείτε με το Photoshop.

2 ερωτήσεις δικιές μου , τι είναι το scratch disk ;

και το όφελος τελικά είναι το socket 2011 ή το 1150 για καλύτερο ως απόδοση/τιμή ;

Ωραία στο δια ταύτα και πιστεύω οτι είματε πολύ κομπλέ στο θέμα ταχύτητας.

1. Corsair R200

2. Asrock Fatal1ty H87

3. Intel i5 4570

4. SSD Samsung 120GB

5. 16 GB RAM 2133 Mhz

6 Corsair CX600M Modular +80

και πιστεύω οτι είναι μια χαρά...

Εξαπύρηνος για το photoshop δεν λέει μια.

Περιπτώσεις που θα δεί κανείς CPU Cores utilization > 4 cores @ 100% παίζει να είναι και ποτέ.

Βασικά δεν θυμάμαι να έχω δεί 100% utilization ούτε σε τετραπύρηνο με τα CS6/CC ότι φίλτρο και αν έχω δοκιμάσει ( και κάνω photoshop και για benchmarking σε hardware reviews, όχι μόνο για να επεξεργάζομαι τις photos μου, έχω ψάξει κάμποσες ώρες για να βρώ κάποιο φίλτρο ή συνδυασμό αυτών που να ζορίζει έστω έναν 4960X ( 6 cores 12 threads ).

RAM αρκετή είναι καλό, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι overkill τα 32GB.

ψιτ ..ο αποπανω...γιατι δε μου λες να σου βρω εγω ενα καλο bench?

ανοιξε smart object 24mpx se 16bitο και τρεχα surface blur.

100αρι(%) οτι και να εχεις ...

Aλοιμονο αν ποσταριστει τετοιο νουμερα στον υπολοιπο κοσμο που δεν δουλευει photoshop.Θα νομιζει οτι χρειαζεται 24-32 πυρηνες για photoshop μετα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.