Blinky Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2014 Εχω μια FM1 μητρικη που θελω να τη βαλω σε ενα συστημα για την κοπελα, και εχω το εξης θεμα. Η μητρικη δεν εχει τα πλαστικα κλιπακια για να μπει stock amd cooler πανω, και οσο την ειχα εγω δεν ειχα θεμα γιατι ειχα ενα καλο noctua cooler με βιδες. Αλλα τωρα που θα παει σε συστημα "γραφειου" θελω να την κρατησω τη noctua και να της βαλω ενα μουφα stock να κανει απλα τη δουλεια της...Τετοια κλιπακια μπορουν να βρεθουν πουθενα εκτος ebay? Στο ebay εχω βρει αυτο :CPU Retension Bracket Holder Screw for AMD Socket FM1 Asus Gigabyte Motherboard | eBayΕναλλακτικα εχετε γνωση κανενος μουφα cooler που να εχει ομως Mount με βιδες?Τελος, ο CPU ειναι ενας 3870k, πρεπει να προσεξω τιποτα στο cooler ή οποιοσδηποτε stock amd cooler ειναι επαρκης?Υπαρχει κατι σε aftermarket μεχρι 10 ευρω που να αξιζει λογω λιγου θορυβου? Σε stock θα μεινει ο 3870k ενοειται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry308 Ιανουάριος 24, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 Δες μήπως έχει κανείς καμιά περίσσια από αλλαγή ψήκτρας και mount (κάνει και από ΑΜ3)(ίσως να έχω κι εγώ) aftermarket μάλλον δεν θα σε βολέψει γιατί θα έρχεται έτοιμη για να μπει στα κλιπςCOOLERMASTER RR-T2MN-22FP-R1 BLIZZARD T2 MINI COOLER 9.99 € Link to comment Share on other sites More sharing options...
arys Ιανουάριος 27, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Έχω. PM για τα λοιπά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιανουάριος 30, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Κατ'αρχην να ευχαριστησω πολυ τον Αρη [MENTION=11428]arys[/MENTION] που μου εδωσε κλιπακια, αψογα! ακομα και στο χρωμα ειναι μπλε οπως τα stock που καποτε ειχε η gigabyte Ειναι καλο να υπαρχουν τετοια ατομα στο lab προθυμα να βοηθησουν αν κατι περναει απο το χερι τους, γιατι αμα περιμενα 15 μερες να ερθουν απο honk-kong καλα κρασια... Ευχαριστω πολυ φιλε! Αποκει και περα, με κλιπακια πλεον, θελω μια προταση για φτηνη ψυκτρα για τον 3870k. Οπως ειπα το συστημα θα το εχει κοπελα, δουλειες γραφειου και φυσικα stock...οποτε οχι πανω απο 10 ευρω... Μπορω με 10 να βρω μια stock ψυκτρα απο FX που φαινεται συμπαθητικη με heatpipes κλπ αυτην εδω δηλαδη : αλλα φοβαμαι μην ειναι θορυβωδης λογω του πολυ μικρου φαν, και επειδη ειναι 3πινη και σιγουρα ανεβαζει εως και 6000 στροφες αυτο ισως δε μπορω να ρυθμισω τη μητρικη να το παιζει χαμηλα... Αμαρτια ειναι για δουλειες γραφειου η αλλη να εχει θορυβο. Οποτε αξιζει κατι σε aftermarket μεχρι 10 ευρω με μονο γνωμονα να ειναι αθορυβο και να ψυχει επαρκως για stock συχνοτητα (ακομα και το καλοκαιρι)? [MENTION=12949]terry308[/MENTION] η coolermaster παιζει καπου στα 10 ευρω που μου ελεγες στο post? ηταν απο καποιο Newsletter του e-shop αυτη η τιμη? γιατι παντα στα 14 την εβλεπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deschaine Ιανουάριος 30, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 ARCTIC COOLING ALPINE 64 PRO - - Aυτή σου κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιανουάριος 30, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 ARCTIC COOLING ALPINE 64 PRO - - Aυτή σου κάνει?δε ξερω καθολου τι αποδοση εχουν αυτες οι "μικρες" και ειναι και πολυ δυσκολο να βρεις review για τοσο φτηνα μοντελα... γι'αυτο ρωταω εδω αν υπαρχει καμια δοκιμασμενη λυση!Μαλλον θα κανω θεμα στο σωστο subforum για να εχω καλυτερς προτασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry308 Φεβρουάριος 1, 2014 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 [MENTION=12949]terry308[/MENTION] η coolermaster παιζει καπου στα 10 ευρω που μου ελεγες στο post? ηταν απο καποιο Newsletter του e-shop αυτη η τιμη? γιατι παντα στα 14 την εβλεπα...Ναι ορίστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.