skrip Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2014 Γεια σας, για πειτε μου τις γνωμες για αυτο το laptopaki εχει κανεις εμπειρια απο lenovo γενικα ?IBM Lenovo ThinkPad T410 Core i5 2.4 GHz 4GB 160GB - E-Byte Ηλεκτρονικό Κατάστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 24, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 H lenovo είναι μακράν η ποιοτικότερη μάρκα laptop, κατασκευαστικά, στα επαγγελματικής χρήσης laptopΈχω το Τ400, όπως και σχεδόν όλη η εταιρεία που δουλέυω έχει lenovo.Έχει πέσει ολόκληρος καφές μέσα, και δεν κάηκε τίποτα γιατί έχει προστασία κάτω από το πληκτρολόγιο, και τρύπες διαφυγής υγρών.Συμπλήρωσε αισίως 5,5 χρόνια χρήσης, και το κουτί του είναι όπως και την πρώτη στιγμή.Δεν ξεβάφει ας πούμε όπως κάποια λαπτοπ ανταγωνιστών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC909 Ιανουάριος 24, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 Η σειρα Τ αποτελει την premium σειρα της Lenovo.Δεν εχουν το φανταχτερο design αλλα ειναι εξαιρετικα απο αποψης αντοχης και χαρακτηριστικων.Eχω το Τ410s κλεινει τον 3ο του χρονο και δουλευει ακριβως οπως την πρωτη μερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrmclaren32 Φεβρουάριος 15, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2014 Εχω το t410 εδω και 2 χρονια και το μονο θεματακι που εχω ειναι με την γωνια θεασης.Κατα τα αλλα ειναι αψογο σε ολους τους τομεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.